Jump to content

eS Andrei

VIP
  • Posts

    867
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by eS Andrei

  1. Votul a fost pus: https://www.rpg2.b-zone.ro/players/poll/918 Ceilalţi care nu aţi ajuns pe listă nu aţi îndeplinit cerinţele minime pentru a putea candida. ( cerinţele pot fii văzute pe prima pagină a acestui topic ) Mult succes tuturor!
  2. Aplicaţiile pentru funcţia de Primar al lunii Mai au fost deschise.  Înainte de a aplica, vizitaţi primul post al acestui topic pentru a vedea cerinţele minime necesare și modelul de postare.
  3. Nick: [Mr]Andrei. RPG Bar mic: Pachetul numarul (1-8): 8 Anuntul dorit: Economiste banii pe timp de criza, repara-ti masina la PNS-ul din Santa Maria Beach (biz id 88). Poza cu suma achitata liderului: https://imgur.com/a/jYwnDQH Alte precizari: As prefera ca news-urile sa fie date dupa ora 10:00
  4. Votul pentru funcţia de Primar al lunii Martie a fost pus: https://www.rpg2.b-zone.ro/players/poll/894
  5. Aplicaţiile pentru funcţia de Primar al lunii Martie au fost deschise.  Înainte de a aplica, vizitaţi primul post al acestui topic pentru a vedea cerinţele minime necesare și modelul de postare.
  6. Votul pentru funcţia de Primar al lunii Ianuarie a fost pus: https://www.rpg2.b-zone.ro/players/poll/876
  7. Aplicaţiile pentru funcţia de Primar al lunii Ianuarie au fost deschise.  Înainte de a aplica, vizitaţi primul post al acestui topic pentru a vedea cerinţele minime necesare și modelul de postare.
  8. Mulțumesc frumos! Am ales. Puteți închide topicul.
  9. Display Name: NC Andrei. Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo/Cover Profil): Avatar Imagine (obligatoriu pentru semnătură): https://imgur.com/a/VLGMJ9t Tema (În caz că nu există o imagine): - Text: Andrei Dimensiuni: Le stiti voi. Alte precizări: Daca nu merge treaba cu poza pe care am lasat-o, macar ceva asemanator. Multumesc.
  10. N ickname: [Mr]Andrei. R ank: - Data : 03.11.2019 L- am sanctionat pe: Stefan[LEGEND] L-am sanctionat cu:  Demitere 60FP. Motiv: Limbaj vulgar pe chatul facțiunii.
  11. Nick: [Mr]Andrei. Data: 17.10.2019 Rank: Faction Manager Am sanctionat membrul: AlkaponePDB Sanctionat: FW Motiv: Parasire turf Dovada: factions/report/73500 Alte precizari: -
  12. Frumos. Este un simplu meme, tratati-l ca atare.
  13. Misiunea nu a fost efectuata de nimeni asa ca va fi postata alta. Asteptati un nou raspuns din partea conducerii LS Taxi.
  14. A spus destul de clar ca o sa anunțe când este cazul exact cum o sa fie.
  15. Bun, bravo, e chiar amuzant.
  16. Bun dar nu mai e de actualitate.
  17. Misiune 12.08.2019 - 18.08.2019 Misiunea din aceasta saptamana consta in: 1) Organizarea unui eveniment cu titlul: "Los Santos Taxi " (premiul minim: $20.000) 2) Cate o poza cu liderii celorlalte doua factiuni de tip Taxi. Atentie! Pozele mai vechi de 12.08.2019, ora 11:00 nu sunt luate in considerare si totodata si cele in care nu se vede numele, ora si serverul.. Postati dupa modelul dat. Primul care efectueaza misiunea va castiga $300.000 Subliderii nu au voie sa participe. Pozele incarcate pe Imgur. Daca ati facut odata misiunea si ati gresit nu aveti dreptul la inca o incercare. Aveti timp 72h incepand de acum! OBS: Persoanele cu care faceti poze trebuie sa fie online, nu AFK, nu Sleep. Succes!
  18. Și cam ce ești in viața reala, dacă nu te superi? Atat timp cât vorbești pe un joc, contează ce ești in jocul acela. Când vorbești in real, atunci arați ce știi. Asta cu prefer sa fiu in real e fix pix, e un argument foarte slab cu care închei o discuta in care ești conștient ca nu ai șanse sa demonstrezi ceva. Nu are rost sa continuam aceasta discuție aici, te rog sa nu îmi mai dai tag, m-am lămurit definitiv cu privire la tine.
  19. Dacă ai fi deștept și nu ai încerca doar sa pari ai fi răspuns tu. Nu crede ca dacă ai rank 6 intr-o facțiune ești cineva pe server. Nu intru și in alte amănunte. Nu-mi mai da tag, ai o secțiune care se numește pm, bine asta intra tot la ce am zis mai sus.
  20. @DyiCrYis, jucătorul Lucas29 nu are nivelul suficient de mare pentru a putea fi adaugat pe BlackList.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.