Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

zL EvansRPG

Member
  • Posts

    515
  • Joined

  • Last visited

Status Replies posted by zL EvansRPG

  1. Bobo, Vreau sa cumpar o casa lvl 999 joc pe rpg1 in joc ma cheama ca pe forum, te rog sa imi spui cat costa o casa lvl 999 

    1. zL EvansRPG

      zL EvansRPG

      Il poti contacta printr un pm !

  2. Salut Bobo! As vrea daca se poate sa-mi transferi o casa de pe un cont bant pe altul? contul bant este Andru.ZEW iar contul pe care as vrea sa fie transferata este Brainkor. Aceste conturi sunt de pe RPG2.

  3. Ar fi cazul să înțelegi și tu aluzia că degeaba faci spam pe tot forumul cu posturi aiurea pentru că nu o să te ajute cu nimic. Presupun că faci spam ca să poți aplica pentru Helper. Ai 0 șanse la helper dacă obții postările de pe forum astfel și ai 100% șanse să primești multiple warninguri pe forum cât și suspend. 

  4. Zilele acestea ii voi fi alaturi lui @Allice. Din pacate tatal ei s-a stins din viata la doar 56 ani. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

    Pentru orice problema apelati la @Kelton si nu mai dati flood in forum.

  5. Salut sefule,akm 3 zile am cumparat un sparrow cu 4,5kk,am iesit din joc prin /q am intrat la 2 min nu mai aveam sparrow,apoi am realizat ca nici banii care i-am dat pe el nu ii am in banca,aseara am cumparat 2 hotring a la 7,8kk unul,am dat /q a disparut unul,am dat inca o data reconect a disparut si celalalt ,si nici banii care i-am dat pe ele nu ii mai am,am pierdut 20,1kk datorita bugurilor de pe server....nu sunt singurul,si treaba proasta e ca se sterg si din income,un singur hot a a ramas in income,si dupa el nu am decat un payday,deci nu l-am mutat s-au ceva.Te rog frumos sa ma ajuti sa imi recuperez banii sau bunurile,am jucat atat de mult pe acest server pentru ca imi place si akm pierd 20kk dintr-o prostie? te rog sa citesti asta.Sper ca ma poti ajuta

    1. zL EvansRPG

      zL EvansRPG

      Asa mi s-a intamplat si mie cu sandking-ul

    2. (See 1 other reply to this status update)

  6. Salut,cand s-a bagat quest si getgift,mi-a disparut o masina de pe cont,nici acum nu o mai am. Si am cautat la income sa vad poate mi-a fost spart contul dar nu,a disparut. Help.

  7. cum sa ne facem noi raportele daca  dabia ne logam?

    1. zL EvansRPG

      zL EvansRPG

      Au devenit optionale rapoartele.

  8. Fa ceva cu bugul de la trade pentru ca am facut trade si mi-a luat banii dar masina nu mi-a dat-o.este vorba de un pheonix

    1. zL EvansRPG

      zL EvansRPG

      Asa am patit si eu, am cumparat un sandking, il aveam pe /v, dar dupa 3 ore nu il mai aveam, si nici acum nu a aparut. Sper sa se rezolve. 

    2. (See 1 other reply to this status update)

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.