Jump to content

La mulți ani tuturor copiilor! Quest special aici

Ediția lunii Iunie a concursului WOTM a început. Detalii aici

 

Autentificare în Doi Pași pe serverele de sa-mp. Detalii aici

Autentificare în Doi Pași pe forum. Detalii aici

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

Leon.

Donator
 • Content Count

  360
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

85 Impressive

6 Followers

About Leon.

 • Rank
  Wannabe admin
 • Birthday 01/30/1999

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.rpg2.b-zone.ro/players/general/Leon
 • Skype
  is getting old.
 • Steam ID
  WaNNaCr⅄
 • Discord
  Leon.#2262

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Planet Earth
 • Hobbies
  Workin' 9 to 5.

Previous Fields

 • Real name
  Adrian
 • RPG2 Nickname
  Leon

Recent Profile Visitors

617 profile views
 1. Leon.

  Neata , facem si noi quest diseara clan ?
 2. Leon.

  Ce am ajuns a acasa , trebuie sa ma apuc si eu
 3. Leon.

  Ce faceti baieti
 4. Leon.

  Sau pe /report cand se aleg liderii?
 5. Leon.

  Buna dimineata s-a trezit dulceata
 6. Leon.

  Sigur ieseam din cauza asta dupa 270 de zile Demisia e de pe vremea cand erau 1000/1000 si inainte de update-ul facut de Kelton care a remediat lagul Totusi e un meme, nu trebuie sa fie si adevarat +1 Oricum pentru inspiratie si comparatie
 7. Leon.

  Super , multumim
 8. Leon.

  Nick: Leon Nivel: 69 Vârstă (reală): 21 Sex (real): Masculin Vechime pe server: Sunt înscris pe server pe data de 17.10.2017, adică aproximativ 3 ani , aproape 4. Link profil RPG: https://www.rpg2.b-zone.ro/account/general/Leon Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Doresc sa dețin functia de Mayor al serverului deoarece este un tip de factiune unic si nu oricine poate realiza acest lucru, consider ca este o responsabilitate demnă de mine si ca m-as descurca exemplar cu funcția. Doresc sa ajut si jucătorii noi, sau chiar experimentați cu problemele lor de orice fel, orice intrebare ar fi bine venită si as ajuta cu drag pe oricine mi-ar solicita acest lucru datorită experienței si cunoștințelor mele dobandite in acesti ani, pot ajuta orice jucător in legatura cu problemele sale si ma voi dedica acestei promisiuni 100%. Vreau sa devin primar deoarece consider ca sunt foarte potrivit pentru aceasta functie si ca jucatorii vor fi bucurosi deoarece voi oferi foarte des taxa. Ce intenționez să fac pentru jucători: Pentru început să organizez o serie de evenimente zilnice si sa anunt prin acestea ca sunt disponibil oricand sunt online pentru a ajuta toti jucătorii cu sfaturi sau cu diversele lor probleme. Taxa va fi setată la pretul de 1$ pentru a ajuta jucătorii noi din punct de vedere financiar. Sa fac sesiuni zilnice cu intrebari despre joc sau sfaturi in fiecare seara, daca mi se va permite desigur voi anunta pe /gov ca pot fi contactat de toti jucătorii ce au nevoie de ajutor sau au o anumita problema prin mesaj pentru a ii ajuta. O sa împart taxa foarte des deoarece am o activitate mare zilnica. O sa organizez odata la 2 zile plimbări cu limuzina împreună cu membrii comunității ce doresc asta. Voi cere liderilor departamentelor sa efectueze un filtru de control pentru siguranta cetatenilor unde voi asista si eu desigur dac acest lucru se va realiza. Voi organiza intalniri si activitati in fata primariei. Voi organiza o activitate ce va ajuta toti jucatorii din puscarie, dar si avocatii, in mod regulat voi sta la biroul primariei si voi ajuta toti avocatii sa obtina un mandat de la un membru al unui departament personal, ii voi contacta pentru a oferi celor ce doresc un mandat. Desigur voi organiza zilnic evenimente asa cum am precizat mai sus pentru a susține noi membrii ai comunității B-zone.
 9. Leon.

  Ce faceti tinerilor ?
 10. Leon.

  Bine spuse Florin
 11. Leon.

  Ai zis sa il lasi si pe el
 12. Leon.

  da , este
 13. Leon.

  Succes Data viitoare, haha
 14. Leon.

  A fost postata o noua misiune in topicul destinat acestora, mult succes in completarea ei!
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.