Jump to content

Alex020202

Member
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Alex020202

  1. Alex020202

    Salut ,acest monitor https://www.pcgarage.ro/monitoare-lcd/samsung/syncmaster-721n-17-inch-5-ms/ este compatibil cu windows 10 ?
  2. Alex020202

    Thanks T/c Please
  3. Care este bugetul maxim în care vrei să te încadrezi? 1500 lei Componente pe care vreau sa le pastrez (HDD/CPU/Periferice etc.): Perifierice Configuraţia trebuie să aibă monitor inclus? Dacă nu, ce rezoluţie maximă are monitorul pe care-l deţii și cu ce intrări este prevăzut (VGA, DVI, HDMI, DP) eventual dacă intenţionezi să-l schimbi în viitor cu ceva mai mare (Full HD sau peste)?Nu Ai nevoie şi de periferice (tastatură, mouse, mousepad, boxe, căşti etc.)?nu La ce vrei să foloseşti sistemul? Dacă lucrezi în special cu programe specifice de editare foto/video sau profesionale, te rog spune-ne cum se numesc: Gaming Ce titluri de jocuri veti juca, in caz ca este de Gaming? Cs 1.6 , fifa 14 ,13,12 .. minecraft Doriti ca PC-ul sa fie silentios?: nu neaparat Vrei să faci overclocking sau nu te pasionează? (Dacă nu ştii ce-i aia overclocking, cel mai probabil nu vrei să faci)nu Când intenţionezi să faci achiziţia? (se va menționa data sau un număr de zile): 10-14 zile În cazul în care achiziţionezi un sistem complet, doreşti şi asamblarea lui?da Alte precizari: Windows
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.