Jump to content

F0rget

Member
  • Posts

    269
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

F0rget's Achievements

Explorer

Explorer (5/14)

32

Reputation

  1. F0rget

    Am ales, toate sunt frumoase, la voi schimaă între ele, mulțumesc foarte furmos, o zi bună.
  2. F0rget

    Display Name: VaIentin Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo/Cover Profil): Avatar Link către ultima cerere făcută (obligatoriu): https://forum.b-zone.ro/topic/395440-cerere-ufo-avatar-si-couver-profil/?tab=comments#comment-6021899 Imagine (obligatoriu pentru semnătură): - Tema (În caz că nu există o imagine) Femei, bani, masini. Text: Avatar = Valentin Dimensiuni: Știți voi. Alte precizări: Mulțumesc anticipat.
  3. F0rget

    Pai, tre' să facă și Pișcot ceva..
  4. F0rget

    Ce o să rupă băieții cu renko acuma..
  5. F0rget

    Îmi pare rău că de cele mai multe ori e cam adevărat..
  6. Bine zis, la un astfel de interviu, ar trebuie puse întrebări care chiar să demostreze dacă respectivul se va descurca sau nu în functine. Bineînțeles că acesta va căpăta experiență pe demersul activității sale, dar totuși interviul ar trebuii să fie mult mai complex și mai important pentru cei care vor să primească funcția. Interviul să fie unul care să poate departaja. (A selecta și a separa).
  7. Ideia nu este una rea, dar, ca orice modificare va aduce și persoane nemulțumite de ceea ce s-a schimbat, în acest caz munca staff-ului va fi mult mai convenabilă și poate mai plăcută. Demersul unui war se va schimba, într-un fel în bine, chiar dacă mie personal mi-ar plăcea să fim cel puțin 60 pe turf. Asta înseamnă că toate mafiile se vor umple, și că war-urile vor fi mai echilibrate și cât de cât egale. Până aici totul e bine dar, dacă un lider dintr-o mafie, reușește să-și aducă suficiente persoane care folosesc coduri, nu se va schimba nimica pentru playerii din alte mafii, nervii, jignirile și tot ce ține de asta nu se vor schimba. O astfel de mafie se creează atunci când un lider dintr-un clan, de exemplu ''Royal'', ''KIA'' i-a lider la o mafie, asta-i realitatea, nu zic că toți sunt codați, dar majoritate dețin un astfel de cod. (N-am dat niciun exemplu de player care are cod, am zis de aceste 2 team-uri deoarece sunt mai cunoscute). Dar, în facțiune numărul va fii totuși echilibrat și adminii ar trebuii să se ocupe chiar mai mult. Fiind mai puține report-uri, ar trebuii să fie mai ușoară banarea codatilor, până aceștia se vor diminua într-un număr cât de cât acceptabil pentru demersul unui war echilibrat. Bineînțeles că mereu vor exista codați și nu ai cum să scapi de ei complet. Deci, din punctul meu de vedere, dacă adminii vor trata acest ''update'' ca pe unul care poate scăpa incetu' cu incetu' de codati de pe server se poate face ceva. Să vedem ce va ieșii până la sfârșit. Despre ore nu am ce să mai zic, e destul de bine oricum, dacă liderul va avea posibilitatea de a scăpa de membrii care nu aduc nimica facțiunii e totul ok..
  8. F0rget

    Dau cu cod #3 (n-am cod)
  9. F0rget

    Da sunt membru DYA
  10. F0rget

    Botis, vrei cod, i-a d-aici, am dat doar 13 minute pereti, e putin, sper sa nu te plictiesti, lasa si tu un comm.
  11. F0rget

    Devile, are valoare semnătura ta.
  12. F0rget

    Mulțumesc @LEWA și @AlexCNZG, am ales, sărbătorii fericite!
  13. Display Name: _UFO_ Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo/Cover Profil): Avatar + Couver Profile (Dacă se poate amândouă) Link către ultima cerere făcută (obligatoriu): Click! Imagine (obligatoriu pentru semnătură): - Tema (În caz că nu există o imagine): La avatar aș dorii o poză legată de spațiu iar la Couver Profil aș vrea un fundal tot legat de spațiu. (Couver - Cosmos, planete, stele, galaxii) Text: Avatar = TLG UFO B-zone member | La Couver Profil = The Last Generation. Dimensiuni: Știți voi. Alte precizări: Mulțumesc anticipat, nu știu dacă am voie să cer și Avatar și Couver Profil în aceias cerere. Dacă n-am voie să fac asta faceți doar un avatar. Sărbătorii fericite!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.