Jump to content

Kryzen

Member
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

Previous Fields

  • Real name
    Kryzen

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Kryzen's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

2

Reputation

  1. Nickname:_kryzen_ Rank:1 Level:23 Motivul pentru care nu pot ajunge la sedinta/activitate:Nu pot ajunge deoarece trebuie sa îmi fac analize la spital, in caz ca nu osa ajung la spital voi intra la ședința. Data sedintei/activitatii:04.06.2018 Alte precizari: Voi dori sa fiu înștiințat cu lucrurile care se vor desfășura in ședința.Multumesc !
  2. Nickname: _kryzen_ Tipul de live (in 3, 4, 5, cu alti lideri, simplu): 3 Aveti un subiect anume pe care doriti sa il dezbatem?: Nu neaparat. Sunteti de acord cu preturile scrise mai jos?: Da. Sunteti de acord cu regulile prezentate mai jos?: Da. Alte precizari: -
  3. Salut , as vrea sa iti propun o chestie, imbinand GTA V real life cu GTA SA. Si as vrea sa iti propun cateva lucruri.

     

    1. Cand apasam pe o anumita tasta sa putem vorbi cu playeri din jurul nostru pe o anumita raza. Daca acestia vor folosi Limbaj Vulgar si alte chestii va trebui sa scoateti acest lucru, dar ca un mic test ar trebui sa o incercam, mi s-ar parea interesant.

    2. Ar trebui sa scoateti banurile tuturor playerilor de pe B-zone cum ati facut acum 1 an, cand au explodat serverele B-zone, RPG1  - 1000,RPG2 -1000,RPG3-700,RPG4-600.

    3.Ar trebui sa mai bagati cateva misiuni, cum este la nea` mirel si la ryder.

    4. Ar trebui sa il mai informati putin pe FnS cu cateva chestii,adica nu zic ca este un scripter prost si alte lucruri dar sa mai exerseze anumite lucruri s-au sa fie mai atent cand scripteaza ceva in consola.

    Aceste lucruri le-am discutat eu cu niste prieteni si am crede ca este bine sa facem acest PM informanduva cu ce vor playeri sa se implementeze s-au sa se testeze pe serverele RPG.

    Dar in prncipal prima parte numerotata cau ,,1,, ar fi cea mai dorita pe serverele RPG.S-au macar sa testati acest lucru si sa vedeti ce fitback primiti acestui update.

    1. Show previous comments  2 more
    2. Lordd

      Lordd

      @Cosmin2k16 Propunerile NU se fac la Bobo pe profil, iar legat de ele:

      1. Nu se poate realiza pe SA-MP, intereseaza-te, nu vrea nimeni sa citeasca o sugestie care nici nu poate sa fie implementata.

      2. De ce sa primesti ban daca oricum iti este scos? Ai ban, stai cu ban.

      3. Misiuni se adauga constant.

      4.Asta nu e sugestie.

    3. IngeruDrogat

      IngeruDrogat

      Lumea inca joaca samp?

    4. Kryzen

      Kryzen

      mane eu mi-am exprimat punctul de vedere adica, no offense.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.