Jump to content

NEW - Modificări în facțiuni și reguli. Detalii aici.
Despre problemele recente de pe servere puteți citi aici.

 

TheKingSpectra

Member
 • Content count

  939
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

105 Extraordinary

About TheKingSpectra

 • Rank
  Know More than admins

Recent Profile Visitors

589 profile views
 1. Inca ceva daca tot intrat nu stati de pomana si vb pe chat sau ascultat muzica macar..zic si eu acuma
 2. Salut am facut un sv de discord pt player/admini/ etc deocamdata e in lucru dar va fi gata tot pana atunci va astept pe el https://discord.gg/R9PG7S Pote mult zic a este skype/ts etc dar pe discord ai mai multe chesti si l-am facut pt caterinca mai mult si sa discutam cam atata am avut de spus.
 3. Contra mai mult activ ca player momentat sa vezi ce mai stii parere mea dupa ar trebui admin
 4. Cazui de 3 ori zm.ce vrei sa fac voi cand intrati si cadeti ct in timpu rundei si va dati swap cum este.
 5. Sa inteleg cai chat acii mda dupa ce ca nu dati help cand sunteti zm mai si injurati/jigniti playeri pe desupra bn te injura pe tn ca esti admin nul baga in seama k sau daca tot zici ceva zi in gluma sau sa para a fi gluma nu zic ca nu injur nici eu dar pe mn ma striga tot sv ...si daca intreba aste de cat e ala asa cat e asta raspundeti si voi. pro si inca ceva (uitativa la demo).
 6. Sper ca iti place
 7. Me lene sa caut cu star wars...
 8. Pro
 9. Contra nu prea esti activ.
 10. Prou
 11. V-am zis eu ca am hackuri nu mati crezut uitati cum urc pe piese sau alceva :))) http://www.mediafire.com/file/n27whyyv6eonscs/urc pe piesa.dem
 12. Contra nu prea dai help si cand intru eu te vad numai afk 1/2 ore nu 10 min...cand iti vei face treaba atunci ai pro de la mn pana atunci CONTRA.
 13. si cica el nu vrea admin bulangiul :))) Pro
 14. Am cateva propuner micute cred nush acum mam gandit asa: 1. La ruleta sa fue asa una beisic in care poti Castiga de la 100 de credite pana la 30000 sau mai mult dar sa si pierzi duba sa fie aia cu bublu sau nimic Dupa care sa mai fie una de x2/x3 care dubleza decat 100000 sau pierzi atat si alta x15 2. Si inca un joc care sa fie cu nr sa ai la dispozitie 3-5 min si sa fie un nr random care e cuprins intre 0-10000 si sa fie comanda /nr 4 ex si sa castigi tot asa credite 30000 k etc Cam atata mai ma gandesc daca e ceva ce ar mai putea fii bagat. MULTUMESC
×