Jump to content

Happy Valentine's Day to all! Mai multe detalii aici

TLG MadaliiN

Member
 • Content Count

  308
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8 Neutral

1 Follower

About TLG MadaliiN

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Curtea de Arges
 • Hobbies
  Iesitul cu prietenii.

Contact Methods

 • Skype
  Leca Madalin

Previous Fields

 • Real name
  Leca Madalin
 • RPG1 Nickname
  sMyLLe
 • RPG2 Nickname
  MadaliiN

Recent Profile Visitors

502 profile views
 1. Am comentat pentru ca ma enervai pe mine, asta esti, enervant prin lucrurile pe care le spui, unele care au sens, altele zici ca le-ai scos din fund.
 2. Nu fac parte din niciun grup, nici nu am tangente cu ei, dar esti enervant si te crezi prea interesant cateodata. In fine, vreau sa beau o bere linistit si sa ma joc ceva, uni muncim nu frecam pe acasa.
 3. Se pare ca tu, Zain, ai ramas tot la ideea cu "cei de pe 4", inca nu-ti dai seama ca nici noi nu am vrut sa dam de toti incapabili de pe 2 sa ramanem asa cum trebuia. Fara sa auzim "astia ne-au invadat serverul". Suporta ideea, daca nu-ti place ideea numai juca sau schimba serverul.
 4. Stiu ca ajuta, il cunosc si eu de pe 4. Oricum am in plan si demisia, daca nu ma pot ocupa deloc n-are rost sa tin locul ocupat degeaba.
 5. Nu am stat sa ma pun in tema cu tot ce ati discutat voi aici, eu doar vreau sa-mi spun parerea despre noul raport. Mie sincer mi se pare aiurea pentru ca nu am timp sa-l fac si suntem multi care nu avem timp. Multi dintre noi au intrat pentru raport, sti si tu asta. Printre liceu si munca aveam timp de niste amenzi si arrest-uri, dar cu noul raport nu am timp sa fac nici jumatate din el. Sper ca vei lua in considerare, mersi!
 6. Nick: Madalin Rank: 3 Echipa: SWAT Invoire: activitate Data/Ora: 1.12.2019 / 19:30 Motiv: Nu sunt acasa diseara si nu am pe ce sa ma conectez. Alte precizar: Multumesc
 7. Nick: MadaliiN Rank: Sergeant (3) Motiv: Consider ca mi-am terminat treaba in exhipa ROADS si ar trebui sa imi ajut colegii in prinderea infractorilor. Alte precizari: Multumesc!
 8. TLG MadaliiN

  Încearcă să ștergi jocul si filele in legatura cu el din Documents, apoi reonstaleaza jocul
 9. TLG MadaliiN

  Ce
 10. Păcat că s au dus vremurile alea
 11. TLG MadaliiN

  Hai ca le ai!
 12. TLG MadaliiN

  Buna postarea!
 13. TLG MadaliiN

  Mersi de rezolvare
 14. TLG MadaliiN

  Vreau si eu rezolvarea
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.