Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

1GnOrE

Member
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Previous Fields

  • Real name
    Dorinel

1GnOrE's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputation

  1. Bun venit pe comunitate, iti urez sedere placuta.
  2. Bun venit pe comunitate, iti urez sedere placuta.
  3. Salutare B-Zone, mai jos o sa va prezint creatiile mele care o sa le realizez de-alungul sederii mele pe aceasta comunitate, daca va plac nu uitati de butonul de like, iar pentru cadouri nu ezitati sa imi trimiteti pm cu stock / tema si textul droit, enjoy! like'n'grab O sa postez si creatii cu text ca sa nu ziceti ca acestea nu sunt facute de mine, blablabla, enjoy!
  4. - Nick-ul tau: 1GnOrE - Prenume: Dorinel - Varsta: 19 - Locatia: Craiova, jud Dolj - Ocupatie: Casnic sunt in cautare sa ma angajez, momentan mi-e bine acasa - Jocul(rile) preferat(e): Mu si cred ca o sa ma re apuc de sa;mp dar lejereanu nu ca disperatu.. sa mai sparg plictiseala - Hobby-urile tale: Ping-Pong-ul, Masinile, Femeile, s.a.m.d - O descriere despre tine (minim 10 cuvinte): Sunt o fire serioasa cand este cazul, sunt mai glumet asa de felul meu nu suport mincinosii si laudarosii, aia e bobita si cam atat - De unde ai aflat de B-Zone Community?: Stiu demult de aceasta comunitate de vre o 2 ani de voie, am avut cativa prieteni care activau pe aici acum nu stiu daca mai activeaza - Alte precizari?: Sanatate multa ca este mai buna decat toate!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.