Jump to content

Nea Mirel Wanted. Detalii aici

 

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

TLG Madalin.Veterinar

RPG2 Helper
 • Content Count

  318
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

9 Neutral

2 Followers

About TLG Madalin.Veterinar

 • Rank
  Wannabe admin
 • Birthday 04/05/2002

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Curtea de Arges
 • Hobbies
  Alcool

Contact Methods

 • Skype
  Leca Madalin
 • Instagram
  leca.madalin

Previous Fields

 • Real name
  Leca Madalin
 • RPG1 Nickname
  sMyLLe
 • RPG2 Nickname
  Madalin.Veterinar

Recent Profile Visitors

716 profile views
 1. TLG Madalin.Veterinar

  Nickname tester: [TLG]Madalin.Veterinar Rank: 4 Data susținerii testului: 24.09.2020 Nickname candidat: Paul.Phenom Link către contul candidatului: https://www.rpg2.b-zone.ro/players/general/Paul.Phenom Test teoretic: 1/3. Test practic: 0/3. Alte precizari: -
 2. * Nume: Madalin.Veterinae* Rank:Paramedic Ambulance Commander (4)* Link Website către cont: https://www.rpg2.b-zone.ro/players/general/Madalin.Veterinar* De ce dorești această funcție?:Deoarece vreau sa ajut fracțiunea si pentru asta am nevoie de tester.* Ai cunoștințe de limba engleză?: Yes.* Crezi că ne poți ajuta cu candidații?: Da, aproape oricand.* Alte precizări: zi faina mane
 3. TLG Madalin.Veterinar

  Nick: Madalin.veterinar Rank: 4 Data ședinței pentru care vrei sa te invoiesti: 12.09.2020 Motiv: nu o sa fiu acasa. Alte precizări: nu există așa ceva.
 4. Nume: MadaliiN* Rank: Paramedic Ambulance Commander (4)* Bară RPG (cea mică): * De ce dorești această funcție?: Doresc aceasta functie deoarece de cand am inceput sa joc pe aceasta comunitate imi place sa contribui cu ce pot in cadrul unui colectiv, iar aceasta oportunitate, daca o sa fiu acceptat ma va ajuta sa ma implic cat mai mult posibil.* Ai cunoștințe de limba engleză?: Desigur.* Crezi că ne poți ajuta cu candidații?: Desigur ca pot, mai ales ca am o oarecare experienta pe acest joc si mai ales in factiune, un total de peste 200 de zile.* Alte precizări: Mulțumesc! O zi/ seara faina!
 5. TLG Madalin.Veterinar

  Nick: DarK Poza cu transfer: https://imgur.com/NUrPow7 Alte precizari: -
 6. TLG Madalin.Veterinar

  Nick: DarK RPG bar (mic): Nick-ul celorlalți participanți (daca exista):- RPG bar (mic) al celorlalți participanți (daca exista):- Alte precizări: Mersi!
 7. TLG Madalin.Veterinar

  Eu propun sa se activeze iarăși Mea Mirel, cel puțin mie imi plăcea să-i fac misiunile. Ar mai fi o treabă sa luam pe vehiculele de la cartea macar 30% din valoarea lor in Dealership. Ne pica cate 2 masini la fel sau o masina de care nu avem nevoie si pe 0$ este aiurea, ca si mp-urile alea sunt "muncite".
 8. TLG Madalin.Veterinar

  Am comentat pentru ca ma enervai pe mine, asta esti, enervant prin lucrurile pe care le spui, unele care au sens, altele zici ca le-ai scos din fund.
 9. TLG Madalin.Veterinar

  Nu fac parte din niciun grup, nici nu am tangente cu ei, dar esti enervant si te crezi prea interesant cateodata. In fine, vreau sa beau o bere linistit si sa ma joc ceva, uni muncim nu frecam pe acasa.
 10. TLG Madalin.Veterinar

  Se pare ca tu, Zain, ai ramas tot la ideea cu "cei de pe 4", inca nu-ti dai seama ca nici noi nu am vrut sa dam de toti incapabili de pe 2 sa ramanem asa cum trebuia. Fara sa auzim "astia ne-au invadat serverul". Suporta ideea, daca nu-ti place ideea numai juca sau schimba serverul.
 11. TLG Madalin.Veterinar

  Stiu ca ajuta, il cunosc si eu de pe 4. Oricum am in plan si demisia, daca nu ma pot ocupa deloc n-are rost sa tin locul ocupat degeaba.
 12. TLG Madalin.Veterinar

  Nu am stat sa ma pun in tema cu tot ce ati discutat voi aici, eu doar vreau sa-mi spun parerea despre noul raport. Mie sincer mi se pare aiurea pentru ca nu am timp sa-l fac si suntem multi care nu avem timp. Multi dintre noi au intrat pentru raport, sti si tu asta. Printre liceu si munca aveam timp de niste amenzi si arrest-uri, dar cu noul raport nu am timp sa fac nici jumatate din el. Sper ca vei lua in considerare, mersi!
 13. TLG Madalin.Veterinar

  Nick: Madalin Rank: 3 Echipa: SWAT Invoire: activitate Data/Ora: 1.12.2019 / 19:30 Motiv: Nu sunt acasa diseara si nu am pe ce sa ma conectez. Alte precizar: Multumesc
 14. TLG Madalin.Veterinar

  Nick: MadaliiN Rank: Sergeant (3) Motiv: Consider ca mi-am terminat treaba in exhipa ROADS si ar trebui sa imi ajut colegii in prinderea infractorilor. Alte precizari: Multumesc!
 15. TLG Madalin.Veterinar

  Încearcă să ștergi jocul si filele in legatura cu el din Documents, apoi reonstaleaza jocul
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.