Jump to content

Radio B-Zone recrutează noi DJ. Aplică aici

Radio Legend recrutează noi DJ. Aplică aici

Recrutăm designeri audio și video. Puteți aplica aici

 

Kazuto ToV

RPG Helper
 • Content Count

  598
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

89 Impressive

2 Followers

About Kazuto ToV

 • Rank
  Mr. Know it all
 • Birthday 07/12/2002

Contact Methods

 • Website URL
  Nu
 • Skype
  folosesc
 • Steam ID
  eu
 • Discord
  asa
 • Instagram
  ceva

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Aincrad
 • Hobbies
  Anime

Previous Fields

 • Real name
  Alex
 • RPG1 Nickname
  .kazuto
 • RPG2 Nickname
  nah
 • CS 1.6 Nickname
  yikes

Recent Profile Visitors

1649 profile views
 1. Nick: Kazuto[ToV] Rank: Lieutenant (4) Am dat test cu: vincee Data testului: 20.10.2021 Admis / respins: Respins Rezultatul la proba teoretica: 3/3 Rezultatul la proba practica: - Alte precizari: Succes.
 2. Nume si rank: .kazuto, rank 4 Echipa: S.W.A.T. Data invorii: 10.10.2021 Numar invoire (x/y): 1/1 Motivul invorii: S-ar putea sa fiu plecat Alte precizari: E preventiva, sper sa pot intra
 3. Nick: .kazuto Rank: Lieutenant (4) Am dat test cu: flor1n.bombarusa Data testului: 05.10.2021 Admis / respins: RESPINS Rezultatul la proba teoretica: 1/3 Rezultatul la proba practica: Incalcarea regulamentului in timpul testului. Alte precizari:
 4. Nume si rank: .kazuto / rank 3 Echipa: Swat Data invorii: 26.09.2021 Numar invoire (x/y): 1/1 Motivul invorii: Nu o sa fiu acasa si slabe sanse sa am semnal pe la ora aia. Alte precizari: Multumesc frumos, ar prinde bine ca antrenamentele sa fie mutate seara
 5. Kazuto ToV

  Avand in vedere ca parcelele sunt limitate si prea putini pot lucra la noul job farmer, cred ca ar fi o idee buna sa se implementeze si vechiul job, pentru cei ce nu detin parcela. Asa ar putea face toata lumea skill fara sa plateasca 200 gold pe zi si s-ar putea bucura toata lumea de acest job. Personal imi mai pierdeam timpul uneori acolo, deoarece puteam sa fac si alte lucruri in timp ce lucram la jobul respectiv. Pentru a incuraja jucatorii sa lucreze mai mult la joburi, fiindca se platesc extrem de putin, propun ca in weekend-uri sa fie un bonus de 30% job boost pentru cei fara cont premium si 50% job boost pentru cei cu cont premium. (Care se cumuleaza, pe langa celelalte job boosturi <maraton, cp sau daily job>).
 6. Kazuto ToV

  Un update la sistemul de achievementuri ar fi bine primit. Unele nici nu le mai poti realiza: "The Tour Guide" si unele cresc exagerat de rapid in dificultate, de exemplu SMG Gunner (250 kills) si SMG Master (1500 kills). Parerea mea e ca ar fi mai decent sa fie cel putin inca un achievement intre, de exemplu 750 kills. (si asta nu e singurul tip de realizari care creste exagerat, dintr-o data). Aceste realizari sa ofere premii in functie de dificultate si de tipul acestora si sa fie actualizate, nu doar $ si gold. De exemplu, cele mai dificile realizarile de la factiuni ar putea oferi cate o injumatatire de raport sau chiar un raport optional. Cele de la general mai multi bani si ceva gold, cele de la joburi bani si mp, iar cele de la staff putin mai mult gold. De asemnea cred ca se pot adauga mai multe achievementuri la helperi/admini si nu numai. Exemple: "deschide x ann-uri" sau "baneaza x persoane pentru 30 de zile sau mai mult". Nu am stat sa ma gandesc la altele, dar sunt destul de sigur ca se gasesc macar inca 10-15 realizari interesante. Din punctul meu de vedere, actualul sistem de achievementuri e degeaba. Nimeni nu incearca neaparat sa le completeze, esti recompensat nesemnificativ si [/achievements] pe joc este total inutil. Cred ca un update la sistem ar da jucatorilor lucruri de facut pe server si ar mai trezi putin cheful de joburi si diverse actiuni necesare pentru a le completa. Idei de realizari noi: - bunker (vinde x stoc, aprovizioneaza cu y provizii) si pentru a incuraja jucatorii sa se ajute intre ei: ajuta un prieten de x ori sa vanda/aprovizioneze; - pot fi puse diverse easter egg-uri pe harta si cand le gasesti sa primesti putin gold si badge in "Achievements"; - realizari pe care le poti reconpleta, la joburi in special. De ex. daca ai facut x ture la quarry sa poti recompleta ultimul achievement (cel mai greu) si sa primesti doar recompensa de la acela sau sa acorde job boost doar la jobul respectiv pentru o perioada de timp; - etc. (dau edit daca e) // Ca helper sa ai acces la [/nmute perioada]. Prea des apar trolleri, mai ales seara, care spameaza n-uri aiurea si ori faci spam cu nskip ori o sa iti apara in log 30 de /n-uri primite de la aceasi persoana.
 7. @South Andreey @BladeValoare @LeGuma(remixed) @GabiSiS @South Eusebiu @Cassa invoiri anulate - ati fost prezenti
 8. Daca am gresit ceva va rog sa ma contactati prin PM. Activitate: Antrenament | Data: 19.09.2021 | Ora: 15:00 Organizator: Casuto & Snowden Membri prezenţi Officer (1) [5/6] Minicooper5 Deivo Spike Gty Sven.E Detective (2) [3/4] duxi max dennis.[23] Sergeant (3) [5/10] wsk BladeV TDI Eusebiu Andreey Lieutenant (4) [1/3] Skuasy.Fakepolice Captain (5) [6/11] Andreea.M Kinoto Cassa Remixed gabigolan tovarasul.nasul Assistant Chief (6) [1/2] Chevy Chief (7) [1/1] Eduard.. Membri prezenti: 22 + 2 antrenori Membri învoiţi Officer (1) [0/6] - Detective (2) [0/4] - Sergeant (3) [3/10] NO0B4EV3R nicu.rtv Costin Lieutenant (4) [2/3] Noreo Madalin12 Captain (5) [2/11] ...Loading kevlarinho Assistant Chief (6) [1/2] Krogen Membri invoiti: 8 Membri întârziaţi Nu au fost. Membri absenţi Officer (1) [1/6] Batman Detective (2) [1/4] Saif_Sfaxiano Sergeant (3) [0/10] - Lieutenant (4) [0/3] - Captain (5) [3/11] FlaviusYOURDADDY Replay J.Clarkson Membri absenti: 5 Va multumesc pentru participare! Sper ca v-a placut Antrenamentul! Daca am gresit ceva va rog sa ma contactati prin PM.
 9. Kazuto ToV

  *Nick: casuto *Rank: 3 *Nickul jucătorului reclamat: warron.suveranul *Levelul jucătorului reclamat: 132 *Motivul: jigniri aduse factiunii si membrilor *Dovezi (ss/video): https://imgur.com/HF7ytLj *Alte precizări: mb
 10. Kazuto ToV

  *Nick: casuto *Rank: 3 *Nickul jucătorului adăugat: warron.suveranul *Levelul jucătorului adăugat: 132 *Motiv: jigniri aduse factiunii si membrilor *Dovezi (ss/video): https://imgur.com/HF7ytLj *Număr AV (1/2): 1/2 *Alte precizări: -
 11. Nume si rank: casuto, rank 2 Echipa: SWAT Data invorii: 15.08.2021 Numar invoire (x/y): 1/1 Motivul invorii: Sunt plecat Alte precizari: Spor!
 12. Nume: casuto Rang: 2 Dovezi: https://imgur.com/z2ZE87o Alte precizări: ms
 13. Nume: Casuto Rang: 2 Vreau in echipa: SWAT Motivul: Vreau sa imi scrie (S) langa nume. Alte precizari: -
 14. Nume: .kazuto Rang: 2 Dovezi: https://imgur.com/X4t9g01 Alte precizări: As opta pentru locul 3, daca se poate, mersi!
 15. Buna siua MULTUMESC PENTRU ACEPT
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.