Jump to content

Nimeni123

Member
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

About Nimeni123

  • Birthday 07/31/2001

Contact Methods

  • Website URL
    localhost

Profile Information

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

311 profile views

Nimeni123's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. Nimeni123

    Descriere: Index pentru server de samp, care are un aspect placut. Poze / Video (obligatoriu): http://imgur.com/a/H4vNx Link download: http://www.girlshare.ro/3489876657.3 Alte precizari: Am facut un Index si cred ca a iesit destul de bine. Am vrut sa-l postez mai tarziu ca sa mai pot face cate ceva, nu e perfect da e destul de bun si imi place cum arata. O sa-l mai dezvolt dar cred ca se poate folosi fara probleme deoarece e un Index, daca ai bug la ceva nu te incurca cu nimic, nu ai conturi nu ai nimic pe el. Doar text si niste lucruri pe acolo. Asta sper sa va placa, am mai postat unul dar era foarte simplu, asta e putin mai complex fata de ala.
  2. Nimeni123

    Depinde cum il folosesti. De ex. eu imi fac temele cu pc-ul deschis, pot sa pun direct ce am in paranteze si sa calculeze pc-ul pentru mine. Acum recunosc si eu ca nu-i ceva chiar util da e folositor uneori. Eu daca ajung la 9 acasa nu prea mai am chef de calcule + ca stiu ca eu l-am facut si ma simt mai bine. Eu cand fac ceva la info imi place sa mai stau cu cineva in confa pe skype sa facem programele si dupa sa le comparam, sa vedem ce bug-uri are unul si poate se regasesc la celalalt, mai venim cu o idee unul pentru celalalt si tot asa. Gandeste-te ca abia trec in a 10-a si nu am facut atat de multe lucruri. Am 3 ore de practica si 1 de teorie, uneori mai facem si la practica o ora de teorie dar cam asa merge treaba din a 10-a abia incep sa face ceva mai complex sa zicem pentru scoala. Dar in rest eu zic ca programul e bun tinand cont si de cunostiintele pe care le am in acest moment. Eu aici nu postez ca n-am ce sa fac, daca te uiti mai sus am doua comm-uri in care mi-au zis ce probleme au intalnit, m-am uitat am reparat, am testat. Mai spune o idee, mi-a dat un algoritm ca sa fac un meniu sa arate mai bine si sa fie mai usor de utilizat. De asta postez aici, ca sa pot discuta cu diferite persoane si sa lucrez cat mai mult. Sper ca te-am lamurit cu asta, sera faina!
  3. Nimeni123

    Aha, am rezolvat problema, unde am pus cin>>semn aveam si cout da' nu am pus acolade la if si se executa cin-ul. Pun link cu programul facut.
  4. Nimeni123

    9 nu e numar prim =)))) Il are ca divizor pe 3 pe lanaga 1 si 9. La 6 am uitat sa fac afisarea, multumesc pentru ca mi-ai zis si acum rulez codul ala cu meniul sa vad care-i treaba. Si da sunt la inceput abia trec in a 10-a.
  5. Nimeni123

    Descriere: Salut, m-am gandit sa fac un calculator care te poate ajuta sa-ti faci mai repede temele. In mare parte face calcule cu forumule de calcul prescurtat si am pus si numar prim, poate ajuta, pe viitor scriptul o sa fie dezvoltat. Poze / Video (obligatoriu): http://imgur.com/a/yCgR8 Link download: http://www.girlshare.ro/3489874859.9 Alte precizari: Virus-Total: https://www.virustotal.com/en/url/7e77b03e8c6943dbcd519ccf4fd2d5b1b481746695786df4eeb4f94603bc3a82/analysis/1499017439/ Si daca intampinati probleme la calcule contactati-ma. E un fel de beta pot sa zic. Sper sa va placa!
  6. Nimeni123

    Hehe, sunt la inceput cu filmarea si astea. O sa fac un index complex, m-as baga si pe un panel dar e mai multa treaba cu baza de date si nu ma risc, inca sunt la inceput cu programarea. Multumesc pentru comm!
  7. Nimeni123

    Descriere: Salut, m-am gandit sa fac o pagina, sa zicem ca e un index care poate fi modificat si imbunatatit destul de usor, adica am facut in asa fel incat sa fie usor de editat. Poze / Video (obligatoriu): Link download: http://www.girlshare.ro/3489870436.8 Alte precizari: Am scris si in video, am pus frame de la niste melodii, nu am stiut ce sa pun, voi puteti sa filmati pe samp ceva si sa puneti acolo. Sper sa va placa, azi m-am apucat de lucru, am specificat intr-un fisier ca este versiunea beata, sunt niste lucruri la load care trebuie rezolvate, background calumea si lucruri interne. Bafta!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.