Jump to content

North Janosh

Member
 • Content Count

  27
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 Neutral

About North Janosh

 • Rank
  Newbie

Previous Fields

 • Real name
  Yanis
 • RPG1 Nickname
  Janosh

Recent Profile Visitors

83 profile views
 1. Nick: Janosh Rank: 2 Ziua : marti Ma invoiesc de la: War Data: 14.01.2020 Motiv: Am antrenament de Basket Numar de invoiri pe aceasta saptamana(1/2; 2/2) :1/2 Alte pecizari: Multa bafta, sa ii rupeti !
 2. Nick: Janosh Rank: 1 Ziua : Luni Ma invoiesc de la: cele 2 war-uri Data: 06/01/2020 Motiv: Probleme familiale Numar de invoiri pe aceasta saptamana(1/2; 2/2) : 1/2 Alte precizari: Chiar voiam sa joc la war dar asta e situatia, multa bafta!
 3. Nick: .Janosh Rank: 2 La ce ma invoiesc(sedinta/antrenament/activitate/war): War Data la care nu poti veni: 09.08.2019 Lipsesc din motivul: Internetul de la Digi nu merge, remediez problema. Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 2/2 Alte precizari: Multa bafta.
 4. Nume:.JanoshRank:2Suma depusă:15.000$Motivul amendării :EvidentaScreenshot:https://imgur.com/a/VZl752Z
 5. Nick : .Janosh Rank :2 La ce ma invoiesc(sedinta/antrenament/activitate/war): war Data la care nu poti veni : 08.08.2019 Lipsesc din motivul: Iau desync in continuu din cauza netului, zilele astea merg la digi sa vad care e treaba. Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 1/2 Alte precizari: Chiar vreau sa intru, bafta.
 6. Nick : .Janosh Rank : 2 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): war Data la care nu poti veni : 31.07.2019 Lipsesc din motivul: Nu imi detecteaza placa Wi-Fi routerul, nu stiu de ce. Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 1/2 cu aceasta Alte precizari: Rezolv cat de repede posibil, bafta.
 7. Nume: .JanoshRank: 2Suma depusă: 5,000$Motivul amendării :EvidentaScreenshot: https://imgur.com/a/DG4zRYu
 8. Nick : .Janosh Rank : 2 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): war Data la care nu poti veni : 25.07.2019 Lipsesc din motivul: Sunt plecat la gratar. Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 1/2 Alte precizari: Multa bafta POT AJUNGE, ANULEZ INVOIREA!
 9. North Janosh

  Am zis ca sunt cazuri si cazuri, daca nu ai jucat si pe 3 si pe 4 de unde stii tu ca se dau usor? Infine, ramai la opinia ta, nu am cu cine, va ganditi doar la voi.
 10. North Janosh

  Mare prostie, chiar daca joc pe 1 nu sunt de acord ca altii sa piarda la ce au muncit, sunt cazuri si cazuri chiar si pe 1 si pe 2 in care unii iau prea usor functia.
 11. North Janosh

  Eh na, ma plictisesc. Incerc sa ma lamuresc si sa lamuresc pe altii.
 12. North Janosh

  Nu o poti opri, dar o poti amana. Ganditi-va si la altii nu doar la voi.
 13. North Janosh

  Nu e chiar asa, gandeste-te ca o sa ramai tu cu liderul dar cati playeri vor mai ramane pe server?
 14. North Janosh

  Toti cei care au primit funcite o au pe merit, de accea trebuie sa ramana 2 lideri pentru a multumi pe toata lumea.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.