Jump to content

Ediția IV din Miss & Mister B-Zone a început. Înscrieri aici
Summer Wars. Detalii aici

EA Vesca

UP-Team
 • Content Count

  616
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

250 Extraordinary

About EA Vesca

 • Rank
  Mr. Know it all
 • Birthday 02/10/1999

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Timisoara
 • Hobbies
  Programming

Previous Fields

 • Real name
  Damian-Teodor Beles
 • RPG2 Nickname
  Vesca
 • CS 1.6 Nickname
  Hatake

Recent Profile Visitors

4176 profile views
 1. EA Vesca

  Nick: Vesca Cine ti-a aprobat ziarul?: Vesca Cine ti-a corectat ziarul (+ dovada)?: Vesca Poza cu ziarul: https://imgur.com/zf9rs9I Alte precizari: Daca citesti asta' sa stii ca ai respectul meu.
 2. EA Vesca

  Nume: Vesca Emisiunea acordata: Spanzuratoarea Poza [/livemembers]: https://imgur.com/xIP2PwC Poze din timpul emisiunii: https://imgur.com/a/18Kfzdy Alte precizari: Da, esti ce trebe'.
 3. EA Vesca

  Doamne ajuta. Esti bine venit
 4. EA Vesca

  Pai si daca nu esti in News Reporters de ce postezi aici? Te rog sa nu mai postezi.
 5. EA Vesca

  Cei care se cearta se cearta singuri :))) noi nu ne certăm, noi dăm adevărul pe fata cum ești in joc by the way?
 6. EA Vesca

  N-are nimeni treaba cu tine, nu te mai crede asa important @EA Sports QuaKe cum e sa fi tester?
 7. EA Vesca

  Nu conteaza ce zice lumea, conteaza ce zice modul. Eu in toate modurile am la inceput un mesaj cum ca e modul meu Si acela poate fi pus in orice mod. Depinde cat de bine e scris codul dinauntru. Totodata, intreaba-i ce mod au, .cs sau .sf. Eu fac moduri .sf, ai sa vezi ca ei au .cs
 8. EA Vesca

  N-am facut in viata mea sistem de ziare tocmai din acest motiv Imi pare rau sa aud ca esti prost informat.
 9. EA Vesca

  Tu faci posts aiurea pe aici. Eu in niciun caz, deci poti sa stai linistit cu atitudinea ta de copil care nu-si accepta greselile cu tot. Reporterilor, vreau sa vad ziare mai frumoase de la voi, lasati modurile ca nu pe asta' se bazeaza factiunea.
 10. EA Vesca

  Atitudine tipica de copil, n-am ce zice. Felicitari @Ejaka33 pentru sublider.
 11. EA Vesca

  Bine zici, de aia ai rank 6 acum, ca n-ai jucat dupa cum am vrut noi. Ce sa le ceri? Astia's ei, copii. Si noi eram asa Nelhule. Imi pare rau ca m-am reapucat dupa ceva timp de joc, tot mai bine e prin excursii pe la Paris, Venetia etc. Dar na', sa treaca timpu' mai stai si cu prietenii virtual. Mi se pare mie sau nu esti in News Reporters? Mi-a scazut IQ-ul doar citind mesajul, pe langa, mi-a scazut si ca am incercat sa descifrez. Vorbeste romana si dupa intra in News Reporters.
 12. EA Vesca

  Adevarat. Degeaba vorbești dacă pe lângă inactivitate mai și corectezi greșit ziarele si in plus faci favorizari când distribui pachetele. Asta' nu e sublider. In schimb sa ne concentram pe membrii care dau un exemplu bun în facțiunea aceasta, gen QuaKe. sau ejaka.
 13. EA Vesca

  Bine zici @Deckard RPG2. Rank 6 dacă e după vechime sunt mai toți cei de Rank 5 și alții care au jucat de pe mai multe conturi. Degeaba avem arfe că suntem Rank 6 când de fapt nu suntem
 14. EA Vesca

  Hai salut. Ce mai fac reporterii mei adevărați? Dar corupții ce fac?
 15. EA Vesca

  Nume: Vesca Emisiunea acordata: Spanzuratoarea Poza [/livemembers]: https://imgur.com/aqVszLF Poze din timpul emisiunii: https://imgur.com/a/Ia9luHj Alte precizari: Da, esti ce trebe'.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.