Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

eS Andrei

VIP
  • Posts

    867
  • Joined

  • Last visited

About eS Andrei

  • Birthday 01/31/1998

Profile Information

  • Gender
    Male

Previous Fields

  • Real name
    Andrei

Recent Profile Visitors

2685 profile views

eS Andrei's Achievements

Rising Star

Rising Star (9/14)

  • 30 Days Member
  • 7 Days Member
  • 180 Days Member
  • 365 Days Member
  • 1000 Days Member

Recent Badges

112

Reputation

  1. mane dc ai loat mane rimuv mane?

    1. eS Andrei

      eS Andrei

      Sa nu plângi. Îți iau o ciocolată mâine :))

    2. AT JocKeR

      AT JocKeR

      Ms, aștept 

  2. Votul a fost pus: https://www.rpg2.b-zone.ro/players/poll/918 Ceilalţi care nu aţi ajuns pe listă nu aţi îndeplinit cerinţele minime pentru a putea candida. ( cerinţele pot fii văzute pe prima pagină a acestui topic ) Mult succes tuturor!
  3. Aplicaţiile pentru funcţia de Primar al lunii Mai au fost deschise.  Înainte de a aplica, vizitaţi primul post al acestui topic pentru a vedea cerinţele minime necesare și modelul de postare.
  4. Nick: [Mr]Andrei. RPG Bar mic: Pachetul numarul (1-8): 8 Anuntul dorit: Economiste banii pe timp de criza, repara-ti masina la PNS-ul din Santa Maria Beach (biz id 88). Poza cu suma achitata liderului: https://imgur.com/a/jYwnDQH Alte precizari: As prefera ca news-urile sa fie date dupa ora 10:00
  5. Votul pentru funcţia de Primar al lunii Martie a fost pus: https://www.rpg2.b-zone.ro/players/poll/894
  6. Aplicaţiile pentru funcţia de Primar al lunii Martie au fost deschise.  Înainte de a aplica, vizitaţi primul post al acestui topic pentru a vedea cerinţele minime necesare și modelul de postare.
  7. Iote ce nab am găsit aici

    1. eS Andrei

      eS Andrei

      oo, ce mai zice olimpiada aia? tot pe locul 1? :))

    2. AT JocKeR

      AT JocKeR

      Locul 1, numai 1, sunt mereu pe locul 1, nu dau un pas înapoi și nu cad pe loocull 2

  8. Salut!As dori sa se verifice ip-ul jucatorului Gabrielonemanarmy din Avispa Rifa si a lui AgaresKIA din SP.Presupun ca sunt aceasi persoana.

  9. Votul pentru funcţia de Primar al lunii Ianuarie a fost pus: https://www.rpg2.b-zone.ro/players/poll/876
  10. Aplicaţiile pentru funcţia de Primar al lunii Ianuarie au fost deschise.  Înainte de a aplica, vizitaţi primul post al acestui topic pentru a vedea cerinţele minime necesare și modelul de postare.
  11. Mulțumesc frumos! Am ales. Puteți închide topicul.
  12. Display Name: NC Andrei. Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo/Cover Profil): Avatar Imagine (obligatoriu pentru semnătură): https://imgur.com/a/VLGMJ9t Tema (În caz că nu există o imagine): - Text: Andrei Dimensiuni: Le stiti voi. Alte precizări: Daca nu merge treaba cu poza pe care am lasat-o, macar ceva asemanator. Multumesc.
  13. N ickname: [Mr]Andrei. R ank: - Data : 03.11.2019 L- am sanctionat pe: Stefan[LEGEND] L-am sanctionat cu:  Demitere 60FP. Motiv: Limbaj vulgar pe chatul facțiunii.
  14. Salut Aandrei am si eu o problema cu codul pin pe contul tiger. nu mai am acces la email sa il pot schimba cum rezolv?

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.