Jump to content

Advent Calendar începe din 1 Decembrie, detalii aici

Recrutăm designeri audio și video. Puteți aplica aici

 

Rexo3m

Member
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8 Neutral

1 Follower

About Rexo3m

 • Rank
  Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. * Nick:Crystyan.DauStiri* Rank:Rank 2* Motiv:Vreau sa experimentez si aceasta situatie* Alte precizari:Multumesc
 2. Nume: Crystyan.DauStiri Rank: 1 Poza:https://postimg.cc/QBJ5gZ9c
 3. N ick : Crystyan.DauStiri R PG Bar (microfon) : N ick-ul celorlalti participanti (daca exista) R PG Bar (mic) al celorlalti participanti (daca exista) L ink catre ultima cerere de interviu (daca exista in saptamana curenta) A lte precizari
 4. Rexo3m

  Nume: Crystyan.DauStiri RPG Bar (mic): Fotografie: Descriere: Un costum basic de halloween sper ca mi-a iesit destul de bine Alte precizari: Succes tuturor!
 5. Rexo3m

  Nume: Crystyan.DauStiri Rank: 2 Fotografie: Alte precizari: Poza artistica by Crystyan
 6. Nick:Crystyan.DauStiri Numarul interviului:9291 Poza [/livemembers]*: Alte precizari:
 7. @msdew, cererea ta de interviu a fost acceptata. Contacteaza un reporter cu rank 3+ pentru a sustine interviul. Numarul interviului 9291.
 8. @Freon, cererea ta de interviu a fost acceptata. Contacteaza un reporter cu rank 3+ pentru a sustine interviul. Numarul interviului 9290.
 9. Rexo3m

  Nume: Crystyan.DauStiri Rank: 2 Fotografie: Alte precizari: Poza artistica by Crystyan
 10. Rexo3m

  Nick:AlkhaponEsTar Level:22 spre 23 Vârstă (reală): 14 ani Sex (real): Masculin Vechime pe server:Aproape 4 ani Link profil RPG:https://www.rpg2.b-zone.ro/account/general Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Doresc sa devin primar al acestui server rpg pentru ca vreau sa ajut playerii atat financiar cat si sa le dau sfaturi sau daca au o intrebare sa le raspund adica sa le ofer sprijin oricand vor ei si la orice ora doresc.Aceasta functie mi se pare cea mai dorita te pe server si e destul de greu sa o obtii pentru ca se alege primar odata pe luna. Nu cred ca trebuie sa fii asa cunoscut pe server ci conteaza calitatile acestui jucator si caracterul.Mereu am ajutat jucatori indiferent de level,functiile pe care le aveau si asta ma face sa aplic aici, la mayor, pentru ca vreau sa ajut in continuare jucatorii.Daca am aceasta placere am zis de ce sa nu aplic si eu aici sa devin putin mai cunoscut si sa ajut jucatorii de nivel 2-7 impartind taxa si sa le si dau de la mine. Este placerea mea sa ajut jucatorii. Ce intenționez să fac pentru jucători - Organizarea evenimentelor zilnice pentru a ajuta jucatorii cu nivel mic - Daca au vreo nelamurire pot sa vina la mine oricand - Vreau sa fac evente speciale zilnice pentru cei de level 2-10 cu premii destul de mari. - Vreau sa mai fac si cate un event pe saptamana cu premiu maricel ( Intr-o saptamana pentru toti si in alta saptamana pentru cei cu nivel 2-10.) - Vreau sa mai fac FAST-EVENT cu premiu de 50.000-100.000$ - Vreau sa mai fac si un fel de ruleta am sa aleg 10-15 jucatori de level 2-15 la intamplare si am sa fac 3 locuri: Locul 1 Premiu de 500k Locul 2 Premiu de 300k Locul 3 Premiu de 150k - Mai vreau sa fac si un fel de Summer Calendar dar se v-a numi Mayor Calendar Care v-a avea ca premiu 100k odata la 2 zile si v-a fi la ora fixa anuntata de mine pe /gov. - Mai vraeu sa fac un grup de discord/facebook si sa spun 3-4 nume de pe server si sa aleaga ei cine sa castige o suma intre 50.000-90.000$ - Si ultimul lucru pe care vrau sa il fac este sa impart taxa de 4 ori pe zi.
 11. Daca nu erau asa multi jucatori la paintball si nu veneau toti pe mine si ma luau din spate si din fata faceam mai multe killuri dar daca vrei poti sa imi spui si mai fac un video.    

    

 12. Salut 
  Pot sa lipsesc de pe data de 22.07.2019 pana pe 25.07.2019 trebuie sa plec la bucuresti
  prima invoire

 13. Rexo3m

  Nick: Florin.TALENT Rank: 1 The reason for your absence: I have to go to Bucharest The meetings date:22.07.2019 pana pe 24.07.2019 Total number of pass requests this week:none 
 14. Astept de vreo 2 ore sa dau testu.

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.