Jump to content

lKyMoM

Member
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

lKyMoM's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Nick-name: Ky[M]oM Rank: 1 Ma invoiesc de la: war Motivul pentru care nu pot veni: Vin la ultimele 2 wars Data: 08/02/2018 Numarul invoirii din aceasta saptamana (x/2): 1/2 Alte precizari: Succes la war
  2. Nick: Ky[M]oM Rank: 1 Motivul invoirii: Sunt plecat in oras cu familia. Data warului la care nu poti veni: 19/6/2017 Alte precizari: Bafta la warrs.
  3. Salut, Adi vreau sa vorbim despre adminii de pe serverul Mix.b-zone.ro.

    In primul rand, adminii de pe acest server nu prea sunt activi si atunci cand sunt de cele mai multe ori ii gasim afk si codatii joaca fara sa aiba vreun stres ca ar putea primii ban.

    In ultimele zile am dat peste mai multi codati din cauza carora nu am putut sa joc si eu linistit.

    Mie imi place foarte mult sa joc samp dar din cauza unor persoane care nu te lasa sa iti desfasori timpul liber asa cum ti-ai dori tu ma face ca incetul cu incetul sa ma las si eu de acest joc...

    Eu joc pe aceasta minunata comunitate inca din anul 2013 pe serverul rpg2.b-zone.ro si in tot acest timp am dobandit lvl 70 , pot spune ca sunt oarecum veteran si ca nu regret ca am petrecut asa de mult timp pe aceasta comunitate. Mie imi plac foarte mult gangurile, mai exact imi place sa ma duelez cu diferiti playeri de aceea imi petrec o buna parte din timp pe serverul mix.b-zone.ro.

     

    Ca sa nu mai lungim subiectul vreau doar sa faci putina ,,curatenie'' prin staff sau macar sa-i faci sa fie mai activi. Eu joc in prezent pe server cu numele Ky[M]oM. eu vreau sa ajut serverul si ma consider potrivit pentru functia de admin acolo, eu am discutat si cu Kelton si a zis sa vorbesc cu tine deoarece el nu prea are legatura cu serverul Mix.  https://postimg.org/image/74dht9sx1/

    1. Show previous comments  6 more
    2. lKyMoM

      lKyMoM

      Fire tu tot nu intelegi, azi am fost on 2 ore pe server si nu am vazut un admin on pe cand au fost codati la greu, ieri am dat tot peste aceeasi problema.

    3. Duntex

      Duntex

      KyMoM, eu am probleme cu adminii de pe Mix, cu toti inafara de FiRE care nu-l cunosc si Adi. Dar lupul sangeros aka Wolf Blood e foarte activ. De exemplu eu inainte sa fiu banat pe mix, erau 4 admini on, cum naiba? 

    4. lKyMoM

      lKyMoM

      Duntex eu unul nu am mai vazut un admin conectat pe Mix de zile bune.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.