Jump to content

Recrutăm designeri audio și video. Aplicați aici

Recrutăm designeri grafici. Aplicați aici

 

zL EvansRPG

Member
 • Content Count

  515
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

14 Good

6 Followers

About zL EvansRPG

 • Rank
  Mr. Know it all

Previous Fields

 • RPG2 Nickname
  .Evans

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nick: evans.BanulRamane * Rank: 5 * Echipa: SWAT * Invoire [sedinta / antrenament / activitate]: ședința * Data/Ora: 08.04.2020 // 18:00 * Lipsesc din motivul: imi pica netul incontinuu pun oricum invoirea ca 'preaviz' in cazul in care o sa revina voi fi prezent la sedinta. * Alte precizari?: Sanatate
 2. * Nick: evans* Rank: 2* Motiv: Vreau sa ajut la curatarea orasului de infractori * Alte precizari: Multumesc si sper sa fiu acceptat!
 3. zL EvansRPG

  Nick:.Evans Level:98 Vârstă (reală):18 ani Sex (real):Masculin Vechime pe server: de pe 29.02.2016(3 ani si 5 luni) Link profil RPG: https://www.rpg2.b-zone.ro/players/general/.Evans Motivul pentru care doresc să fiu Primar:Deoarece ma simt pregatit pentru asa ceva, mereu mi-a facut placere sa interactionez si sa ajut playerii de pe server si cred ca prin aceasta functie imi va fi cat mai usor sa o fac, de aceea imi doresc sa devin Mayor ca sa ajut playerii deoarece si eu am fost un incepator si m-am chinuit sa strang bani pentru o masina, o casa sau un biz, stiu cum e sa-ti fie greu si pentru o luna cat voi fi primar vreau ca acest greu sa nu existe pentru jucatorii serverului. Sunt sigur ca voi fi un mayor pe cinste deoarece tin cont de toate parerile jucatorilor si ma implic in rezolvarea probemelor pe care ei le intampina, eu nu voi oferi doar sprijin financiar sau distractiv, daca voi fi numit primar o sa va ajut si informativ, va voi intelege si vom gasi impreuna o cale pentru problemele voastre. Ce intenționez să fac pentru jucători: 1.Evenimente zilnice 2.Taxe acordate destul de des. 3.Activitati cu Primarul. 4.Premiile evenimentelor vor fi pe masura 5. Voi ajuta playerii cu sfaturi si bani in limita bunului simt. 6. Taxa setata la 1$.
 4. zL EvansRPG

  LS Taxi iti multumeste pentru tot @zL VodKa! ai fost cel mai bun lider al factiunii LS Taxi pana acum si cu siguranta vei fi si cel mai bun admin 4, Succes cu noua functie
 5. Nickname: .Evans Rank: 5 Sedinta/Activitate: Sedinta, 4 ianuarie, ora 18:00. Motivul Absentei: La ora aia ma intalnesc cu cineva ca trebuie sa cumpar ceva, am fost sunat acum 30 de minute, stiu ca ai zis ca nu mai accepti invoiri, dar nu am incotro, sper sa mi-o accepti, imi pare rau ca nu pot fi prezent, sper sa ma intelegi. Alte precizari: Succes.
 6. zL EvansRPG

  Nick-ul tau:.EVANSServer:2Descrierea bugului:Salut, am si eu o problema la noua misiune, dupa ce ajung pe luna si intru acolo unde trebuie sa omor cercetatorii, automat mi se blocheaza si iau desync (nici /report nu merge sa dau)Screenshot(s): https://imgur.com/a/5A9vYXy - asa imi ramane, nu ma pot misca si nici nu pot tasta comenzi. Sper sa se rezolve!
 7. zL EvansRPG

  Cam zgarciti anul asta..
 8. Nume: .Evans Rank: 5 Dovada: https://imgur.com/a/voObG3Z Alte informatii: Frumoasa misiune.
 9. zL EvansRPG

  RPG Bar al contului pe care doriti premiul: Tag celor 3+prieteni: @zL VodKaJr @zL Dani El @zL GiMi Parerea despre eveniment? : O idee interesanta, ma bucur ca a fost ales un primar care si a tinut promisiunile spuse inainte de a primi mandatul. Ce doresti sa vezi la urmatoarea editie a Vesca Money Factory? Evente si in joc.
 10. zL EvansRPG

  Nume: .EVANS Rang: 6 Am primit amendă pentru: Suspendarea licenței de condus. Dovadă plată: https://imgur.com/a/MzGxHd3
 11. Felicitari @RobertZEW RPG2, ai castigat 400.000$.
 12. Misiunea este pentru săptămâna: 16.07.2018-22.07.2018 Misiunea consta in : Trebuie sa faceti poze cu urmatorii lideri: .AndyCosmin, Vlad, Refresh, JustVoyo, Dwight. Pozele trebuie sa le postati pe imgur, apoi aici. Aveti timp pana Miercuri ora 20:00. SUCCES! Premiu: 400.000$
 13. zL EvansRPG

  Vacanta placuta @zL VodKaJr!
 14. zL EvansRPG

  @Kelton vezi ca e bug la misiunea de la ryder (jetpack) dupa ce omori politistii nu apare CP-UL si nici jetpack ul de sub apa.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.