Jump to content

Advent Calendar a început, detalii aici

Recrutăm designeri audio și video. Puteți aplica aici

 

Ion.C

RPG2 Helper
 • Content Count

  419
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

24 Excellent

6 Followers

About Ion.C

 • Rank
  Wannabe admin
 • Birthday 07/27/2003

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Calarasi, Moldova.
 • Hobbies
  Fodbal.
  Dansul.

Previous Fields

 • Real name
  Ion

Recent Profile Visitors

812 profile views
 1. Ion.C

  Discord ID: Ion.C#3426 Gradul/Gradele dorite: Helper Link catre profilul: https://www.rpg2.b-zone.ro/players/general/Ion.C Rank bar-ul profilului RPG:
 2. Mama, o luna plina de activitati, mai repede de terminat sesiunea, sa ne putem distra 3 quest-uri unul dupa altu, 31 de zile de getgift, iar in final un advent calendar. Super treaba B-Zone. Sper ca si premiile sa fie bune.
 3. Nick: Ion.C RPG Bar (mic): Nick-ul celorlalti participanti (daca exista): - RPG Bar (mic) al celorlalti participanti (daca exista): - Link catre ultima cerere de interviu (daca exista in saptamana curenta): - Alte precizari: Bafta!
 4. Ion.C

  You are the best man SejwaL
 5. Bravo bravo, masina este ceva unic, dar si maratonul va spori activitatea jucatorilo. Multumim B-Zone.
 6. Nickname: Ion.C Rank: e Mă învoiesc la [antrenament / activitate / ședință]: Activitate Data activității pentru care vrei să te învoiești: 23.10.2021 Număr învoiri (x/2): 1/2 Motivul: Sambata e ziua in care las, totul si plec in oras, e singura zi in care plec inaoi in orasul meu natal. Nu o sa fiu acasa 100% la acea ora. Alte precizări: As sugera sa puneti activitatile si sedintele, in alte zile, nu in weekend cand toti doresc sa se distreze.
 7. Nick: Ion.C RPG Bar (mic): Nick-ul celorlalti participanti (daca exista): Snow. YounutDINOCO RPG Bar (mic) al celorlalti participanti (daca exista): Link catre ultima cerere de interviu (daca exista in saptamana curenta): Alte precizari: -
 8. Ion.C

  Hello hello, Ce mai faceti? Eu tot doresc sa imi fac aparitia pe aici, imi piermiteti si mie?
 9. Ion.C

  Salut, Cu toate ca unele idei s-au spus, eu le-am modificat dupa placul meu, chiar poate dupa placul a mai multor jucatori. _______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ 1) Economia - este una din cea mai enervanta problema, toti jucatorii de nivel 5-10 deja au mai multi bani ca unul care joaca de foarte mult timp. Cei mai multi bani, se fac la cazino, ar fi foarte bine de revenit la vechiul sistem cu miza maxima de $100.000, vine un incepator cu $500.000 si are noroc, se imbogateste instant. *Alt pas la economie ar fi majorarea banilor primiti la misiuni: Exemplu: o misiune la Ryder, iti da $10.000 si plus "Puncte de misiune", cu care daca ai noroc, iti poate pica o masina foarte buna. Iar o misiune de acceasta, iti ia foarte putin timp undeva vreo 10 minute. Iar pentru 10 minute la Trucker catigi doar vreo $3.000. Alte idei. 1) In momentul in care o masina iti este tractata, sa nu apara la locul unde este ea parcata, ci sa trebuiasca sa te duci, in ograda celor de la Tow Truck Company, intr-un anumit loc, sa platesti pentru ea (banii sa nu se salvezi nicaieri) si apoi ea va aparea la tine acasa. (Acest lucru se aseamana foarte mult ca in viata reala). 2) Asigurarile la masini sa fie si mai mari, deoarece oamenii, nu ar mai bubui masina ca sa moara, ar intra in PNS si mai mult, si daca se intampla sa se inece masina sau sa explodeze, ai avut bani de Infernus sau de hotring, fii bun si plateste o suma destul de mare. _______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ 2) Skilul la mechanic - chiar ca jucator in ultimele zile, am observat foarte multi care cresc foarte rapid la skilul de mecanic, sa fie un sistem, care daca dai [/repair], la un jucator, sa se puna doar un punct la skill, intr-un interval de timp. Exemplu: Se pune acum un punct, peste vreo 10 minute alt punct. Tu sa-i poti da repair, dar sa nu se puna punct. _______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ 3) Jobul curier - as vrea sa modifice jobul de curier total, sa fie exact ca in viata reala, sa umble la diferite care si sa duci pachete, ideea am vazut-o la mai mult jucatori, dar o reamintesc si eu. Deja ramane la alegerea voastra alegerea vehiculelor. _______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ 4) National Guard - pana acum mult timp, in News Reporters la rank 1 si 2, nu faceai nici un ban, asa este si in factiunea national Guard, ar trebui ca in momentul in care primesti punctul la raport, pentru prezenta la "Deschiderea celulelor si respectiv inchiderea lor" sa primesti acolo o suma de bani. Multumesc pentru atentie.
 10. Ion.C

  Sa vina quest-ul, poate mai fac si eu niste ore
 11. Nick: Ion.C RPG Bar (mic): https://www.rpg2.b-zone.ro/account/general Nick-ul celorlalti participanti (daca exista): - RPG Bar (mic) al celorlalti participanti (daca exista): - Alte precizari: -
 12. Nickname: Ion.C Rank: 1 Mă învoiesc la [antrenament / activitate / ședință]: Antrenament Data activității pentru care vrei să te învoiești: 19.12.2020 Număr învoiri (x/2): 1/2 Motivul: Am o zi super incarcata maine, fiind din Moldova, la mine maine este Sfantul Nicolae, am niste treaba de dimineata, dar mai inseara am o petrecere. Alte precizări: Pare rau.
 13. Nu ai idee cat m-ai putut ajuta, va multumesc foarte foarte mult!
 14. Uite ca dupa revenire incepem sa avem ocupatie. Fortza!!!
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.