Jump to content

RW Coudy

Member
  • Posts

    309
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

RW Coudy last won the day on September 29 2018

RW Coudy had the most liked content!

2 Followers

About RW Coudy

  • Birthday 06/23/2002

Contact Methods

  • Website URL
    https://www.rpg2.b-zone.ro/players/general/waviK.

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Constanța

Previous Fields

  • Real name
    Eusebiu

Recent Profile Visitors

1996 profile views

RW Coudy's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

125

Reputation

  1. RW Coudy

    Nick: Coudy.Level: 82Vârstă (reală): 17 ani.Sex (real): MasculinVechime pe server: Pe acest sever de aproximativ 2 ani, dar cu pauze pe comunitate neestimate.Link profil RPG: https://www.rpg2.b-zone.ro/players/general/Coudy. Motivul pentru care doresc sa fiu Primar: Consider ca am ajuns la pragul in care este nevoie sa fac un pas mai mare, sa incerc sa imi indeplinesc dorinta de a avea un mandat de mayor. Prin aceasta functie vreau sa demonstrez tuturor cum ar trebui sa se ocupe un mayor de functia sa. Multi dintre acestia au avut chef la inceput insa spre final nu au mai avut chef de factiune, majoritatea mayorilor ne-au promis diferite evenimente si diferite chestii insa nu au facut nimic. Doresc sa incerc ca toti sa inteleaga ce inseamna sa fii mayor si cum e sa iti faci treaba asa cum trebuie, pentru ca eu stiu ca am rabdare, pun pasiune in orice tot ceea ce fac. Doresc sa detin functia de mayor pentru a ne distra cu toti si pentru a demonstra cum ar trebui sa fie un primar. Am pus piciorul in prag si uite-ma acum, cantidez pentru a fi primar pentru un minunat server RPG, numit B-Zone, deci, pot zice ca mi sa indeplinit un vis virtual, chiar daca sunt constient ca e destul de greu, imi asum aceasta responsabilitate de a fi Mayor timp de aproximativ 1 luna, sunt sigur ca o sa fie o experienta extraordinara.  Ce intenționez să fac pentru jucători: (♦) Diverse evenimente cu premiu de peste $250.000 sponsorizat de catre jucatorii cu nivel mai mare daca este cazul sau de catre mine (pentru asta am pregatit undeva la $5.000.000 cel putin). Intentionez sa fac cel putin un eveniment pe zi. (♦) O data pe saptamana sa ajut cu bani jucatorii de nivel 3-10 (o suma modesta de $10.000 - $15.000 - $20.000 - $25.000). (♦) Setarea taxei la suma de $1. (♦) Evenimente pe [/gov] de diverse tipuri. Exemplu: Primul la mine, Primul cu [/w], Primul cu G, SMS, Trivia, etc. cu premii in functie de eveniment. (♦) Cat mai multe plimbari cu jucatorii de pe server. (♦) Anuntarea donatiilor pe [/gov]. (♦) Acordarea taxei catre jucatorii de nivel mai mic cel putin de 3 ori pe zi. (♦) Diverse activitati alaturi de jucatori. (♦) Evenimente de tip Ultimul vehicul ramas, Ultimul jucator ramas, Duele, Curse, O/X cu premiu de peste $500.000 aproximativ in fiecare zi.
  2. RW Coudy

    Nick: UFO Rank: 1 Activitatea la care te invoiesti (Sedinta / Antrenament / War / Evidenta War / Alta activitate): War Motivul invoirii: are probleme cu pc-ul Data activitatii la care nu poti veni: 09.10.2019 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana (x/2): 2/2 Alte precizari: ms
  3. RW Coudy

    Nick: UFO Rank: 1 Activitatea la care te invoiesti (Sedinta / Antrenament / War / Evidenta War / Alta activitate): War Motivul invoiri: are probleme la internet Data activitatii la care nu poti veni: 02.10.2019 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana (x/2): acesta e prima Alte precizari: mi-a spus că nu poate ajunge.
  4. RW Coudy

    Nick: UFO Rank: 1 Activitatea la care te invoiesti (Sedinta / Antrenament / War / Evidenta War / Alta activitate): War Motivul invoirii: Sunt plecat, nu cred ca ajung. Data activitatii la care nu poti veni: 02.10.2019 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana (x/2): 1/2 Alte precizari: ms
  5. RW Coudy

    Merge
  6. RW Coudy

    ???
  7. RW Coudy

    E bines.
  8. RW Coudy

  9. RW Coudy

    Big brain.
  10. Nume: UFO Facțiune: - Mesaj: Felictari!
  11. Nume: UFO Facțiune: - Mesaj: Felictari!
  12. Nume: UFO Facțiune: - Mesaj: Felictari!
  13. RW Coudy

    Nume: UFO Facțiune: - Mesaj: Felictari!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.