Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

South LeniN

Member
  • Posts

    248
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

South LeniN last won the day on July 27 2019

South LeniN had the most liked content!

About South LeniN

  • Birthday 12/16/2001

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Italy

Previous Fields

  • Real name
    Catalin
  • RPG Nickname
    LeniN

Recent Profile Visitors

1142 profile views

South LeniN's Achievements

Explorer

Explorer (5/14)

  • First Topic
  • 7 Consecutive Logs
  • 15 Posts
  • 100 Posts
  • First Post

Recent Badges

62

Reputation

  1. Nick-ul tau: CaT Server: RPG1 Descrierea bugului: Salut, nu am mai intrat pe cont de foarte mult timp, m am lasat o lunga perioada de timp dupa care m am mutat si in alta tara, etc. Acum m-am reapucat dar nu pot face nimic, nu pot cumpara nimic prin /trade, nu pot vinde nimic, efectiv 0, vei vedea in video problema. Ideea e ca prin 2017/2018 a fost un bug ceva pe server si efectiv nu se incarca nimic, a persistat bugul cateva saptamani. Nu ti se incarca nimic pe /v, nu aveai nimic pe /stats si etc, de atunci am acest bug dar nu am avut nevoie de o rezolvare. Ma poti ajuta? Screenshot(s):
  2. Nume: CaT Contract: https://imgur.com/a/OqfXelc
  3. Nume in joc: CaT Contract: https://imgur.com/a/Z8hnuJH
  4. Nume: StaliN - Link-ul catre profilul de website: https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/StaliN - Tipul de pachet dorit: 4 - Anunțul dorit: Clanul Ultras North recruteaza noi jucatori de nivel 35+ si rank 3 in FH. Aplicatiile se fac pe website! - Numărul de pachete de care am beneficiat saptămâna asta: 0/2 - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: Da - Sunt de acord ca tipul pachetului și anunțul să fie modificate dacă este cazul: Da - Alte precizări: Doresc un reporter activ sa primeasca pachetul
  5. Nick: StaliN Am dat teste cu: Crank Rezultatul probei de regulament: 0/3 Rezultatul probei de arme ( x/5): 4/5 Rezulat: RESPINS / ADMIS: ADMIS Alte precizari?: Spor.
  6. Nick: LeniN Level: 90 Vârstă (reală): 17 Sex (real): Masculin Vechime pe server: Aproape 4 ani. RPG profil LinK: https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/LeniN Ai mai avut aceasta functie?: Nu, nu am mai avut această funcție. Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Mereu mi-a plăcut să organizez evenimente atât pentru a mă distra pe mine dar în același timp pentru a împărți ceea ce am eu, cu ceilalți jucători. Mereu am făcut evenimente cu premii mari pentru a oferi tuturor șansa la un câștig egal, evenimentele mele preferate, totuși sunt ajutoarele financiare, un eveniment la care toți cei ce dau /join primesc o sumă de bani. Mereu mi-a plăcut să ajut iar acum cred că a venit momentul să împart cu jucătorii tot ceea ce pot. Ce intenționez să fac pentru jucători: - Este logic deja că pe durata mandatului taxa o să fie setată la 1$, nu cred că mai era nevoie de precizat totuși. - Voi organiza evenimente zilnic pentru jucători cu premii mari și intenționez să organizez câteva evenimente de tip Ajutor Financiar cum am precizat și mai sus, pentru a oferi bani tuturor, nu doar unui jucător. - Voi avea grijă să împart taxa *ceea ce este logic că trebuie să fac și nu cred că ar trebui să precizez acest lucru*. - La cererea jucătorilor voi implementa alte activități pe care ei le vor alege, *evenimente, concursuri, etc*
  7. Ander, nu ii vad rostul acestei propuneri, din simplul fapt ca cei 2, cand o sa vanda bizul cum o sa faca? Unul poate vrea sa il vanda pentru ca are nevoie de bani, altul vrea sa il tina, sau etc, eu zic ca cel mai bine ar fi sa fie desbagubiti cei de pe RPG 3 - 4 cu suma echivalenta al acelui Biz pe RPG1 - 2. De exemplu, am mai spus asta, eu am dat pe Paintball X sute de kk, chiar daca ma gandesc ca acei playeri s-ar imbogati, nu imi pasa, mai bine sa le ramburseze 400kk, chiar daca e mult in cazul asta, decat sa fie un biz la 2 persoane, sau tot felul de lucruri de genul.
  8. Foarte corect, pana la urma, de ce s-ar certa liderii? Majoritatea au 13 - 14 ani, ar trebui sa le dam crezare, scopul lor este cearta.
  9. Uite, daca spre exemplu, in cazul meu ca detin Paintball si ca pe RPG1 valoreaza 400kk... eu nu am nimic impotriva ca cel ce vine de pe RPG3 sa primeasca 400kk cash, chiar nimic, mie imi trebuie sa imi ramana bizu, am muncit aproape 2 ani, poate si el a muncit, dar el ar primi de 4 ori mai multi bani decat a dat spre exemplu, deci nu a r fi o problema presupun,
  10. Frumosul meu Elefant Cici, zic eu ca e mai bn cu 2 lideri ba, noua chiar ne plac certurile, care ar fi problema? Dar vorbind serios, ambii au muncit sa ajunga lider, ar fi urat ca unuia sa ii fie taiate picioarele instant iar altuia nu.
  11. Da, ai dreptate, dar dupa cum am mai spus, este o diferenta foarte mare, ar fi o prostie sa fie scoase la licitatie iarasi toate bizurile, gen, sa primim toti banii inapoi si sa licitam, pai... eu daca primesc inapoi cei 400kk de pe Paintball, pot licita iara si sa iau iar Bizu, dar unul ce a primit cadou un biz foarte productiv, pe care ar avea oferte de 200kk dar ceilalati il evalueaza la 100, are de pierdut, nu?
  12. Iar, o prostie mare, pe RPG3 Paintball LS costa 100kk, pe RPG1 eu l-am platit 400kk, ti se pare normal ca ala sa faca 300kk pe +? Ne, pe RPG1 si 2 nu ar trebui atins nimic. Deoarece banii se fac la fel de greu pe ambele comunitati, daca ala a muncit juma de an sa ia Paintball LS, iar eu de 4 ori mai mult, adica 2 ani, el ar trebui sa isi ia banii ce i-a dat pe Biz si aia e.
  13. Nu o vei pierde, banii iti vor fi rambursati, casele ce costa 3kk pe RPG3 costa 20kk pe RPG1, de asta vreti voi sa va ramana casele, dar voi nu ati muncit nimic pentru ele, noi am muncit, noi, cei ce am dat cate 50-100 de kk pe case care pe RPG3 sunt 10kk.
  14. Da, e bine 2 lideri, poate asa o sa se ia rank exact la timp in Hitmen :)))
  15. Este o prostie mare, cel mai bine ar fi ca cei de pe RPG 1 si respectiv 2 sa ramana cu bunurile lor, gandeste-te fra ca pe RPG 3 si 4 sunt 2-3 persoane care detin monopolul si au toate Biz-urile bune si toate casele de pe server. tie ti se pare normal? Acolo sunt 3 care au tot serverul, atat, pe 1 sau pe 2 nu exista asa ceva,
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.