Jump to content

TLG Ion.C

RPG2 Helper
 • Posts

  435
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by TLG Ion.C

 1. Nickname: Ion.C Rank: 5 Mă învoiesc la [antrenament / activitate / ședință]: activitate Data activității pentru care vrei să te învoiești: 26/3/2022 Număr învoiri (x/2):1/2 Motivul: Plec intr-o mini vacanta la Brasov. Alte precizări: -
 2. TLG Ion.C

  Ceva nou, si daca ma uit mai bine si activitatea a inceput sa creasca, Multumim pentru quest si getgift.
 3. Nick: Ion.C RPG Bar (mic): Nick-ul celorlalti participanti (daca exista): - RPG Bar (mic) al celorlalti participanti (daca exista): - Link catre ultima cerere de interviu (daca exista in saptamana curenta: - Alte precizari: -
 4. TLG Ion.C

  Ce interesant suna, un premiu pe masura, cat si un nou fel de quest, va felicit B-Zone staff.
 5. TLG Ion.C

  Real Name: Ion B-Zone Nickname: Ion.C Membru al comunității din: 2017 Messaj pentru (Iubit/Iubita, coleg, sot/sotie, prieten, parint, cucerit...etc): My love. Acesta este membru comunitatii?(Da/Nu): Nu Messaj-ul: Acea zi de vara, una simpla, pentru mine, dar care mi-a schimbat radical viitorul. Chiar si acum imi aduc aminte acel par lasat pe spate, trupul ala fin, care statea in fata mea, chiar la magain, nici o clipa nu mi-am imaginat ca o sa ii simt mirosul aproape in fiecare seara inainte de culcare, si in fiecare dimineata, chiar si acum dupa atat timp imi aduc amite, acea punga de snack-uri si acea doza de suc. Pe care le-ai cumparat, si ma bucur imens, ca am avut curajul sa te privesc in ochi si sa iti zimbesc, iar in final, sa intru in vorba cu tine. Pentru mine nu pot spune ca esti totul. Dar tu esti persoana fara de care viata mea nu ar insemna nimic, mereu ma bucur de zambetul tau, de ochii aia albastri, de vocea ta (care si cand este nervoasa, pentru mine este cea mai frumoasa). Iubesc diminetile cand ma astepti cu o cafea, iubesc cand ma tachinezi, iubesc cand strigi la mine, iubesc cand imi faci acea privire, iubesc acea mana fina, iubesc acel prafum. Pentru cineva poate ca esti o simpla fata, dar nu si pentru mine, tu esti cea care ma face fericit, imi face ziua mai frumoasa si viata mai usoara. Stii ca nu sunt cel mai bun la declaratii de dragoste, dar cand o sa citesti acest mesaj, vreau sa te gandesti cum a fost prima privire si primul zambet. Si sa stii ca te iubesc, si de as putea ti-as da si luna de pe cer. Te iubesc, si vreau ca doar moartea sa ne desparta!
 6. Nickname: Ion.C Rank:5 Mă învoiesc la [antrenament / activitate / ședință]: Antrenament Data activității pentru care vrei să te învoiești: 11/02/2022 Număr învoiri (x/2):1/2 Motivul: Posibil maine sa fiu scos la munca, trebuie sa inlocuiesc e cineva, dar sunt sanse sa intru. Alte precizări: Mai bine sa fiu sigu, succese daca nu intru.
 7. TLG Ion.C

  Eu te sustin, viu sau mort. Trebuie sa aprindem scanteia si pe forum.
 8. TLG Ion.C

  Eeee, mie mi se pare ca vrei sa mai faci niste activitate pe forum, iti place cum e acum, nu-i asa? Ma gandesc sa mutam toate discutiile de pe discord, aici, va dati seama ce ar bubui.
 9. TLG Ion.C

  Datorita aceste minunate sarbatori RPG2, azi aproape a atins 1000/1000, multumit B-Zone.
 10. Nickname: Ion.C Rank:5 Mă învoiesc la [antrenament / activitate / ședință]: Antrenament Data activității pentru care vrei să te învoiești: 14/1/2022 Număr învoiri (x/2):1/2 Motivul: Sunt plecat de acasa, si nu intru. Alte precizări:-
 11. TLG Ion.C

  Mama, o luna plina de activitati, mai repede de terminat sesiunea, sa ne putem distra 3 quest-uri unul dupa altu, 31 de zile de getgift, iar in final un advent calendar. Super treaba B-Zone. Sper ca si premiile sa fie bune.
 12. Nick: Ion.C RPG Bar (mic): Nick-ul celorlalti participanti (daca exista): - RPG Bar (mic) al celorlalti participanti (daca exista): - Link catre ultima cerere de interviu (daca exista in saptamana curenta): - Alte precizari: Bafta!
 13. TLG Ion.C

  You are the best man SejwaL
 14. TLG Ion.C

  Bravo bravo, masina este ceva unic, dar si maratonul va spori activitatea jucatorilo. Multumim B-Zone.
 15. Nickname: Ion.C Rank: e Mă învoiesc la [antrenament / activitate / ședință]: Activitate Data activității pentru care vrei să te învoiești: 23.10.2021 Număr învoiri (x/2): 1/2 Motivul: Sambata e ziua in care las, totul si plec in oras, e singura zi in care plec inaoi in orasul meu natal. Nu o sa fiu acasa 100% la acea ora. Alte precizări: As sugera sa puneti activitatile si sedintele, in alte zile, nu in weekend cand toti doresc sa se distreze.
 16. Nick: Ion.C RPG Bar (mic): Nick-ul celorlalti participanti (daca exista): Snow. YounutDINOCO RPG Bar (mic) al celorlalti participanti (daca exista): Link catre ultima cerere de interviu (daca exista in saptamana curenta): Alte precizari: -
 17. TLG Ion.C

  Hello hello, Ce mai faceti? Eu tot doresc sa imi fac aparitia pe aici, imi piermiteti si mie??????????
 18. TLG Ion.C

  Salut, Cu toate ca unele idei s-au spus, eu le-am modificat dupa placul meu, chiar poate dupa placul a mai multor jucatori. _______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ 1) Economia - este una din cea mai enervanta problema, toti jucatorii de nivel 5-10 deja au mai multi bani ca unul care joaca de foarte mult timp. Cei mai multi bani, se fac la cazino, ar fi foarte bine de revenit la vechiul sistem cu miza maxima de $100.000, vine un incepator cu $500.000 si are noroc, se imbogateste instant. *Alt pas la economie ar fi majorarea banilor primiti la misiuni: Exemplu: o misiune la Ryder, iti da $10.000 si plus "Puncte de misiune", cu care daca ai noroc, iti poate pica o masina foarte buna. Iar o misiune de acceasta, iti ia foarte putin timp undeva vreo 10 minute. Iar pentru 10 minute la Trucker catigi doar vreo $3.000. Alte idei. 1) In momentul in care o masina iti este tractata, sa nu apara la locul unde este ea parcata, ci sa trebuiasca sa te duci, in ograda celor de la Tow Truck Company, intr-un anumit loc, sa platesti pentru ea (banii sa nu se salvezi nicaieri) si apoi ea va aparea la tine acasa. (Acest lucru se aseamana foarte mult ca in viata reala). 2) Asigurarile la masini sa fie si mai mari, deoarece oamenii, nu ar mai bubui masina ca sa moara, ar intra in PNS si mai mult, si daca se intampla sa se inece masina sau sa explodeze, ai avut bani de Infernus sau de hotring, fii bun si plateste o suma destul de mare. _______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ 2) Skilul la mechanic - chiar ca jucator in ultimele zile, am observat foarte multi care cresc foarte rapid la skilul de mecanic, sa fie un sistem, care daca dai [/repair], la un jucator, sa se puna doar un punct la skill, intr-un interval de timp. Exemplu: Se pune acum un punct, peste vreo 10 minute alt punct. Tu sa-i poti da repair, dar sa nu se puna punct. _______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ 3) Jobul curier - as vrea sa modifice jobul de curier total, sa fie exact ca in viata reala, sa umble la diferite care si sa duci pachete, ideea am vazut-o la mai mult jucatori, dar o reamintesc si eu. Deja ramane la alegerea voastra alegerea vehiculelor. _______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ 4) National Guard - pana acum mult timp, in News Reporters la rank 1 si 2, nu faceai nici un ban, asa este si in factiunea national Guard, ar trebui ca in momentul in care primesti punctul la raport, pentru prezenta la "Deschiderea celulelor si respectiv inchiderea lor" sa primesti acolo o suma de bani. Multumesc pentru atentie.
 19. TLG Ion.C

  Sa vina quest-ul, poate mai fac si eu niste ore
 20. Nick: Ion.C RPG Bar (mic): https://www.rpg2.b-zone.ro/account/general Nick-ul celorlalti participanti (daca exista): - RPG Bar (mic) al celorlalti participanti (daca exista): - Alte precizari: -
 21. Nickname: Ion.C Rank: 1 Mă învoiesc la [antrenament / activitate / ședință]: Antrenament Data activității pentru care vrei să te învoiești: 19.12.2020 Număr învoiri (x/2): 1/2 Motivul: Am o zi super incarcata maine, fiind din Moldova, la mine maine este Sfantul Nicolae, am niste treaba de dimineata, dar mai inseara am o petrecere. Alte precizări: Pare rau.
 22. Nu ai idee cat m-ai putut ajuta, va multumesc foarte foarte mult! ?
 23. TLG Ion.C

  Uite ca dupa revenire incepem sa avem ocupatie. Fortza!!!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.