Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Lition

Member
  • Posts

    87
  • Joined

  • Last visited

2 Followers

Previous Fields

  • Real name
    Cristian.

Recent Profile Visitors

844 profile views

Lition's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • 15 Posts
  • 7 Consecutive Logs
  • 2 Consecutive Logs
  • 7 Days Member

Recent Badges

23

Reputation

  1. The hardest choices require the strongest wills.
  2. Inca imi regret decizia facuta acum ~1 an in legatura cu tine si @Karther
  3. Nume Real: CristianNumele din joc (link website): https://www.rpg3.b-zone.ro/players/general/FreakifyVârstă: 14 ani.O scurta descriere a ta (orice): Numele meu este Cristian si am varsta de 14 ani. Imi place sa ma dau in cele mai periculoase masini din parcurile de distractii, sa programez in C++/Pawn, sa ma joc pe calculator. Am inaltimea de 1.90, ochii caprui si parul saten.Link poza: Click P.S: Doar ce m-am trezit si am vazut concursul si am zis sa fac atunci poza, fix dupa ce m-am spalat pe fata :)). In poza par obosit dar am dormit 11 ore deci..
  4. Salut baieti, eu sunt Freakify aka Alpha si astazi vreau sa va prezint sistemul de manage faction pe care l-am facut in decurs de 4 zile, 30 ore de munca si multa rabdare. Scuzati calitatea video si, o sa observati ca o sa imi "bat" joc de lamporo. Nu o fac in scop de hartuire, este pur si simplu un meme intre mine, cativa prieteni si el. Verificati descrierea videoclipului daca vreti sa ma contactati. Video: Click Inca ceva, sunt incepator in Pawn(M-am apucat acum o saptamana) deci apar buguri pe ici-colo, insa nu am stat sa le rezolv fiindca astazi deja am stat 8 ore programand non-stop sa termin sistemul si chiar nu mai aveam nici un chef sa reincep filmarea si sa repar bugul. Puteti intelege ca sunt incepator :).
  5. Nickname pe forum: Freakify Problema/nelămurirea întămpinată: \pawno\include\sscanf2.inc(172) : warning 202: number of arguments does not match definition, nu am modificat deloc fisierul sscanf2.inc. De când a apărut această problemă: Am iesit afara, dar inainte am compilat codul si nu dadea nici un warning. Acum cand am venit si am compilat odata codul fara sa-l modific, imi da eroare asta. Din ce vad nu e din gamemodul meu, ci din sscanf2.inc Dovezi, poze, video: https://imgur.com/a/tRGDhDX Alte precizări: -
  6. Display Name: Freakify Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo/Cover Profil): Avatare Link către ultima cerere făcută (obligatoriu): Imagine (obligatoriu pentru semnătură): Tema (În caz că nu există o imagine): Paul Wesley Text: Text Miscator cu textul "Diana". Dimensiuni: 150x300px Alte precizări: Format: GIF.
  7. Display Name: Freakify Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo/Cover Profil): 2 Avatare Link către ultima cerere făcută (obligatoriu): Aceasta este prima cerere. Imagine (obligatoriu pentru semnătură): - Tema (În caz că nu există o imagine): Paul Wesley Text: Text Miscator sub barbia lui Paul cu fiecare litera din numele "Diana" si jos sa fie scris "D I A N A" si cand de exemplu litera de sub barbia lui Paul este "N", textul de mai jos sa aiba litera "N" intr-un dreptunghi. Dimensiuni: 150x300px Alte precizări: Format: GIF.
  8. Sistemu 9 things to do a fost buguit si nu imi arata cand am intrat in pns nu mi-a aratat ca am facut misiunea... Eu vreau sa iau 600 gold.. :|

    1. eB Arhix

      eB Arhix

      La mine arata la payday si la conectare, dupa cateva secunde

  9. @Bobo, maine linkul de la anticheat o sa mearga?
  10. https://discord.gg/t3D7uZ - Server de Discord pentru RPG3

  11. CE SMECHER E NOUL UPDATE DE LA FORUM YEYE

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.