Jump to content

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

Cokaine

Member
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

1 Follower

About Cokaine

 • Rank
  Newbie

Previous Fields

 • Real name
  Robert
 • RPG2 Nickname
  Cokaine.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Cokaine

  Nick-name: CokaineGOLD Rank: 2 Ma invoiesc de la: WARS Motivul pentru care nu pot veni: Trebuie sa-mi ajut fratele. Data: 14.8.2019 Numarul invoirii din aceasta saptamana (x/2): 2/2 Alte precizari: Chiar imi pare rau ca nu pot ajunge dar macar asa sa castige si ei.
 2. Cokaine

  Nick-name: CokaineGOLD Rank: 2 Ma invoiesc de la: WARS Motivul pentru care nu pot veni: sunt plecat la bunici, trebuie sa ajut Data: 12.8.2019 Numarul invoirii din aceasta saptamana (x/2): 1/2 Alte precizari: sunt constient ca ai zis ca nu mai accepti invoiri dar am pus aici. Daca vrei poti sanctiona cu fw ca nu strica 1/3.Bafta la wars.
 3. Nick: CokaineGOLD Rank:2 Motiv: -6, -7 la war Dovada: https://imgur.com/ifLHrRo Alte precizari: .
 4. Nick: CokaineGOLD Rank:2 Motiv: absent 1/4 7.8.2019 Dovada: https://imgur.com/tzzK8RO Alte precizari:. Daca mai accepti mai mult de 2 invoiri nu mai luam nimic.
 5. Cokaine

  Nick-name: CokaineGOLD Rank: 2 Ma invoiesc de la: Wars Motivul pentru care nu pot veni: nu merge netul Data:5.8.1019 Numarul invoirii din aceasta saptamana (x/2): 1/2 Alte precizari: daca isi revine o sa intru dar daca nu macar sa am invoire.
 6. Cokaine

  Nick-name: CokaineGOLD Rank: 1 Ma invoiesc de la: WARS Motivul pentru care nu pot veni: Sunt plecat de acasa si nu sunt sigur daca pot ajunge Data: 24/7/2019 Numarul invoirii din aceasta saptamana (x/2): 1/2 Alte precizari: Bafta, sa nu pierdeti ca e jale.
 7. Nick: CokaineGOLD Rank:1 Motiv: am lipsit 2/3 wars 22/7/2019 Dovada: https://imgur.com/nwdxdNc Alte precizari: Noroc. (Edit: am uitat sa pun data.)
 8. Cokaine

  Nick-name: CokaineGOLD Rank: 1 Ma invoiesc de la: Wars Motivul pentru care nu pot veni: Plec la bunici si nu cred ca pot ajunge la wars dar pun invoire ca sa fie aici in orice caz. Data:18/7/2019 Numarul invoirii din aceasta saptamana (x/2):1/2 Alte precizari: Bafta !
 9. Nume: CokaineGOLD Rank-ul deținut: 3 Membrul care ți-a acordat amenda: Tupi Am primit amenda numărul:4. Free-chat aiurea pe [/sx] (ex: Salut, ce mai faceti? etc) - 20.000$ Dovada plătirii amenzii (/fdeposit): https://imgur.com/a/Eyv6EWH Alte precizări: Ti-am lasat acolo 5k sa iti iei petarde ca tot e anul nou. La multi ani !
 10. Cokaine

  Nick: CokaineGOLD RPG Bar (mic): Nick-ul celorlalti participanti (daca exista): Gajica: Oanaaq, Iubirea: Daianaa, Fratele: Dragonuzew. RPG Bar (mic) al celorlalti participanti (daca exista): Alte precizari: Mi-a amortit mana !
 11. Nick: CokaineGOLD Rank:2 La ce mă învoiesc (ședință/antrenament/activitate/war): Wars Data la care nu poți veni:15.02.2018 Lipsesc din motivul: Sunt plecat in oras cu cateva rude si cu ai mei. Numărul de învoiri din această săptămână: 1/2 Alte precizări: Bafta, sper sa nu pierdem HQ.
 12. Nick: Samy Rank: 1 La ce mă învoiesc (ședință/antrenament/activitate/war): Wars Data la care nu poți veni: 09.02.2018 Lipsesc din motivul: Nu ii merge abdolut nimic. Numărul de învoiri din această săptămână: 1/2 Alte precizări: Pai eu sunt CokaineGOLD dar m-a rugat el sa îi fac invoire pentru ca nu ii merge nici rpg2.b-zone.ro, nici panelul, nici sa intre pe server. Pe alte servere merge sa intre dar numai pe b-zone nu ii merge.
 13. Nick: CokaineGOLD Rank: 2 La ce mă învoiesc (ședință/antrenament/activitate/war): Wars! Data la care nu poți veni: 05.02.2018 Lipsesc din motivul: Plec la bunici si nu am net, plec de la ora 19:00 si ma intorc maine dimineata. Numărul de învoiri din această săptămână: 1/2! Alte precizări: Bafta la wars!
 14. Nick: CokaineGOLD Rank: Pai am rank 1 si 15 zile. La ce mă învoiesc (ședință/antrenament/activitate/war): Wars Data la care nu poți veni: 24.01.2018 Lipsesc din motivul: Nu pot ajunge in aceasta seara Numărul de învoiri din această săptămână: 1/2 Alte precizări: Nu am.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.