Jump to content

Au început evenimentele de iarnă. Detalii aici

Rexo3m

Member
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Rexo3m

 • Rank
  Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Rexo3m

  Nick:AlkhaponEsTar Level:22 spre 23 Vârstă (reală): 14 ani Sex (real): Masculin Vechime pe server:Aproape 4 ani Link profil RPG:https://www.rpg2.b-zone.ro/account/general Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Doresc sa devin primar al acestui server rpg pentru ca vreau sa ajut playerii atat financiar cat si sa le dau sfaturi sau daca au o intrebare sa le raspund adica sa le ofer sprijin oricand vor ei si la orice ora doresc.Aceasta functie mi se pare cea mai dorita te pe server si e destul de greu sa o obtii pentru ca se alege primar odata pe luna. Nu cred ca trebuie sa fii asa cunoscut pe server ci conteaza calitatile acestui jucator si caracterul.Mereu am ajutat jucatori indiferent de level,functiile pe care le aveau si asta ma face sa aplic aici, la mayor, pentru ca vreau sa ajut in continuare jucatorii.Daca am aceasta placere am zis de ce sa nu aplic si eu aici sa devin putin mai cunoscut si sa ajut jucatorii de nivel 2-7 impartind taxa si sa le si dau de la mine. Este placerea mea sa ajut jucatorii. Ce intenționez să fac pentru jucători - Organizarea evenimentelor zilnice pentru a ajuta jucatorii cu nivel mic - Daca au vreo nelamurire pot sa vina la mine oricand - Vreau sa fac evente speciale zilnice pentru cei de level 2-10 cu premii destul de mari. - Vreau sa mai fac si cate un event pe saptamana cu premiu maricel ( Intr-o saptamana pentru toti si in alta saptamana pentru cei cu nivel 2-10.) - Vreau sa mai fac FAST-EVENT cu premiu de 50.000-100.000$ - Vreau sa mai fac si un fel de ruleta am sa aleg 10-15 jucatori de level 2-15 la intamplare si am sa fac 3 locuri: Locul 1 Premiu de 500k Locul 2 Premiu de 300k Locul 3 Premiu de 150k - Mai vreau sa fac si un fel de Summer Calendar dar se v-a numi Mayor Calendar Care v-a avea ca premiu 100k odata la 2 zile si v-a fi la ora fixa anuntata de mine pe /gov. - Mai vraeu sa fac un grup de discord/facebook si sa spun 3-4 nume de pe server si sa aleaga ei cine sa castige o suma intre 50.000-90.000$ - Si ultimul lucru pe care vrau sa il fac este sa impart taxa de 4 ori pe zi.
 2. Daca nu erau asa multi jucatori la paintball si nu veneau toti pe mine si ma luau din spate si din fata faceam mai multe killuri dar daca vrei poti sa imi spui si mai fac un video.    

    

 3. Salut 
  Pot sa lipsesc de pe data de 22.07.2019 pana pe 25.07.2019 trebuie sa plec la bucuresti
  prima invoire

 4. Rexo3m

  Nick: Florin.TALENT Rank: 1 The reason for your absence: I have to go to Bucharest The meetings date:22.07.2019 pana pe 24.07.2019 Total number of pass requests this week:none 
 5. Astept de vreo 2 ore sa dau testu.

 6. Numaru de tel
  0774659987
  Discord: Rexorm#6854

 7. Rexo3m

  Nick:Rexorm2.0 Level:14 Vârstă (reală):13 Sex (real):Masculin Vechime pe server:3-4 ani Link profil RPG:https://www.rpg4.b-zone.ro/account/general Motivul pentru care doresc să fiu Primar:Imi doresc sa fiu primar pentru ca vreau sa ajut playerii sa sa fie rasplatiti de catre primar si nu neaparat. Ce intenționez să fac pentru jucători: Ce intenționez să fac pentru jucători: Sa ii ajut cu tot cepot sa impat bani din seif la timp si safiu respectors chiar si unui jucator de nivel 1 nu ca ceilalti primari si maisuntmsi alti primari care abuzeaza de aceasta functie de primar pentru a le iesi lor bani adica in loc sa inchida donatia eu o vor continua prin /transfer e un locru foartenaspa sa profiti de bani unui jucator careel poate se chinuie saii faca sanselemele sunt foarte mici dar poate cu ajutorul jucatoriluo saajung eu primar nu voi profita de aceasta functie. O zi buna.
 8. Vreau sa imi stergi fp si sa ma scoti de pe celalalt cont

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.