Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

xTrigger69

Member
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

xTrigger69's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Salut! https://www.rpg4.b-zone.ro/factions/report/11922, mi-a facut post pentru DM cand eram la rob, era in echipa cu mine si tot ma facea prost dar nu am dovezi cand ma facea, si eu din nervi i-am zis tu esti buna numa la comentat in ***** **** si lideru meu a raspuns: - Primeste FW pentru limbaj. care limbaj ca e destul de cenzurat si nu se vede cuvintele.

    El mi-a facut post pentru DM, lideru nu trebuia sa raspunda pentru acel motiv? are voie sa caute alte motive decat ala care l-a cerut reclamantul?. Am primit FW findca i-am scris cu cenzurata si zice bine in regulamentu serverlului ca cenzurata nu se sanctioneaza domnule admin.va rog sa luati masuri , isi sanctioneaza membru pentru cenzurata? adica pentru nimica. 

    Dovezi: https://imgur.com/LjwLahN https://imgur.com/qJ2ooEC

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.