Jump to content

Alex Tian

Member
  • Posts

    57
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Alex Tian

  1. Nick:Alex.Tian RPG Bar (mic): Nick-ul celorlalti participanti (daca exista) RPG Bar (mic) al celorlalti participanti (daca exista) Alte precizari:Multumesc!
  2. Alex Tian

    Nick:Prosopel. Level: 39 Rank:1 Activitatea la care ma invoiesc:WAR Data:07.01.2021 Invoirea ( din aceasta saptamana ) numarul : 1/2 Motivul: Nu sunt acasa. Alte precizari:Bafta!
  3. Nick:Alex.Tian RPG Bar (mic): Nick-ul celorlalti participanti (daca exista):Emi.Crisan RPG Bar (mic) al celorlalti participanti (daca exista): Alte precizari:Multumesc!
  4. Alex Tian

    Nick: Alex.TianLevel: 117Vârstă (reală): 21Sex (real): MasculinVechime pe server: 4 aniLink profil RPG: https://www.rpg2.b-zone.ro/players/general/Alex.TianMotivul pentru care doresc să fiu Primar: Primarul este un model pentru playerii ce abea s-au alăturat serverului și nu ezită să colaboreze chiar și cu cei cu vechime. Meseria de primar necesită un vocabular elevat și tot odată pe înțelesul tuturor. Ea mai necesită timp, răbdare și un dram de optimism, chiar și pentru cei ce nu mai găsesc speranțe în a ajunge " un model în a fi cunoscut ". Elimin ideea cum că aș dori să devin primar pentru popularitate și doresc să comunic prin această cale un mesaj : Primarul ar trebui să fie ales dintre cei care au muncit cu adevărat, cei care știu cum să trăiască și să se mulțumească cu puțin și cei care se ajută reciproc.În concluzie, job-ul de primar ar fi un pas înainte, nu pentru mine, ci pentru cei ce-mi vor cere ajutorul.Ce intenționez să fac pentru jucători: Intenționez să îi ajut atât pe plan financiar cât și profesional. În cazul conflictelor să aduc ambele tabere la o cale amiabilă. Îmi propun să devin un model renascentinst într-ale ajutorului și a respectului reciproc. Ce intenționez să fac pentru jucători: Doresc sa fac cat mai multe evenimente speciale pentru playerii new-bye, pentru a le oferi o sansa sa se afirme si sa castige bani cu placere, diferite activitati de informare, o sa le raspund si o sa-i ajut la toate problemele care le au. Daca o sa am aceasta sansa o sa fac diferite activitati pentru a le oferi jucatorilor informatii despre server si locatiile acestuia.
  5. Nick: Toziix. Rank: 4 Acțiune namecover: Wanted pentru posesie droguri Acțiuni efectuate în săptămâna: 07.12.2020 - 13.12.2020 Dovezi: Actiunea 1 : https://imgur.com/a/WDKsJq1 Alte precizări: bft
  6. Alex Tian

    Nick:GabrielKIARank:4Vreau sa ma invoiesc de la: warsMotivul absentei:Nu pot ajunge la toate.Data activitatii:25.02.2020Numarul de invoiri facute in aceasta saptamana: 2 / 2Alte precizari?: M-a rugat pe mine sa ii pun ca el nu poate.
  7. Nick: BrianN.DauInJusT RPG Bar (mic): Nick-ul celorlalti participanti (daca exista): - RPG Bar (mic) al celorlalti participanti (daca exista): - Alte precizari: -
  8. Nickname: BrianN. Rank: 1  Level: 21 Motivul pentru care nu pot ajunge la sedinta/activitate: Nu sunt acasa.  Data sedintei/activitatii: 19.01.2020 Alte precizari: Bafta!
  9. Alex Tian

    Cum dau dislike?
  10. Nick: BrianN. RPG Bar (mic): Nick-ul celorlalți participanți (dacă există): - RPG Bar (mic) al celorlalți participanți (dacă există): - Alte precizări: -
  11. Nick: BrianN. Rank: 2 Acțiune namecover: Wanted pentru Posesie/Folosire droguri. Acțiuni efectuate în săptămâna: 11.11.2019 - 17.11.2019. Dovada: Prima activitate - https://imgur.com/a/F2lsMNA - https://imgur.com/a/7PHbDYx Alte precizări: Bafta!
  12. Nick:BrianN. RPG Bar (mic): Nick-ul celorlalti participanti (daca exista)? RPG Bar (mic) al celorlalti participanti (daca exista)? Alte precizari:Salut.
  13. Alex Tian

    Nick : TOTENKOPF Rank : 5 Vreau invoire la :war Motivul absentei : E plecat. Data : 9. 10.2019 Numarul de invoirii : 1/2
  14. O parere ,te rog 

     

  15. Salut Bobo am mai facut un PM lui KELTON si vad ca nu ma rezolva nimeni,Te rog ajuta-ma sa imi recuperez contul Ander,uite-te la log-ul de ip si vezi ca nu sunt eu... Te rog mult ,ajuta-ma si pe mine...Nu pot sa fac o cerere de recuperare a contului pt ca a fost facuta deja...Te rog ajuta-ma am muncit la contul acela..Multumesc!Contul este pe RPG2.

  16. Salut Kelton am mai facut un PM si vad ca nu ma rezolva nimeni,Te rog ajuta-ma sa imi recuperez contul Ander,uite-te la log-ul de ip si vezi ca nu sunt eu... Te rog mult ,ajuta-ma si pe mine...Nu pot sa fac o cerere de recuperare a contului pt ca a fost facuta deja...Te rog ajuta-ma am muncit la contul acela..Multumesc!

    1. Show previous comments  1 more
    2. fug de pd cu katalintalent

      fug de pd cu katalintalent

      Nu pe profilul lui faci asta, exista recovery account.

    3. Alex Tian

      Alex Tian

      A fost facut si deaba luna viitoare pot face..

       

    4. Kelton

      Kelton

      Aștepți până când poți face cerere de recuperare.

  17. Nick:Jun[K]y RPG Bar (mic): Nick-ul celorlalti participanti (daca exista): - RPG Bar (mic) al celorlalti participanti (daca exista): - Alte precizari: Sper sa ma acceptati, am frumoasa varsta de 14ani, si sunt glumet. Am pregatite la indemana cele mai bune raspunsuri posibile.
  18. Salut,pe data de 26 august 2017 mi-a fost spart contul Ander ,puteti verifica log-ul de ip sa vedeti ca este contul meu,va rog ajutati-ma,am muncit la el...

    1. Show previous comments  3 more
    2. Alex Tian

      Alex Tian

      Ce fac acum?..

      Imi zice ca o cerere se poate face o data pe an...

    3. Kelton

      Kelton

      Dacă ai beneficiat deja de ajutor nu te vom mai ajuta a doua oară. Securitatea conturilor e responsabilitatea jucătorilor.

    4. Alex Tian

      Alex Tian

      Daca nu am folosit eu si a folosit altcineva,va rog verificati ip-ul sa vedeti ca este al meu contul..

       

  19. Alex Tian

    Salut,in data de 26 august 2017 mi-a fost spart contul Ander,ce pot face?Puteti verifica log-ul la ip sa vedeti ca acesta este contul meu.Va rog ajutati-ma am muncit la contul asta...
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.