Jump to content

Adela ToV

Member
  • Posts

    245
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Adela ToV

  1. 1 hour ago, CRistian din ZEW said:

    Pe B-Zone in timpul warurilor intalnim cate 3 admini conectati din care 2 pe sleep si unul AFK, intalnim jucatori de level 5 care nu rateaza la Paintball si o tin asa vreo saptamana pana se gaseste unul mai priceput sa-i baneze, din 10 gangsteri, 7 cel putin au v4 si sunt mari smardoi la waruri, ca rup ca sparg, pe B-Zone tot prostu' a ajuns sa scoata War Montage cand se filmeaza cu silent, iar adminii, meh, cum sa-l baneze cand omul se filmeaza? Pe B-Zone cand li se scoala lor sa zic asa incep cu /o-uri si glume de cacat pe /e si lista continua. Voi nu vedeti cand recrutati in STAFF, a ajuns orice parlit care sta helper cateva luni sa ia admin la 13-14 ani? Scripter de cacat, lag, desync si restart in continuu. Ce facem? ne bagam net de la RDS sa ne mearga si noua serverul? 

    Cand jucam in 2015-2016 ma chinuiam sa ma conectez si eram fericit ca prindeam loc, acum au inceput adminii sa faca misto ca la 500 de playeri conectati se dau admine, erau alte waruri, era altceva, 2-3 mai cunoscuti de care te fereai pe turf, care chiar jucau corect, restu' eram la fel de praf, dar totusi ne distram si pana la urma asta conteaza intr-un cacat de joc.

    M-am axat mai mult pe mafie, si mi-am spus opinia din propriul meu puncte de vedere, probabil exista si alte multe motive si suparari din partea celorlalti.

     

    P.S: Cititi postul lui Senariis, spune foarte bine ce spune acolo.

     

    P.S 2: Care tot dai flood, sa-ti dam mumu, te stii tu smecherasule.

    asa a ajuns B-Zone.. si se mai mira de ce scad playerii. cum ar fii video lui cobra cand isi bate joc B-Zone. 

     daca nici acm nu il baneaza.. 

  2. 5 hours ago, FlorinelDm said:

    Sa facem activitati mai des, parade concursuri ,sa se faca un topic de genu Mecanicul Saptamani si ca premiu sa se dea 50k si sa poti purta orice skin din factiune timp de o saptamana.O parada fain ar fii cu Paramedics sau LSPD.  Momentan nu mai am.idei dar o sa ma mai gandesc.

    vr cu parsmedics pt ca e Geanina acolo?

  3.  

     

    Nick:Adrian.MG

    Misiunea(NR):1.Sa faceti o poza in urmatorul loc https://imgur.com/a/3aTjg.2.Sa faceti  cate o poza cu un membru din fiecare factiune de tip Taxi (SF Taxi, LS Taxi, LV Taxi) Aceasta trebuie sa contina id x (pentru ai putea vedea factiunea).3.Sa faceti o poza impreuna cu un prieten in urmatorul loc https://imgur.com/a/8VrBy  . Poza trebuie sa contina un prieten, sa aveti amandoi cate o lopata in mana, si un bobcat negru inclus in poza.

    Doveziile:https://imgur.com/a/1RZve,https://imgur.com/a/YEr4G,https://imgur.com/a/l88OS,https://imgur.com/a/skIoK,https://imgur.com/a/vpIwA.

    Alte precizari: pa pa  #sunsmecher.

     

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.