Jump to content

Procesul de fuziune va fi reluat din pacate. Detalii aici aici
Cele mai noi detalii de dupa fuziune aici

uS DenisJr

Member
 • Content Count

  257
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

81 Impressive

3 Followers

About uS DenisJr

 • Rank
  I'm addicted
 • Birthday 08/07/2001

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.rpg4.b-zone.ro/players/general/DenisJr
 • Skype
  live:denush35
 • Steam ID
  https://steamcommunity.com/id/GroWyAdv65
 • Discord
  GroWy #7867

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Romania
 • Hobbies

  🎮Gamer🎮
  🎮Pawn Developer🎮
  🎮YouTuber🎮

Previous Fields

 • Real name
  Denis
 • RPG4 Nickname
  DenisJr

Recent Profile Visitors

1542 profile views
 1. uS DenisJr

  Nick: DenisJr Rank: 3 Data la care nu poti veni: 13/08/2019 Doresc sa ma invoiesc la (war/antrenament/sedinta/activitate😞 war Lipsesc din motivul: nu stiu daca voi ajunge la timp la war-uri, am putin treaba. Numarul de învoiri din aceasta saptamana (x/2): 1/2 Alte precizari: la ultimele 2 war-uri cred ca ajung.
 2. uS DenisJr

  Nick-name: DenisJr Rank: 3 Data sanctionarii: 09/08/2019 Motivul: lipsa 1/4 wars Dovezi: https://imgur.com/07r4x5k Alte precizari: -
 3. uS DenisJr

  Nick-name: DenisJr Rank: 3 Data sanctionarii: 08/08/2019 Motivul: lipsa 1/4 wars Dovezi: https://imgur.com/yjvLl6n Alte precizari: -
 4. uS DenisJr

  Nick: DenisJr Rank: 3 Data la care nu poti veni: 07/08/2019 Doresc sa ma invoiesc la (war/antrenament/sedinta/activitate): war Lipsesc din motivul: astazi este ziua mea de nastere, implinesc 18 ani si nu cred ca voi sta la calculator sa intru la war-uri. Numarul de învoiri din aceasta saptamana (x/2): 2/2 Alte precizari: mult succes la war-uri.
 5. uS DenisJr

  Nick: DenisJr Rank: 3 Data la care nu poti veni: 05-08-2019 Doresc sa ma invoiesc la (war/antrenament/sedinta/activitate): war Lipsesc din motivul: Pun invoire deoarece sunt pe drum spre casa, vin de la spital si nu stiu daca reusesc sa ajung la primul war, daca voi reusi voi intra. Numarul de învoiri din aceasta saptamana (x/2): 1/2 Alte precizari: Succes.
 6. uS DenisJr

  Nume: DenisJr Rank in clan: 6 Nume jucator blacklist: Radvany Bara de Stats RPG: Motivul de blacklist: [/clanresign] fara cerere de demisie. Dovada: Pe Website: https://imgur.com/cTYokJX Durata blacklist-ului: PERMANENT Nume: DenisJr Rank in clan: 6 Nume jucator blacklist: Marian.Bahaos Bara de Stats RPG: Motivul de blacklist: [/clanresign] fara cerere de demisie. Dovada: Pe Website: https://imgur.com/cTYokJX Durata blacklist-ului: PERMANENT
 7. uS DenisJr

  Nume: DenisJr Rank in clan: 6 Nume jucator blacklist: Razvan73 Bara de Stats RPG: Motivul de blacklist: (/clanresign) fara cerere de demisie. Dovada: https://imgur.com/GKEKiBT Durata blacklist-ului: 6 luni. Nume: DenisJr Rank in clan: 6 Nume jucator blacklist: Razvan73 Bara de Stats RPG: Motivul de blacklist: (/clanresign) fara cerere de demisie. Dovada: https://imgur.com/GKEKiBT Durata blacklist-ului: 6 luni.
 8. uS DenisJr

  Nick: DenisJr Rank: 3 Nick-ul celui reclamat: Ionut[2700] Level-ul celui reclamat: 10 Motivul reclamatiei: DeathMatch Dovezi (screenshot/video): https://prnt.sc/ojkvjm Bara RPG a celui reclamat: "].png]
 9. uS DenisJr

  Nume: DenisJr Rank in clan: 4 Nume jucator blacklist: PytonuL.LEGEND Bara de Stats RPG: Motivul de blacklist: (/clanresign) fara cerere de demisie. Dovada: https://imgur.com/mCp9AlY Durata blacklist-ului: 6 luni.
 10. uS DenisJr

  Nick: DenisJr Rank: 2 Data la care nu poti veni: 18/07/2019 Doresc sa ma invoiesc la (war/antrenament/sedinta/activitate): war Lipsesc din motivul: M-am taiat azi dimineata la deget cu toporu si sunt la spital pentru a face antitetanus. Numarul de învoiri din aceasta saptamana (x/2): 1/2 Alte precizari: Succes cu war-urile.
 11. uS DenisJr

  Nick-name: DenisJr Rank: 2 Data sanctionarii: 15.07.2019 Motivul: -5 Dovezi: Alte precizari: Succes!
 12. uS DenisJr

  In primul rand, sugestia mea pentru lideri/co-lideri ar fii sa fie transferati cu rank 5, liderul de pe server-ul pe care ne transferam nu ar avea nici-o treaba. In al doilea rand, serverele rpg2 cu rpg4, rpg1 cu rpg3. In al treilea rand, casele si bizz-urile ar trebui sa fie scoase de pe cont, iar ca despagubire sa li se dea ce a oferit in trade pentru acea proprietate personala.
 13. uS DenisJr

  1. Nick-ul tau: DenisJr Server: RPG4 Descrierea bugului: Daca achizitionezi la misiunea lui OG Loc, cea cu furatul discului de muzica, 149 de gloante pentru SD Pistol si inca alte 149 de gloante, nu tii se pune ca ar fii peste 150. Inteleg ca trebuie sa cumperi 150, dar logic si normal ar fii sa poti sa termini pasul daca ai peste 150 de gloante. Screenshot(s): 2. Nick-ul tau: DenisJr Server: RPG4 Descrierea bugului: Daca testezi un vehicul in Dealership si mori de la dependenta, primesti respawn la Dealership fara armele pe care le aveai. Screenshot(s): 3. Nick-ul tau: DenisJr Server: RPG4 Descrierea bugului: Lista locatiilor de la rob este in limba engleza, pe cand eu am limba la joc setata in romana. Screenshot(s): 4/5. Nick-ul tau: DenisJr Server: RPG4 Descrierea bugului: Cand intrii in Paintball/Training Room si iesi fara sa te omoare cineva, primesti armele cu care ai intrat inapoi, dar cand intrii in Paintball/Training Room si te omoara cineva, la iesire numai le primesti inapoi. Screenshot(s): Filmarea este doar pentru Training Room, o sa revin cu un edit si pentru Paintball daca este cazul. 6. Nick-ul tau: DenisJr Server: RPG4 Descrierea bugului: Unele comenzi cand le folosesti intr-un vehicul, text-ul trimis ca eroare este in limba engleza. Screenshot(s):
 14. uS DenisJr

  Nick: DenisJr Rank: 2 Data la care nu poti veni: 27/06/2019 Doresc sa ma invoiesc la (war/antrenament/sedinta/activitate): war Lipsesc din motivul: Am probleme cu pc-ul si trebuie sa rezolv. Numarul de învoiri din aceasta saptamana (x/2): 1/2 Alte precizari: bafta la wars
 15. uS DenisJr

  Nick-name: DenisJr Rank: 2 Data sanctionarii: 24.06.2019 Motivul: lipsa 1 war Dovezi: https://prnt.sc/o64je2 Alte precizari: Jeke e noob.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.