Jump to content

RW AlinN

RPG2 Helper
 • Content Count

  356
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

14 Good

About RW AlinN

 • Rank
  Wannabe admin

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Hobbies
  #Fotbal

Previous Fields

 • Real name
  Marius
 • RPG2 Nickname
  AlinN

Recent Profile Visitors

1215 profile views
 1. RW AlinN

  Discord ID:AlinN#2360 Gradul/Gradele dorite:Helper si peaceful faction member. Link catre profilul RPG:https://www.rpg2.b-zone.ro/players/general/AlinN Rank bar-ul profilului RPG:
 2. RW AlinN

  Discord ID:AlinN#2360 Gradul/Gradele dorite:Helper si peaceful faction member. Link catre profilul RPG:https://www.rpg2.b-zone.ro/account/general Rank bar-ul profilului RPG:
 3. RW AlinN

  @shanker' ce treaba are coada vacii cu stampila primariei, eu am cerut un ajutor, nu jigniri, daca tu asculti un tip de muzica care nu-mi place inseamna ca ai creierul cat o nuca? Puteai sa dai dovada de maturitate, dar ma insel in privinta in care spui asa. Ascult ce vreau si lasa frate chestiile astea, nu judeca un om de pe coperta, afla continul, nu vreau sa ma cert dar ti-am spus parerea pe care mi-am facut-o despre tine. Puteai sa-mi dai un sfat ca de asta e facuta sectiunea asta, sa cerem ajutor...
 4. RW AlinN

  Nu e de la CMD ca l-am mai bagat odata, pana cand sa dau RR la windows si mergea. EDIT: Vad ca am bagat un anticrasher nou si merge, multumesc @ZoNeKz
 5. RW AlinN

  @ZoNeKz tot iau crash.
 6. RW AlinN

  @shanker' bag CMD iau crash, il scot nu mai iau crash: Ce pot sa-i fac?
 7. RW AlinN

  @shanker' o sa revin maine cu o filmare.
 8. RW AlinN

  Salut! De o zi si ceva incerc sa rezolv problema asta, daca bag orice fel de CMD in cleo iau crash, nu pot sa-mi explic, am sampfuncs, samp r1, deci nu stiu ce sa-i mai fac. Am incerc sa bag GTA default si tot nu merge.
 9. RW AlinN

  Cer T/C.
 10. RW AlinN

  Multumesc.
 11. RW AlinN

  @v i d i r i c multumesc.
 12. RW AlinN

  @kaban Multumesc.
 13. RW AlinN

  @Zeldris frumos.
 14. RW AlinN

  Display Name: AlinN MD Doresc (Avatar/Semnatură/Userbar/Logo/Cover Profil): Avatar Link către ultima cerere făcută (obligatoriu): https://forum.b-zone.ro/topic/427468-cerere-us-alinn-avatar/?do=findComment&comment=6578085 Imagine (obligatoriu pentru semnătură): - Tema (În caz că nu există o imagine): Messi. Text: Fara text. Dimensiuni: Știți voi. Alte precizări: Sărut-mâinile.
 15. cf domnu helpar

  1. RW AlinN

   RW AlinN

   bn, domn inginer cf?

  2. TLG Cipriian

   TLG Cipriian

   ma pregatesc sa eliberez orasul de resedinta si sa ciocanesc spre al doilea meu oras

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.