Jump to content

NC Andrei

RPG2 Administration - Senior
 • Content Count

  672
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

54 Impressive

About NC Andrei

 • Rank
  Mr. Know it all
 • Birthday 01/31/1998

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Real name
  Andrei
 • RPG2 Nickname
  [Mr]Andrei.

Recent Profile Visitors

1136 profile views
 1. N ickname: [Mr]Andrei. R ank: - Data : 03.11.2019 L- am sanctionat pe: Stefan[LEGEND] L-am sanctionat cu: Demitere 60FP. Motiv: Limbaj vulgar pe chatul facțiunii.
 2. Salut Aandrei am si eu o problema cu codul pin pe contul tiger. nu mai am acces la email sa il pot schimba cum rezolv?

 3. Nick: [Mr]Andrei. Data: 17.10.2019 Rank: Faction Manager Am sanctionat membrul: AlkaponePDB Sanctionat: FW Motiv: Parasire turf Dovada: factions/report/73500 Alte precizari: -
 4. Felicitari pentru admin 4. Astept o pizza la iesire din Urziceni. 

  1. NC Andrei

   NC Andrei

   Dai un semn când ajungi. 😂

 5. NC Andrei

  Frumos. Este un simplu meme, tratati-l ca atare.
 6. NC Andrei

  Salutare tuturor.
 7. Misiunea nu a fost efectuata de nimeni asa ca va fi postata alta. Asteptati un nou raspuns din partea conducerii LS Taxi.
 8. NC Andrei

  A spus destul de clar ca o sa anunțe când este cazul exact cum o sa fie.
 9. NC Andrei

  Bun, bravo, e chiar amuzant.
 10. NC Andrei

  Bun dar nu mai e de actualitate.
 11. Misiune 12.08.2019 - 18.08.2019 Misiunea din aceasta saptamana consta in: 1) Organizarea unui eveniment cu titlul: "Los Santos Taxi " (premiul minim: $20.000) 2) Cate o poza cu liderii celorlalte doua factiuni de tip Taxi. Atentie! Pozele mai vechi de 12.08.2019, ora 11:00 nu sunt luate in considerare si totodata si cele in care nu se vede numele, ora si serverul.. Postati dupa modelul dat. Primul care efectueaza misiunea va castiga $300.000 Subliderii nu au voie sa participe. Pozele incarcate pe Imgur. Daca ati facut odata misiunea si ati gresit nu aveti dreptul la inca o incercare. Aveti timp 72h incepand de acum! OBS: Persoanele cu care faceti poze trebuie sa fie online, nu AFK, nu Sleep. Succes!
 12. Felicitari, pentru rank-ul obtinut. Sunt un fan de-al tau. =D>

 13. NC Andrei

  Mulțumesc, @Haise DSCN
 14. NC Andrei

  Și cam ce ești in viața reala, dacă nu te superi? Atat timp cât vorbești pe un joc, contează ce ești in jocul acela. Când vorbești in real, atunci arați ce știi. Asta cu prefer sa fiu in real e fix pix, e un argument foarte slab cu care închei o discuta in care ești conștient ca nu ai șanse sa demonstrezi ceva. Nu are rost sa continuam aceasta discuție aici, te rog sa nu îmi mai dai tag, m-am lămurit definitiv cu privire la tine.
 15. NC Andrei

  Dacă ai fi deștept și nu ai încerca doar sa pari ai fi răspuns tu. Nu crede ca dacă ai rank 6 intr-o facțiune ești cineva pe server. Nu intru și in alte amănunte. Nu-mi mai da tag, ai o secțiune care se numește pm, bine asta intra tot la ce am zis mai sus.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.