Jump to content

Nea Mirel Wanted. Detalii aici

 

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

eW Wilhelm Chrysler

Member
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About eW Wilhelm Chrysler

 • Rank
  Newbie

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.rpg2.b-zone.ro/account/general

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Romania
 • Hobbies
  Basketball, Mountain Biking, Gaming

Previous Fields

 • Real name
  Antonio
 • RPG2 Nickname
  [eW] Wilhelm_Chrysler

Recent Profile Visitors

197 profile views
 1. Nume:Wilhelm_Chrysler Rank: 3 Numele jucătorului și RPG Bar: [GS][NCS]GAmbol | Data: 26.09.2020 Motiv: Furt masina instructor Dovezi: Alte precizări: .
 2. Nume: Wilhelm_Chrysler Rank: 3 Dovada: O poză cu un membru Los Santos Police Department : https://imgur.com/a/vIhgVFZ - O poză cu un membru Paramedics : https://imgur.com/a/acfkNVn - O poză cu un membru Verdant Family : https://imgur.com/a/7F9nCZN - O poză cu un lider de facțiune pașnică : https://imgur.com/a/BHXD1LT - O poză cu un helper de nivel 1 : https://imgur.com/a/OeAtG7T Alte informații: Bafta!
 3. Nickname: Wilhelm_Chrysler Rang detinut: 3 Functia pentru care aplici: Trainer De ce iti doresti aceasta functie?: Imi doresc aceasta functie din simplul motiv ca imi place si doresc sa ajut acei membrii de rank 1-2 care au mici lacune si probleme in unele situatii . Alte precizari: Multumesc pentru atentia acordata !
 4. eW Wilhelm Chrysler

  La activitate cu greii , cei mai tari oameni pe care ii stiu ! https://imgur.com/a/RHNYDHb
 5. Nume: Wilhelm Chrysler Rank: SF Senior Instructor (3) Timp ca membru în facțiune (zile): 41 zile Sugestie: Propun ca raportul membrilor SFSI sa fie redus din cauza revenirii anului scolar. Una la mana, din cate se poate observa sunt destul de putini playeri pe server odata cu venirea scolii/ liceului/ facultatii/ jobului asa ca vad aceasta schimbare ca fiind una necesara. Instructorii nu vor mai putea intra asa cum puteau odata in timpul liber. Majoritatea timpului vom avea de invatat, muncit si exersat . Nu spun ca ar trebui sa avem un raport minuscul fiindca de asta ne-am luat obligatia de a intra intr-o factiune dar nici nu ne-am luat un job virtual la care sa ne dedicam tot timpul , avand totusi o lume reala in care avem probleme si treburi de rezolvat .
 6. Nume:Wilhelm_Chrysler Rank: 3 Dovada: Poza cu un membru hitman la hq SFSI : https://imgur.com/a/UES75OD ; poza cu primarul [TLG]ImRoby : https://imgur.com/a/6TkrW1a ; poza cu membru LSSI in fata HQ LSSI : https://imgur.com/a/Ppy6ECf Alte informații: Bafta! Mențiuni: .
 7. Nickname: Wilhelm_Chrysler Rang detinut: 3 Functia pentru care aplici: Trainer De ce iti doresti aceasta functie?: Imi doresc aceasta functie din simplul motiv ca imi place si doresc sa ajut acei membrii de rank 1-2 care au mici lacune in unele situatii . Alte precizari: Multumesc pentru atentia acordata !
 8. Nume: Wilhelm_Chrysler Rank: 3 (SF Senior Instructor) Dovada: Poza cu membru Paramedics la Alhambra(LS) : https://imgur.com/a/90GqtyK si poza cu membru LS Taxi : https://imgur.com/a/9MUU0y3 Alte informații: Bafta ! Mențiuni: Am editat deoarece nu era primul link bun .
 9. Nume: Wilhelm_Chrysler Rank: 3 Numele jucătorului și RPG Bar: | [SoA]Fakejrr Data: 06.09.2020 Motiv: Imi fura masina sub pretextul ca vrea sa sustina test pentru licenta ! Dovezi: https://youtu.be/pjyLQL4s6RQ
 10. eW Wilhelm Chrysler

  Nick-ul tau: Wilhelm_ChryslerServer: RPG2Descrierea bugului: Bug-ul de la Mirel consta in : NPC-urile sunt invizibile iar unii dintre ei care nu sunt invizibili nu pot fii omorati. Asta in conditiile in care helperii raspund pe /n ca s-a rezolvat bug-ul. Si stati linistiti ca nu e de la mine ! Bug-ul trebuia rezolvat pana azi , eu am inteles ca ar fi fost dar aparent nu . Screenshot(s):
 11. Nume: Wilhelm_Chrysler Rank :SF Instructor (2) Numele jucătorului și RPG Bar: AndrewSCR | Data: 26.08.2020 Motiv: Individul "AndrewSCR" incruca insctructorul in activitatea sa cu clientul ! Se poate observa pe la inceputul videoclipului ! Dovezi: Alte precizări: .
 12. Nume: Wilhelm Chrysler Rank: 2 ( SF Instructor ) Numele jucătorului și RPG Bar: .SeTrixOwn | Data: 22.08.2020 Motiv: Comportament fata de instructor ( cere licente fara test avand sub level 50+; pe la inceputul videoclipului asta ) incadrandu-se la post-hunting si jigniri usoare ( la finalul lectiei pe la 12:45-12:56) Dovezi: Alte precizări: Post-hunter si mai e si badaran.
 13. Nume: Wilhelm Chrysler Rank: SF Instructor (2) Timp ca membru în facțiune (zile): 14 zile Sugestie: Propun schimbarea regulii din REGULAMENTUL INTERN de la sectiunea LICENTE : " Aveti voie sa acordati licente jucatorilor de nivel 50 de la rank 1+." Propun acest lucru deoarece memberilor de rank (1) nu li se pun la raport licentele date cu jucatorii de nivel 50+ astfel creându-se o necorectitudine fata de cei cu rank (2+) deoarece pentru ei ( membrii de rank 2+) acele licente pot conta acestea avand validitate in raportul lor iar in cel mai rau caz facand-ul pe acesta sa nu isi termine raportul saptamanal. Poate ca propunerea mea nu este vazuta de toti in acelasi fel precum o vad eu , nu am nimic cu nimeni este doar o propunere care nu este menita sa faca rau nimanui. Multumesc pentru atentia acordata!
 14. eW Wilhelm Chrysler

  Extrem de bun si de util acest cmd imi face viata mult mai usoara ca instructor. Toate respectele pentru munca depusa !
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.