Jump to content

togvlad

Member
 • Content Count

  58
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About togvlad

 • Rank
  Advanced member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. togvlad

  UNick:cynertog Rank:4 Activitatea la care te invoiesti(Sedinta/Antrenament/War/Alta activitate):war Motivul invoirii: Sunt afara. Data activității la care nu poti venii:17.01.2020 Numărul de învoiri pe această săptămână (x/2):2/2) Alte precizări:Bafta
 2. togvlad

  Nick:cynertog Rank:4 Activitatea la care te invoiesti(Sedinta/Antrenament/War/Alta activitate):war Motivul invoirii: Sunt plecat. Data activității la care nu poti venii:15.01.2020. Numărul de învoiri pe această săptămână (x/2):1/2) Alte precizări:scuze bro
 3. togvlad

  Nick:cynertog Rank:3 Activitatea la care te invoiesti(Sedinta/Antrenament/War/Alta activitate):war Motivul invoirii: Sunt in Vienna. Data activității la care nu poti venii:17.12.2019 Numărul de învoiri pe această săptămână (x/2):2/2) Alte precizări:Bafta
 4. togvlad

  Nick:cynertog Rank:3 Activitatea la care te invoiesti(Sedinta/Antrenament/War/Alta activitate):war Motivul invoirii: Sunt plecat. Data activității la care nu poti venii:.16.12.2019 Numărul de învoiri pe această săptămână (x/2):1/2) Alte precizări:Bafta
 5. togvlad

  Nick:cynertog Rank:3 Activitatea la care te invoiesti(Sedinta/Antrenament/War/Alta activitate):war Motivul invoirii: Sunt in Vienna. Data activității la care nu poti venii:13.12.2019 Numărul de învoiri pe această săptămână (x/2):1/2) Alte precizări:Bafta
 6. Nick-name: TogOwm Data testului: 11.12.2019Rank: LV ManagerCandidat: Andru.ZEWPunctaj(x/3): 0/3Alte precizări: Felicitari! Nick-name: TogOwm Data testului: 11.12.2019Rank: LV ManagerCandidat: [eS]BoDo_2000Punctaj(x/3): 1/3Alte precizări: Felicitari!
 7. togvlad

  Nick: cybertog Rank: 2 Activitatea la care te invoiesti (Sedinta / Antrenament / War / Evidenta War / Alta activitate): War Motivul invoirii: nu pot sa ajung la primul war, probabil și la al doilea.. Probleme personale. Data activitatii la care nu poti veni: 06/11/2019 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana (x/2): 1/2 Alte precizari: Succes!
 8. togvlad

  Nick:cybertog Rank: 1 Activitatea la care te invoiesti (Sedinta / Antrenament / War / Evidenta War / Alta activitate):War. Motivul invaoirii : Sunt plecat de casa și nu pot ajunge la war! Data activitatii la care nu Poti veni: 25.10.2019 Numarul de învoiri pe aceasta saptamana:1/2 Alte precizari: Bafta.
 9. togvlad

  Nu ma mai invoiesc!Am fost la amandoua waruri!
 10. Nume:TogOwn Rank:5 Bară RPG: De ce doresti să faci parte din această echipă?*Minim 2 rânduri:In primul rand vreau sa experimentez ceva nou, nu am mai fost niciodată tester și vreau sa vad cum este!(îmi place sa experimentez lucruri noi) În al doilea rand vreau sa ajut cei doi lideri și jucătorii! Ai cunostinte de limba engleză?:Da. Ce comportament trebuie să ai ca viitor tester?:Trebuie sa am un comportament adecvat și în primul rand trebuie sa fiu civilizat, înțelegător cu jucătorii de level mai mic, sau poate chiar și mai mare, bun, foarte atent, rapid și normal ca și îndemânatic! Alte informatii folositoare:Vreau sa va mulțumesc pentru șansă acordata! Va pwp pe amândoi și va promit ca o să-mi măresc activitatea lunara deoarece am demisionat din nr de pe celalalt cont și acuma ma bazez mai mult pe acesta! Bafta și mult succes!
 11. togvlad

  Nick:cybertog Rank: 1 Activitatea la care te invoiesti (Sedinta / Antrenament / War / Evidenta War / Alta activitate):War Motivul invaoirii : Am bal. Data activitatii la care nu Poti veni: 18.10.2019 Numarul de învoiri pe aceasta saptamana:1/2 Alte precizari: Bafta.
 12. Nick: ToganVlad Numarul interviului: 5719. Poza [/livemembers]*"https://imgur.com/a/WLN3LP3. Alte precizari: Ppwp
 13. Nick: ToganVlad Numarul interviului: 5718. Poza [/livemembers]*" https://imgur.com/a/zc8kzOE Alte precizari: Ppwp
 14. togvlad

  @Vlad ReAl, cererea ta pentru interviu a fost acceptată, contactează un reporter cu rang 3+ pentru a sustine interviul. Numărul interviului: 5719.
 15. Nick: ToganVlad Numarul interviului: 5638. Poza [/livemembers]*: https://imgur.com/a/NOvM4XH Alte precizari:Pwp jos!
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.