Jump to content

RazvanTRIST

Member
  • Posts

    231
  • Joined

  • Last visited

5 Followers

About RazvanTRIST

  • Birthday 04/29/2005

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Peste tot.

Contact Methods

  • Skype
    PM.
  • Steam ID
    theend20051
  • Discord
    Razvi#3640
  • Instagram
    razvan_bl

Previous Fields

  • Real name
    Razvan

Recent Profile Visitors

1209 profile views

RazvanTRIST's Achievements

Explorer

Explorer (5/14)

18

Reputation

  1. * Nume: RazvanTRIST* Rank: 5* Link Website către cont: https://www.rpg2.b-zone.ro/players/general/RazvanTRIST* De ce dorești această funcție?: Salut, doresc aceasta functie din mai multe motive, consider ca pe langa activitatea si seriozitatea de care am dat dovada pana acum, sunt capabil sa obtin aceasta functie si totodata sa o si pastrez, inca un motiv este dorinta mea de a ajuta factiunea. Nu am alte planuri pe viitor in acest joc, decat sa am o vechime in Paramedics, si vreau ca, candidatii sa fie principala mea ocupatie. * Ai cunoștințe de limba engleză?: Yes.* Crezi că ne poți ajuta cu candidații?: Desigur, ma voi comporta exemplar cu ei, iar cum am zis mai sus, candidatii vor fi principala mea ocupatie. Am experienta din alte conturi pentru functia de tester, si consider ca sunt demn sa o primesc.* Alte precizări: Multumesc pentru timpul acordat, sper sa imi acorzi o sansa.
  2. RazvanTRIST

    Multumesc tuturor pentru ajutor, dar cel mai mult imi place poza facuta de @South Enzo. Puteti da T/C
  3. RazvanTRIST

    @OmE Foarte frumoasa, dar astept macar inca 2 sa am de unde alege
  4. RazvanTRIST

    Display Name: WeazyK Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo/Cover Profil): Avatar Link către ultima cerere făcută (obligatoriu): Imagine (obligatoriu pentru semnătură): - Tema (În caz că nu există o imagine): Rapperul G-Eazy Text: WEazyK Dimensiuni: Le stiti voi Alte precizări: Daca puteti as prefera sa faceti cu efecte, multumesc!
  5. RazvanTRIST

    Vad ca nu se mai posteaza, asa ca aleg poza lui @AIM Skizzo, multumesc tuturor pentru efortul depus, puteti da T/C
  6. RazvanTRIST

    @AIM Skizzo Foarte frumoasa mai astept 2-3 .
  7. RazvanTRIST

    @TLG Konny, @Splash RPG3, foarte frumoase creatiile, mai astept cateva!
  8. RazvanTRIST

    Display Name: Visinescu. Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo/Cover Profil): Avatar Link către ultima cerere făcută (obligatoriu): Imagine (obligatoriu pentru semnătură): - Tema (În caz că nu există o imagine): Iarna Text: Visinescu si undeva micut sa scrie ”The Last Generation” Dimensiuni: Le stiti voi Alte precizări: Daca puteti as prefera sa faceti cu efecte de ninsoare, multumesc.
  9. RazvanTRIST

    Daca ar fi asa, Bobo cu Allice erau de mult in Dubai :)))
  10. RazvanTRIST

    Am ales, cele care imi plac foarte mult sunt cele facute de: @Rosenberg @Mentosan @OmE, o sa le folosesc cele facute de ei, Multumesc tuturor celor care v-ati chinuit sa-mi faceti un avatar, aveti tot respectul meu, Va pup, puteti da T/C
  11. RazvanTRIST

    @Mentosan multumesc, este foarte frumoasa, ai +1 de la mine, mai astept una si aleg
  12. RazvanTRIST

    @OmE La fel si ale tale, ai +1 foarte frumoase, mai astept 2-3 iar dupa o sa aleg.
  13. RazvanTRIST

    @Crissu Foarte frumoase, ai +1 de la mine, mai astept inca cateva.
  14. RazvanTRIST

    Display Name: Visinescu. Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo/Cover Profil): Avatar Link către ultima cerere făcută (obligatoriu): - Imagine (obligatoriu pentru semnătură): - Tema (În caz că nu există o imagine): Fete/Masini/Nature Text: Visinescu si undeva micut sa scrie RPG4 Dimensiuni:Le stiti voi Alte precizări: Spor la treaba.
  15. Salut Kelton, astazi pe data de 23.08.2017 la ora 21:11, mi-a fost spart cont-ul, si acea persoana doar mi-a schimbat datele adica parola si email-ul, se poate vedea la log ce ip a fost, daca a intrat pe cont, eu eram pe sleep, si am intrat sa vad ce s-a mai intamplat, si am vazut ca ai fost deconectat cu succes de la joc, stiu ca staff-ul B-zone nu raspunde de conturile sparte, dar jur ca nu am dat parola nimanui, nu am intrat pe ceva link, nu am descarcat nimic doar de pe site-uri legite si asta s-a intamplat acum 2 luni ultima oara. Sper ca ma poti ajuta, O zi buna.

    1. RW VladTepes

      RW VladTepes

      Deschide o cerere de recuperare şi completezi fiecare cerinţă cu informaţiile pe care le ştii despre contul tău. ( cererea de recuperare o deschizi pe website-ul serverului pe care joci apăsând pe opţiunea "Lost your account?" )

    2. RazvanTRIST

      RazvanTRIST

      Stiu dar speram sa raspunda kelton mai repede deoarece acea cerere imi da raspuns in maxim o saptmana si ma scoate din LSPD si poate kelton o sa faca ceva...

       

    3. RazvanTRIST

      RazvanTRIST

      Acum ultima actiune care a facut-o a fost ca mi-a sters aplicatia in us, ii multumesc, de o luna asteptam un raspuns acolo. Sper sa-mi poti da contul.cat mai repede inapoi kelton, te rog Am uitat sa-ti zic ca numele contului este [AIM]ExTaZz.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.