Jump to content

La mulți ani tuturor copiilor! Quest special aici

 

Autentificare în Doi Pași pe serverele de sa-mp. Detalii aici

Autentificare în Doi Pași pe forum. Detalii aici

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

GroWy

Member
 • Content Count

  275
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

142 Extraordinary

3 Followers

About GroWy

 • Rank
  I'm addicted
 • Birthday 08/07/2001

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.rpg2.b-zone.ro/players/general/Karmahal
 • Skype
  live:denush35
 • Steam ID
  SecondGroWy
 • Discord
  GroWy #7867

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Romania
 • Hobbies
  🎮Gamer🎮
  🎮Pawn Developer🎮
  🎮YouTuber🎮

Previous Fields

 • Real name
  Denis
 • RPG2 Nickname
  Karmahal

Recent Profile Visitors

1790 profile views
 1. GroWy

  Nick: Karmahal Cine ti-a aprobat ziarul?: [eB].Mihnea Cine ti-a corectat ziarul (+ dovada)?: [eB].Mihnea (https://imgur.com/zf27l0w) Poza cu ziarul: https://imgur.com/w5VpBeW Alte precizari: Multumesc.
 2. Link catre pagina: https://wiki.b-zone.ro/index.php?title=Comenzi_uzuale:Vehicule Pasaj identificat: Pasaj corectat: Datorită limitărilor serverelor de SA:MP, jucătorii cu cont premium pot spawna până la 8 vehicule în același timp pe server, iar cei fără cont premium pot spawna până la 2 vehicule în același timp pe server. Informații - Iți vor fi afișate informații precum: model, preț, status (încuiat/descuiat), culori, kilometrii, asigurări, cost asigurare, id, vip. Remorchează - Vehiculul tău va fi respawnat la locul unde a fost parcat. Prețul acestui serviciu este de $200. De adăugat și opțiunile (informațiile le adăugați voi): Convertește la vehicul VIP Spawnare la conectare Cumpără asigurare Link către pagină: https://wiki.b-zone.ro/index.php?title=Comenzi_uzuale:Vehicule Pasaj identificat: Pasaj corectat: Comanda poate fi folosită în apropierea vehiculului.
 3. GroWy

  În fiecare săptămână (indiferent oră și zi) vehiculele din Dealership cu stock 0 să se aduage 2 vehicule pe stock. Nu prea se ocupă nimeni să adauge vehicule pe stock.
 4. GroWy

  La jobul de Miner la skill 3 respectiv 5 să primești un alt vehicul pentru a munci. Te plictisesti să lucrezi 5 skill up-uri cu același vehicul.
 5. GroWy

  Să se adauge textdraw-ul acela galben în partea stângă prin care afișa numele unui prieten când se conectează. Arăta mult mai bine decât cel actual și trezeste sentimente de nostalgie.
 6. GroWy

  Propun să fie in comanda (/tog sau /misiune) o opțiune prin care să pot scoate de pe hartă literele pentru misiuni.
 7. GroWy

  Propunere: Să se adauge la wars un sistem de asisturi prin care un mafiot care provoaca damage adversarului iar un alt coleg mafiot îl omoară, jucătorul care a provocat damage să primească 1 punct de asist doar dacă damage-ul este mai mare de 35 HP.
 8. GroWy

  Propunere: Să se scadă minutele de așteptare la job-urile ilegale (Arms Dealer, Drugs Dealer, Car Jacker, Pocket Thief), având în vedere că primim locații diferite, avem multe curse de efectuat, timpul acela de așteptare este destul de mare.
 9. GroWy

  Nick-ul tau: KarmahalServer: RPG2Descrierea bugului: Am încercat să dau un rob solo, însă când intram în checkpoint nu se întâmpla nimic. Nu știu ce problemă ar putea fi, deoarece doar aseară mi s-a întâmplat, am mai dat 2 rob-uri solo și a mers pot spune fără probleme.Screenshot(s): Rog pe @Kelton să îmi inapoieze cele 20 puncte de rob pierdute dacă nu supăr pe nimeni.
 10. GroWy

  Pai cam aia este problema, ca iti iei si wanted pentru ca nu avem un sistem de safezone in 2019.
 11. GroWy

  Nick-ul tau: KarmahalServer: rpg2Descrierea bugului: scazi viata jucatorilor indiferent ca esti in safezone sau nu, safezone-ul functioneaza doar la arme si la pumni doar sa iti dea freeze.Screenshot(s): @Adi007 in 2019 inca nu stim sa facem un sistem de safezone?
 12. GroWy

  Uneori se mai intampla cand colegul de mafie este foarte low hp sa il omori.
 13. GroWy

  Confirm bug-ul, mai se intampla cand primesti raport automat de la lider sa nu se modifice si in /raport sau mi s-a mai intamplat sa imi injumatateasca liderul raportul insa in /raport tot cel complet il aveam.
 14. GroWy

  Confirm bug-ul.
 15. GroWy

  @ValiKHAN bug-ul acela este de foarte mult timp, deja se stie de el insa nici astazi nu s-a rezolvat. Ar fi trebuit sa se rezolve cu acel login queue insa tot exista acel bug in care nu primesti dialog-ul de conectare.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.