Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Emanuel1234

Member
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

About Emanuel1234

  • Birthday 07/12/2002

Previous Fields

  • Real name
    Emanuel

Recent Profile Visitors

158 profile views

Emanuel1234's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Salut Delliks, vreau sa te rog sa analizezi ultimul LW primit de Eduard nu mi se pare corect dat LW-ul ala te-as ruga sa il analizezi, uita-te ce grup frumos a creat, nu e pacaT, DAMONU mi a zis ca de la r2+ se strange experienta si ca baiatu spirex nu a fost r2 in factiunea respectiva dar el a facut zile de rank 2!

  2. Acum am vazut, Damonu i-a dat LW lui EDUARD pentru adaugare jucator cu interdictie!Si Damonu a zis ca-i da LW pentru favorizare 1.Nu a fost favorizare uita-te te rog eu mult peste post! 2.Damonu a zis ca-i da lw pentru favorizare el ia dat pentru adugare jucator cu interdictie, te rog eu mult rezolva el nu a favorizat pe nimeni uita-te peste post.

  3. Salut Daniel, vreau sa te rog sa analizezi ultimul LW primit de Eduard nu mi se pare corect dat LW-ul ala te-as ruga sa il analizezi, uita-te ce grup frumos a creat, nu e pacaT, DAMONU mi a zis ca de la r2+ se strange experienta si ca baiatu spirex nu a fost r2 in factiunea respectiva dar el a facut zile de rank 2!

  4. Nick: [E]manuel Rank: 3 Activitatea la care te invoiesti (Sedinta / Antrenament / War / Evidenta War / Alta activitate):War Motivul invoiri: Am antrenament de la 1:30 la 3 iar pe la 4 ajung acasa. Data activitatii la care nu pot veni: 27.06.2016 Numarul de invoiri saptamana asta (x/2) 1/2. Alte precizari: Sper sa mi-o accepti, bafta la waruri!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.