Jump to content

H A N K S

Member
 • Content Count

  1121
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

230 Extraordinary

About H A N K S

 • Rank
  The chosen one
 • Birthday 03/27/2003

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Baia Mare
 • Hobbies
  Follow me on Instagram: https://www.instagram.com/hanksmusik/
  Follow me on Facebook Page: https://www.facebook.com/HANKSMUSIK/
  Discord Account: Hanks#1921
  My Server of Discord: https://discord.gg/FAN2k3G
  Steam ID: https://steamcommunity.com/id/HanksMusik

  Follow the Motivational Page on Facebook: https://www.facebook.com/HANKSWORLDMOTIVATION/
  Follow the Motivational Page on Instagram: https://www.instagram.com/hanksworldmotivation/  Urmărește-mă pe Instagram: https://www.instagram.com/hanksmusik/
  Urmărește-mă pe Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/HANKSMUSIK/
  Contul de Discord: Hanks#1921
  Server-ul meu de Discord: https://discord.gg/FAN2k3G
  Steam ID: https://steamcommunity.com/id/HanksMusik

  Urmăreşte Pagina Motivaţională de pe Facebook: https://www.facebook.com/HANKSWORLDMOTIVATION/
  Urmăreşte Pagina Motivaţională de pe Instagram: https://www.instagram.com/hanksworldmotivation/

Previous Fields

 • RPG2 Nickname
  HANKS

Contact Methods

 • Steam ID
  https://steamcommunity.com/id/HanksMusik
 • Discord
  Hanks#1921
 • Instagram
  https://www.instagram.com/hanksmusik/

Recent Profile Visitors

2836 profile views
 1. H A N K S

  Nickname: GMC Rank: 4 Nu pot să vin la (ședință/activitate): sedinta Data organizării: 28.03.2020 - Sambata Motiv: Am antrenament la football. Alte precizări: Mersi, sper sa pot ajunge!
 2. H A N K S

  Nick: HANKS RPG Bar mic: Pachetul numarul (1-8): 8 Anuntul dorit: Vrei sa-ti completezi task-ul, dar nu gasesti barca necesara? Vrei sa dai iti sarbatoresti ziua de nastere pe cel mai grandios yacht? Businessul ID 40 te asteapta cu o gama largă de barci de lux pentru toate buzunare si nevoile tale, vin-o chiar acum si profita la maxim cu prietenii de ziua ta! Poza cu suma achitata liderului: https://imgur.com/a/5DimxHE Alte precizari: Bizul este pe contul principal... Am vb cu Quentin si mai am 45k pt un pachet de data trecuta.
 3. H A N K S

  Nick: Hanks RPG Bar mic: Pachetul numarul (1-8): 8 Anuntul dorit: Vrei sa mananci intr-un restaurant de lux sau doresti sa faci un eveniment special? Businessul ID 2 te asteapta cu cea mai mica taxa de intrare de 69$! Hai chiar acum si profita la maxim prin organizarea unui eveniment special tie! Poza cu suma achitata liderului: https://imgur.com/a/5DimxHE Alte precizari: Bizul este pe contul secundar Hanks88, sper sa nu fie vreo problema.
 4. H A N K S

  Nick: Hanks RPG Bar mic: Pachetul numarul (1-8): 8 Anuntul dorit: Vrei sa-ti vinzi pestele scump si cat mai repede? Businessul ID 21 te asteapta cu cea mai mica taxa de intrare de pe server de numai 69$! Hai chiar acum si profita la maxim! Poza cu suma achitata liderului: https://imgur.com/a/5DimxHE Alte precizari: Bizul este pe contul secundar, sper sa nu fie vreo problema.
 5. Dorești să ajungi un sampist de success si bine motivat zilnic? Atunci ești chiar în locul potrivit, urmărește @HANKSWORLDMOTIVATION chiar acum pe Pagina de Facebook si Pagina de Instagram, zilnic apar postări motivaționale pentru a vă motiva zilnic pe drumul spre success!

  Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/HANKSWORLDMOTIVATION

  Pagina de Instagram: https://www.instagram.com/hanksworldmotivation/

  Mulțumesc tuturor care au decis să susțină pagina mea și care doresc să primească o doză calitativă și sinceră de motivație!

  1. SteelHellCat911

   SteelHellCat911

   Ma voi uita, Thanks!

 6. Nick: HANKSRank: Taxi Rookie(2)Data sedinţei/activității: 14.03.2020Motivul absenţei: Nu am timp, am un program foarte incarcat cu canalele mele de youtube, sa ajungi la 100.000$ pe luna din 10 canale de youtube chiar este o mare realizare, dar si o munca excesiva.Alte precizări: Multumesc pentru intelegere!
 7. H A N K S

  Propun adaugarea sistemului de Youtuberi, adika sa fie /yc - chatul youtuberilor oficiali de pe comunitate. /youtubers - orice jucator tasteaza aceasta comanda sa vada youtuberi online. /ygov - comanda prin care youtuberi sa anunte pe chatul special al youtuberilor (acest chat sa il poata vedea pe joc, orice jucator). Acest chat sa fie folosit pt live-uri / postari de videoclip-uri ale youtuberilor officiali. /makeyoutuber id nivel - sa poti atribui gradul de youtuber pe niveluri precum exista la admini ( si la fiecare nivel sa fie anumite facilitati pentru a le ușura munca pe comunitate ). Youtuberi officiali sa detina (Y) in dreptul opus al numelui, ex: [uV]Hanks(Y) sau (Y)Hanks[uV], amu depinde la care capat este tagul clanului si daca nu are clan, youtuberul să-și poată pune (Y) in fața numelui sau in spatele numelui. /ymenu - meniu youtuberilor prin care youtuberi pot sa-si faca anumite setari speciale, precum cea de mai sus cu iconita de youtuber (Y).. +1 ar ajuta, pentru a ajunge la @Kelton si pentru a implementa toate sistemele propuse de mine. #HanksMusik #HanksWorldMotivation
 8. H A N K S

  Propun sa se adauge un sistem de investiti la bursa, prin care sa poti deveni un investitor la o afacere(business) anume, prin care sa oferi o suma pt extinderea/promovarea bizului si in schimb sa primesti dividente in functie de actiunile detinute, sa poti detine actiuni de la mai multe afaceri(business). Propun sa se schimbe monetizarea biz-urilor. Ex: Daca pui /ad la CNN LS care este 100$ (CNN LS sa primeasca 50$, CNN LV sa primeasca 25$ si CNN SF sa primeasca 25$), asa am egaliza bizurile de tip /eat, pizza, clothes si cluckin bell care produc maxim 500$ foarte rar sau un altfel de sistem prin care sa nu existe asa mari diferente intre productia bizurilor de aceelasi tip. Propun sa se adauge rainbow si VIP pe barcile si avioanele personale. Propun marirea numarului de asigurari, de la 5 asigurari la 10 asigurari, bunurile personale de tip masini, barci si avioane explodeaza mai des si ar fi mai misto cu 10 asigurari te-ar scapa de niste griji. Propun sa poti detine mai multe casa si afaceri(bizuri) pe cont, precum este in viata reala. Propun interioare custom la clanuri, precum in video-ul de mai jos. Propun adaugarea de bizuri de tip Factory si sa le poti detine ca jucator, aveti un video ca exemplu:
 9. H A N K S

  Salut 1. Propun adaugarea de actiuni la bizuri. Proprietari de bizuri sa detina 100 de actiuni listate la bursa si sa le poata vinde si cei care detin 1 actiune sa primeasca dividente zilnice, adika profitul bizului 00:00- 23:59 sa fie calculat pe acele 24 de ore si tot profitul dupa extragerea comisioanelor sa fie impartit la 100 (cele 100 de actiuni) si fiecare proprietar de actiuni sa primeasca acel 1 la suta din profitul bizului de pe acea zi. 2. Modificarea sistemului de dobanzi bancare, sa fie mai realistic ca in viata reala. 3. Adaugarea unui sistem de imprumuturi bancare ca si in viata reala, unde sa girezi un bun personal sub detinerea banci si sa se aplice dobanda (fixa si care sa fluctueze) si jucatori sa isi aleaga daca vor fixa sau nu si sa li se ofere un timp, iar daca nu vor reusi sa plateasca toata suma, bunul personal sa fie detinut de banca si sa se adauge in sistemul special de licitatii de mai jos. 4. Adaugarea unui sistem de licitatii pentru cei MUSONI serverelor (cei care conduc comunitatea pe serverele de samp din punct de vedere financiar), iar aici sa aiba posibilitatea doar cei care detin 50kk cash in total pe cont, iar in aceste licitatii sa fie bunurile personale(masini,case,bizuri) foarte rare care provin de la banci si amaneturi ale caror proprietar au scos acele bunuri la licitatie. 5. Adaugarea unei comenzi pt detinatori de banci si amaneturi prin care scot bunurile celor imprumutati la licitatiile speciale pt a-si recupera sumele imprumutate. 6. Adaugarea unui sistem la masini, prin care piesele masinilor sa se strice si sa fie nevoie sa le inlocuiesti separat la bizul Tow Car Business (bizul de masini de pe sv) si acolo sa poti inlocui, motorul, bateria, rotile, bordul(panou de control al masini) si alte piese care se strica des la masini si sa fie o anume suma de bani pe fiecare componenta a masini. 7. Crearea unui biz de tip pariuri sportive prin care sa poti paria anumite sume. 8. Adaugarea unor stage-uri speciale. La tuning sa fie adaugate nitro-uri, x15 nitro = 15 secunde, x45 nitro = 45 secunde, x90 nitro = 90 secunde iar la bizurile de tip stage sa detina anumite facilitatii prin care sa poti mari viteza masini, si un nitro boss sa-ti mareasca viteza normala cu 5km, (ex, inf acum prinde 222km/h si cu nitro boost sa prinda 227km/h), iar cu un stage normal sa ajunga la 235km/h, iar stage-ul VIP sa ajunga la 270km/h si sa fie Stage Classic, Stage Normal, Stage S Class, Stage Premium, Stage VIP si fiecare stage sa valoreze $$ si gold (ex Stage Classic - pretul sa fie 16k si 16 gold).
 10. H A N K S

  1. Propun sa existe atestat(permis) pentru motociclete. 2. Licenta de condus sa fie pe categori ca in viata reala si sa atribuie vehiculele necesare fiecare categori 3. Sistem de vehicule VIP si sa le cumperi cu VIP Points / Gold. Cum ar fii: - Raindance -> - Cargobob -> - Dodo -> - Dune -> - Tractor -> - Beagle -> - Flatbet -> - Benson -> - Dumper -> 4. Propun extinderea masinilor pe care sa poti pune VIP, ar trebui sa poti pune VIP toate masinile, sau macar pe cele de la 800.000$ in sus.. 5. Licenta de Motor pe categorii + test de condus special. 6. CS:GO Arena, Fortnite Arena, Call Of Duty Arena. 7. Propun sa fie Job Train prin care sa poti calatori cu trenul (tren nu tramvaie) si sa poti sa iei npc-ul / jucatori si sa-i transporti 8. Propun sa se infiinteze Uber Company care sa aibe doar masini de peste 1kk pana la 8kk(Hotring, Monster, etc) si fare sa fie 200$ per KM 9. Propun sa se bage in DS masini mai scumpe de 8kk(Hotringurile si Monster). Spre exemplu ca cele de mai sus si sa nu fie foarte scumpe, 21kk ar fi decent per masina. 10. Propun un sistem realistic de telefoane, precum cel din GTA 5, cand apesi pe o tasta sa iti apara in dreapta pe ecran telefonul. 11. Vehicule rainbow si skinuri rainbow. 12. Sa se bage la bizurile de tunning optiunea de ati face masina rainbow si sa poti sa ii adaugi un stage de 1000hp (in total 2000hp), pt ca infernusurile si restul masinilor rapide, sunt rapide, dar explodeaza foarte repede, intri in stalp si deja ai jumate hp... 13. PROPUN CREAREA APLICATIEI B-ZONE GUARD, un fel de Steam Guard dar pe telefoane si sa poti descarca de pe google play si asa s-ar evita excesul de cereri de recuperare si spargerile de cont 14. Sa se adauge Tank la national guard de la rank 5+ 15. Sa se adauge /viewreallevel - prin care sa poti vedea nivelul real al oricarui jucator care are foarte multe puncte de respect. 16. Propun adaugarea unor sisteme de SPORT, precum sa poti juca FOTBAL, TENIS si BASKET. 17. Propun PETROL TYCOON, prin care sa muncesti ca petrolist si pe urma sa poti cumpara un tir de combustibil care sa-l livrezi benzinariei tale. 18. Propun ca proprietari de benzinari sa munceasca si ei, adika sa cumpere un tir de combustibil de la PETROL TYCOON si sa-l aduca la benzinaria detinuta pt a umple cu combustibil ca jucatori sa poata alimenta 19. Propun sistem de amanetare a bunurilor personale pe 7, 14, 21 sau 28 de zile contra costul unei sume de bani + 20 la suta dobanda. Ex: imprumut de 200k, la 7 zile = 220k, la 14 zile = 240k, la 21 de zile = 260k si la 28 de zile = 280k, iar daca nu returnezi bani, sa fie scoase automat la licitatii. 20. Sa existe licitatii pt masinile de colectie cu multe zile si multi km 21. Sa se bage jobul de Electrician in SF, precum in acest videoclip -> 22. Propun SISTEM de GPS pt taximetristi ca pe GTA 5, clientul sa deie click pe esc -> MAP sa puna checkpointul si tu ca taximetrist sa-l vezi si sa mergi acolo, ca si in acest video -> 23. Propun ca Jobul de Gunoier sa aibe skill si achievements-uri si sa fie modificat sa poti ridica gunoiul direct cu masina de gunoi precum in acest video -> 24. Sistemul de Farmer trebuie modificat, un fermier nu munceste doar pamanturile, ci se ocupa si de animale si sa faceti o modificare ca in acest video -> 25. Sistem Job de Glovo prin care sa cumperi produse de la bizuri de tip Cluckin Bell, 24/7 si Donut Shop si sa livrezi la jucatori acasa (jucatori care comanda trebuie obligatoriu sa fie in fata casei detinute de ei (sau puteti face o factiune de genul Glovo Company)... Aveti un video ca exemplu -> 26. Sistem de EMOTES, ar fi misto pt jucatori si ar ajuta mult comunitatea, aveti un video aici => 27. Sistemul de Convoy care ar ajuta jucatori sa se poata face firme de Truck si convoaie ca pe Euro Truck Simulator 2 sau American Truck Simulator, aici aveti un exemplu video Imi cer scuze de posibilele reclame facute, insa a fost in mod constructiv pt a ajuta comunitate si orice sanctiune voi primi, o voi accepta. Sper sa intelegeti ca intentia propunerilor a fost pentru a ajuta comunitatea sa se dezvolte. Pace si Succes, semnat HanksMusik
 11. H A N K S

  Nick: HANKS RPG Bar mic: Pachetul numarul (1-8): 8 Anuntul dorit: Vrei sa-ti completezi task-ul, dar nu gasesti barca necesara? Vrei sa dai iti sarbatoresti ziua de nastere pe cel mai grandios yacht? Businessul ID 40 te asteapta cu o gama largă de barci de lux pentru toate buzunare si nevoile tale, vin-o chiar acum si profita la maxim cu prietenii de ziua ta! Poza cu suma achitata liderului: https://imgur.com/a/h7Pu6em Alte precizari: Bizul este pe contul principal...
 12. H A N K S

  Nick: HANKS RPG Bar mic: Pachetul numarul (1-8): 8 Anuntul dorit: Timpul inseamna bani! Vrei sa-ti vinzi cat mai rapid pestele prins? Businessul cu ID 21 iti sta la dispozitie zi si noapte! Ajungi la el cat ai zice peste! Poza cu suma achitata liderului: https://imgur.com/a/h7Pu6em Alte precizari: Bizul este pe contul secundar HANKS69, sper sa nu fie vreo problema.
 13. HANKS SPECIAL EVENTS, denumit in continuare "Evenimentul" este o serie de evenimente ce va consta in castigarea unor premii speciale oferite de HANKS. Evenimentul nu are legatura directa cu administratia serverului. Premiile vor fi oferite de HANKS, prin [/transfer], [/trade] sau shop.b-zone.ro (gold achizitionat de mine pe numele castigatorului)! Event Number #1 SPECIAL PRIZE "Programul prima afacere, pentru primul antreprenor de Start Up" Prize List: Locul 1 - Business-ul cu ID-ul 11 Locul 2 - 2.700.000 de materiale si $27.000 Locul "Evenimentului": Forum & in-game Descrierea "Evenimentului": Se acorda punctele pentru urmatoarele activitati: Primiti 10p pentru fiecare eveniment creat in cadrul respectari cerintei de mai jos cu privire la Business ID 21 sau Business ID 40 ! Primiti 1p pentru fiecare /ad dat dupa model(ad numarul 1, dupa ad numarul 2 si dupa ad numarul 3 si tot asa, in aceasta ordine sa fie puse, altfel nu se iau in considerare) in intervalul 15:00 - 21:00. Anuntul Numarul #1 => [/ad Hanks Special Events #1 e in desfasurare, intra chiar acum pe Forum > RPG2 > Events > Hanks Special Events si poti castiga un business special!] Anuntul Numarul #2 => [/ad Vrei sa-ti completezi task-ul, dar nu gasesti barca? Businessul cu ID 40 te asteapta cu o gama larga de barci pentru toate nevoile tale.] Anuntul Numarul #3 => [/ad Vrei sa-ti vinzi pestele scump si cat mai repede? Businessul cu ID-ul 21 te asteapta cu cea mai mica taxa de intrare de 69$!] Pozele trebuie sa fie puse obligatoriu pe imgur.com !! Punctele vor fi atribuite doar daca se respecta modelul de publicare (1,2 si 3, iar dupa tot asa in acest model). Puteti face evenimente pe server cu titlul HANKS SPECIAL EVENTS #1, evenimente trebuie obligatoriu sa aibe locatia de participare si desfasurare la Business ID 21 sau Business ID 40 ! Model de postare: Nume/Link Cont: Poza cu [/ad] sau evenimentele din joc (link album imgur): Punctele care credeti ca sunt corecte si bune spre validare (totalul de puncte): Durata "Evenimentului": 27.02.2020 - 27.03.2020 (ziua mea de nastere), pana cand se acorda toate premiile. Va urez mult succes, si cel cu cele mai multe puncte sa castige!
 14. Nick: HANKSRank: Trainee(1)Data sedinţei/activității: 29.02.2020Motivul absenţei: Nu am timp, am un program foarte incarcat.Alte precizări: Multumesc pentru intelegere!
 15. H A N K S

  Nick: Hanks RPG Bar mic: Pachetul numarul (1-8): 8 Anuntul dorit: Vrei sa-ti completezi task-ul, dar nu gasesti barca necesara, iar in DealerShip nu mai este pe stoc? Businessul ID 40 te asteapta cu o gama largă de bărci pentru toate nevoile tale, vin-o chiar acum si profită de oportunitate pentru ați duce task-urile si dorintele la o plimbare cu barca viselor tale, pe gustul tau! Poza cu suma achitata liderului: https://imgur.com/a/6UpyhLd Alte precizari: Bizul este pe contul principal, iar acest pachet sa fie publicat intre orele 14:00 - 22:00.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.