Jump to content

EveLyNTM

Member
  • Posts

    804
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by EveLyNTM

  1. EveLyNTM

    Retrag, nu mai e nevoie, am vrut sa retrag de ieri da am uitat, scuze de deranj.
  2. EveLyNTM

    Nick:Lil.Ryder Rank:2 Vreau să adaug pe lista neagră pe:MeThod Bara RPG2: Motiv si descrierea situaţiei: Rupe codu pe turf, ii dau msj ca ii fac iar interdictie, si ma jigneste. Dovezi: https://ibb.co/fQPMTvB https://ibb.co/q9DC6jG Alte precizări:haipa
  3. EveLyNTM

    @Barowak Asa, numa invoiri, invoiri, invoiri si iar invoiri. M-am saturat deja, nu cred ca mai vreau sa fac nimic cu voi. Acceptata!
  4. Salut! Avand in vedere ca: Sunt 5 inacticitati active pe data de: 05/01/2020 maine 06/01/2020 ora: 20:00 toti in HQ pregatiti de wars cu minim 50k materiale si 20k in mana (Sa aveti) o sa accept MINIM PRIMELE 2 INVOIRI. Daca mai puneti alte invoiri dupa primele doua, nu imi pasa motivul sa va fie clar sunt respinse automat deci nu va mai straduiti! Primele 2 invoiri sunt ACCEPTATE DOAR. Si asa o sa fie de acum incolo pana ne reglam mafia daca voi va puneti inactivitate si sunteti nesimtiti cu conducerea mafiei putem sa o facem si noi, asa ca reglati-va comportamentul față de noi si dati-va interesul pentru mafia asta si nu mai faceti pe minus la war ca ultimele palete pentru ca m-am saturat, si cine sta doar in incoiri si in inactivitati, si sta in mafie doar sa fie se umplutura si nu vine nici macar la un war, sa-si puna demisia, ca m-am urat deja. Repet: maine ora 20:00 va astept in HQ pregatiti de waruri, avem waruri foarte importante se face evidenta la sange.
  5. EveLyNTM

    Nick: Lil.Ryder Rank: r6 Am dat test cu: Marius.REGELE Rezultatul probei teoretice: 0/3 Rezultatul probei practice (arme): 3-2 Rezultat (Admis / Picat?) - Admis Alte precizari: Welcome.
  6. EveLyNTM

    Nick: Lil.Ryder Rank: r6 Am dat test cu: SeBBaV2.0 Rezultatul probei teoretice: 0,5/3 Rezultatul probei practice (arme): 3-2 Rezultat (Admis / Picat?) - Admis Alte precizari: Welcome.
  7. EveLyNTM

    Nick: Lil.Ryder Rank: r6 Am dat test cu: ZakeRPG.KIA Rezultatul probei teoretice: 0/3 Rezultatul probei practice (arme): 3-0 for you Rezultat (Admis / Picat?) - Admis Alte precizari: Welcome. Nick: Lil.Ryder Rank: r6 Am dat test cu: GETLOWakaPG Rezultatul probei teoretice: 0/3 Rezultatul probei practice (arme): 3-2 Rezultat (Admis / Picat?) - Admis Alte precizari: Welcome.
  8. EveLyNTM

    Evidenta wars 20/12/2019 Membrii sanctionati cu Faction Warn pentru absenta: Matumba.Fan5GANG - Faction Warn Absent: 3/3 wars! BrianN.NUAMCODSMR - (AV + amenda 10k) - Absent: 2/3 wars! BrianN.NUAMCODSMR - Faction Warn acumulare a x2 AV. [AIM]Adytza - Faction Warn (Absent 3/3 wars fara invoire). BMR.Z0R - Faction Warn [Absent: 3/3 wars] (Ai pus invoire dar a fost a 3-a pe saptamana asta drept urmare ti-am respins invoirea si ai luat FW) TomCorporation - Faction Warn (Absent: 3/3 wars) (Ai pus invoire dar a fost a 3-a pe saptamana asta drept urmare ti-am respins invoirea si ai luat FW) Membrii invoiti: Bomba.WARMACHINE Catalin.72VERTH Lewis. Yonut Membrii cu inactivitate: xAndy22ADV Kratos.PORNSTAR Secunde minime in oras: 600 Daca am gresit ceva in evidenta, as avea rugamintea sa nu treceti direct la PM-uri sau chestii din astea. Dati-mi mie un PM cu ce am gresit si se rezolva.
  9. EveLyNTM

    @FLoW MAGN1FiCuLRespinsa. (asta e a 3-a invoire pe saptamana asta) pune-ti demisia daca tot n-ai chef de waruri...... ca deja esti prea de tot si incurci mafia si chiar am nevoie de locuri pentru membrii. @AndreYolo Acceptata!
  10. EveLyNTM

    @AdGz0R Respinsa! Asta e a 3-a invoire pe saptamana asta. @RW Liviu99 Acceptata!
  11. EveLyNTM

    @Gayson Acceptata, daca poti sa ajungi si o retragi ti se anuleaza (Se pune si motivul nu doar nu poti ajunge) - Data viitoare astept un motiv bun. @AlexAdv RPGAcceptata! @KyubyZEM RPG Acceptata. Se pune si motivul, nu doar ca nu poti ajunge - Data viitoare astept un motiv bun. DACA REUSITI SA AJUNGETI INTRATI LA WAR CA AVEM 2 WARURI FOARTE IMPORTANTE! MAI ACCEPT MAXIM 1 INVOIRE PENTRU ASTAZI PENTRU CA DEJA SUNT 3 INVOIRI NU IMI PERMIT SA MAI ACCEPT MAI MULT DE 4.
  12. EveLyNTM

    Evidenta wars 19/12/2019 Membrii sanctionati cu Faction Wars pentru absenta: Ronni.REAL - Faction Wars (Absent: 1/1) ________________________________________________ Membrii invoiti: Sevag BMR.Z0R Adytza TomCorporation speedy Membrii cu inactivitate: xAndy22ADV Kratos.PORNSTAR Secunde minime in oras: 600
  13. EveLyNTM

    Acceptate toate de pe data de 19/12/2019. Nu mqi accept altele pentru ca a inceput warurile.
  14. EveLyNTM

    Nick: Lil.Ryder Rank: r6 Am dat test cu: Catalin.72VERTH Rezultatul probei teoretice: 0/3 Rezultatul probei practice (arme): 3-2 Rezultat (Admis / Picat?) - Admis Alte precizari: Welcome.
  15. Modpack Blue v2 By EveLyN - Arme: Dati click pe Download pentru a descarca. - Audio Weapons: Dati click pe Download pentru a descarca. - Models: Dati click pe Download pentru a descarca. - Skinuri: Dati click pe Download pentru a descarca. - Interfaceeditor: Dati click pe Download pentru a descarca. - Font: Dati click pe Download pentru a descarca. - Fist: Dati click pe Download pentru a descarca. - Hud: Dati click pe Download pentru a descarca. - Timecyc: Dati click pe Download pentru a descarca. - Crosshairs: Dati click pe Download pentru a descarca. - Iconite Weapons: Dati click pe Download pentru a descarca. - sampgui & Mousegui: Dati click pe Download pentru a descarca. - Radardisc: Dati click pe Download pentru a descarca. - Moduri cleo: Dati click pe Download pentru a descarca. Ce contine arhiva cleo?: ([hnnssy] set weather and time, changeskin, FPSUnlock, GangHelp_v1.1, GTA_V_Wasted_Busted, infiniterun, DMG informer, NameCFlow, radar_color_fix, radio_off, SensitivityFix, Suferinta, wep_switch_v2.1). Modpack intreg: Click pe Download pentru a descarca Modpack-ul. Video ON YouTube: Daca v-am fost de folos nu uitati sa dati un Subscribe, Like si un comment. Multumesc!
  16. Pe Canalul de YouTube EveLyN. B-zone a fost postat un nou Modpack pentru mafii lasati-mi un Like si un Comment, vreau multe, multe like-uri la acest video ❤️
  17. Moduri separat: - Arme: http://turboagram.com/I6Ha - Timecyc yellow: http://turboagram.com/I6Il - Sunete Arme: http://turboagram.com/I6KF - Skinuri: http://turboagram.com/I6Ki - VEGETATIE OFF: http://turboagram.com/I6LB - Font: http://turboagram.com/I6M6 - Hud: http://turboagram.com/I6N2 - Radardisc: http://turboagram.com/I6Nn - Cleo: http://turboagram.com/I6OR (Contine) : anticrasher037.cs, BoostFps.cs, changer.cs, day.cs, DigiInfo.cs, FPSUnlock.cs, GangHelp v1.1.cs, hume.cleo, InfiniteRun.cs, KMF037.cs, radar_color_fix.cs, SensitivityFix.cs, weaprequest.cs, wep_switch_v2.1.cs. Video: https://youtu.be/7onypbJ2n3A MODPACK INTREG: http://turboagram.com/I6fk (Adesea cand fac modpack-uri, multi imi cereti diferite moduri separat, asa ca v-am pus o parte din ele care sunt mai importante mai sus).
  18. Pe canalul meu de YouTube a fost postat un nou GiveWay Avand ca premiu NRG-500 pentru a participa trebuie sa aveti cont pe RPG4 datalii in video cat si in comment fixat. Succes tuturor!
  19. EveLyNTM

    hahahhahaahhahaahha, de tot rasu'
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.