Jump to content

Ediția Iulie a concursului WOTM a început. Detalii aici

Ediția 8 de Miss & Mister B-Zone a început. Detalii aici

 

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

Bodan

Member
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Bodan


 1. Nume:Bodan

  - RPG Bar:Bodan.png 

  - Tipul de pachet dorit:4

  - Anunțul dorit:Vand locuinta cu id-ul 156 aflata pe Richman, astept oferte in game cat si pe website 

  - Numărul de pachete de care am beneficiat saptămâna asta: 0/2

  - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină:Da

  - Sunt de acord ca tipul pachetului și anunțul să fie modificate dacă este cazul:Da

  - Alte precizări: Anunturile se pot posta atat cat sunt in game cat pe in sunt offline


  • Nickname:Bodan
  • Invoirea cu numarul:1
  • Rank:2
  • Motivul absentei:E ziua mătuși mele si a lui sora mea si trebuie sa beau si altele si te rog eu fritz sa nu te superi ,stiu situația dar crede ma ca nu pot sa lipsesc de la chef ,sper sa ma înțelegi 
  • Data sedintei / activitati :19.05.2018
  • Alte precizari:mersi si pupici

   

   


 2. 43 minutes ago, Alexandrion12 said:

  Salut, baieti a venit vremea sa ma retrag in glorie din aceasta factiune minunata as putea spune. Va intrebati "de ce?", deoarece sincer sa fiu, m-am plictisit, nu mai am cheful ala de facut activitati, acum in fiecare zi, intru si chiar ma plictisesc grav. Asa ca m-am decis si voiam sa o fac mai demult sa imi pun demisia si sa mai trec si prin alta parte. Mi-a placut foarte mult ca v-am fost lider, dar nu pot sta toata viata, dupa aproape 6 luni ca lider si alte 6 luni ca membru eu zic ca este de ajuns. Va salut pe toti, in special cei veterani, Sten, Fritz, Ebola, Elisei, Mihai, Anonim, Fitanu, Ciprian chiar daca nu mai este in factiune si nu in ultimul rand Monster a.k.a Nelly.

  Vreau sa imi dati cate o parere, cum m-am descurcat, ce v-a placut/ ce nu v-a placut la mine. Orice parere conteaza buna sau proasta.

  Va multumesc ca m-ati ascultat si ca am putut face o factiune exemplara. Bafta. ^:)^=D>B-) #LVTaxiFortaNaturii

  Ai fost si esti un lider exemplar..esti genul ala de persoana care ajuta fara sa astepte ceva inapoi, o persoana wow cel putin pentru mine care m a ajutat si mi a dat sfaturi (sti tu, cu nevasta-mea gravida) ...multumesc pentru tot sprijinul si pentru tot ce ai facut acestei factiuni..Sa nu uitam, este doar un joc,ceva virtual dar totusi ajungi la un punct in care iti faci prieteni poate chiar pe viata ...Nu am asa inspiratie acum dar in concluzie , esti printre liderii mei preferati care mi au fost alturi cu timpul..Ai grija de tine si poate ne mai vedem...si nu, nu e gravida nevasta-mea pana la urma, sa l anunti si pe sten :))..Mult succes si ai grija de tine..pup <3 #LVTaxiFortaNaturii 

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.