Jump to content

Procesul de fuziune va fi reluat din pacate. Detalii aici aici
Cele mai noi detalii de dupa fuziune aici

Rexo3m

Member
 • Content Count

  2
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Rexo3m

 • Rank
  Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Daca nu erau asa multi jucatori la paintball si nu veneau toti pe mine si ma luau din spate si din fata faceam mai multe killuri dar daca vrei poti sa imi spui si mai fac un video.    

    

 2. Salut 
  Pot sa lipsesc de pe data de 22.07.2019 pana pe 25.07.2019 trebuie sa plec la bucuresti
  prima invoire

 3. Rexo3m

  Nick: Florin.TALENT Rank: 1 The reason for your absence: I have to go to Bucharest The meetings date:22.07.2019 pana pe 24.07.2019 Total number of pass requests this week:none 
 4. Astept de vreo 2 ore sa dau testu.

 5. Numaru de tel
  0774659987
  Discord: Rexorm#6854

 6. Rexo3m

  Nick:Rexorm2.0 Level:14 Vârstă (reală):13 Sex (real):Masculin Vechime pe server:3-4 ani Link profil RPG:https://www.rpg4.b-zone.ro/account/general Motivul pentru care doresc să fiu Primar:Imi doresc sa fiu primar pentru ca vreau sa ajut playerii sa sa fie rasplatiti de catre primar si nu neaparat. Ce intenționez să fac pentru jucători: Ce intenționez să fac pentru jucători: Sa ii ajut cu tot cepot sa impat bani din seif la timp si safiu respectors chiar si unui jucator de nivel 1 nu ca ceilalti primari si maisuntmsi alti primari care abuzeaza de aceasta functie de primar pentru a le iesi lor bani adica in loc sa inchida donatia eu o vor continua prin /transfer e un locru foartenaspa sa profiti de bani unui jucator careel poate se chinuie saii faca sanselemele sunt foarte mici dar poate cu ajutorul jucatoriluo saajung eu primar nu voi profita de aceasta functie. O zi buna.
 7. Vreau sa imi stergi fp si sa ma scoti de pe celalalt cont

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.