Jump to content

sLoww ToV

Discord Supervisor
  • Posts

    2019
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by sLoww ToV

  1. profimedia-0854035569

     

    Recent, a avut loc tragerea la sorți pentru sferturile de finală ale UEFA Champions League, iar unul dintre duelurile de ”foc” ale competiției este cel dintre Barcelona și Paris Saint Germain.

     

    Duelul dintre Barcelona și PSG nu are o favorită certă, deoarece catalanii arată cu totul altă atitudine după ce Xavi a anunțat că va pleca în vară de la club.

    Luis Enrique se gândește să îl lase pe Mbappe rezervă în schimbul sumei de 5 milioane de euro

    În urmă cu 5 ani, fetiţa lui Luis Enrique, Xana, a încetat din viață la doar 9 ani, după ce s-a luptat cu o boală incurabilă. De aceea, antrenorul și soția au decis să deschidă o asociație prin care să susțină oamenii care se confruntă cu probleme asemănătoare. Fundația Xana se va inaugura în vară, iar toți oamenii pot contribui cu donații și prin proiecte de colaborare.

    Cum Luis Enrique a fost antrenorul Barcelonei în perioada 2014-2017, spaniolul reprezintă o figură familiară pentru fanii formației din Catalonia.

    De aceea, suporterii Barcelonei își pun speranța ca Luis Enrique să le facă o favoare și să îl lase pe superstarul Kylian Mbappe rezervă în ”dubla” din UEFA Champions League, deoarece antrenorul spaniol a mai făcut acest lucru în câteva partide de campionat.

     

    ”Dacă donați 5 milioane de euro fundației noastre, pot o să-l las rezervă pe Mbappe”, a spus Luis Enrique într-un dialog cu urmăritorii săi, pe o platformă de streaming.

    Luis Enrique: ”Viitorul lui Mbappe nu e aici”

    La finalul jocului de la San Sebastian, Mbappe a explicat care e relația sa cu antrenorul Luis Enrique, după ce s-a zvonit că cei doi ”sunt la cuțite”. Starul francez a declarat că se înțelege foarte bine cu tehnicianul spaniol, care, la rândul său, a avut cuvinte de laudă la adresa internaționalului din Hexagon.

     

    Totuși, Luis Enrique a oferit o declarație care nu mai lasă loc de interpretări. Conform antrenorului, este clar că Mbappe nu va mai continua la PSG.

    ”Pe Kylian nu l-am descoperit acum. Aveam deja părerea mea despre el. Este cel mai bun jucător din lume. Va marca 50 de goluri şi va oferi 25 de pase decisive cu orice antrenor şi cu orice echipă. Se pare că viitorul său imediat nu va fi aici, aşa că va trebui să testăm alte soluţii”, a transmis Luis Enrique, citat de jurnalistul Fabrizio Romano.

     

    Sursa: digisport.ro

  2. NWZkOGMxYTlmYTQzNjNiNjJlYjFlMjcwMzVj.thumb.jpg

     

    Radu Drăgușin (22 de ani) a fost transferat de Tottenham în această iarnă, de la Genoa, pentru o sumă care poate ajunge la 31 de milioane de euro.

     

    De la sosirea său în Premier League, internaționalul român a fost doar o singură dată titular la formația lui Ange Postecoglou.

     

    Jurnalistul Alasdair Gold îi ia apărarea lui Drăgușin: ”Văd că deja unii oameni spun că nu e bun de nimic. Mă îngrozesc fanii fotbalului din ziua de azi”

    Radu Drăgușin a fost titular pentru prima dată la Tottenham, în weekend, în meciul cu Fulham, pierdut de Spurs cu scorul de 0-3, în etapa 29 din Premier League.

     

    Internaționalul român a profitat de accidentarea suferită de Micky van de Ven și a fost băgat pentru prima dată în echipa de start a londonezilor.

     

    Un jurnalist din Anglia i-a luat apărarea românului, care a fost criticat de fani, după eșecul usturător cu Fulham.

     

    ”Văd că deja unii oameni spun că Drăgușin nu e bun de nimic. Mă îngrozesc fanii fotbalului din ziua de azi. E foarte ciudat. E ciudat cum funcționează creierul oamenilor. E aproape o dorință a lor de a fi nervoși, iar când ceva neplăcut li se întâmplă, să spună absolut tot ce le trece prin minte, indiferent dacă e așa sau nu.

     

    Mi-ar fi plăcut să am o mașină a timpului, să mă întorc acum 50-60-70 de ani și să văd cum erau fanii atunci. Oare exista aceeași isterie și atunci sau e doar o chestiune modernă, iar rețelele sociale joacă rolul lor în ceea ce se întâmplă acum?", a declarat Alasdair Gold, pe contul său de YouTube.

     

    • Radu Drăgușin a avut 5 degajări, două intercepții și două șuturi blocate, dar nu și-a putut ajuta echipa să evite înfrângerea
    • Prestația jucătorului român a fost notată cu 6,8 de cei de la SofaScore

    Alasdair Gold a făcut o comparație între Drăgușin și alți jucători de la Tottenham

    ”Drăgușin nu va fi Van de Ven. Van de Ven e cel mai rapid fotbalist din istoria Premier League. Nici Drăgușin nu e rău la acest capitol, are viteză, dar nu are viteza extraordinară a lui Van de Ven. Drăgușin a fost prins de câteva ori pe picior greșit de Fulham și nu a avut niciun tackling în meci.

     

    Totuși, a avut două intercepții, a respins de cinci ori și a blocat două șuturi. A fost un debut dificil pentru Drăgușin. Au fost și momente bune pentru el, a avut câteva intervenții bune. Se va îmbunătăți. Nu fiecare jucător arată incredibil de la primul meci. Nu așa funcționează.

     

    Jucători ca Van de Ven sau Udogie au arătat excelent în primele lor meciuri, dar avem și exemplul Pedro Porro, care a avut un debut îngrozitor contra lui Leicester anul trecut, dar ulterior a arătat foarte bine. La fel și Dejan Kulusevski, fapt recunoscut inclusiv de el: groaznic în primul meci sau primele două, dar ulterior a fost excelent.”, a mai completat jurnalistul.

     

    • 25 de milioane de euro este cota de piață a lui Radu Drăgușin, potrivit Transfermarkt
    • Radu Drăgușin a avut până acum cinci apariții în tricoul lui Tottenham

     

    Sursa: digisport.ro

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.