Jump to content

Ediția 10 de Miss&Mister B-Zone a început. Aplicați aici

Recrutăm designeri audio și video. Aplicați aici

TLG Benga

RPG2 Paramedics Leader
 • Content Count

  256
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

TLG Benga last won the day on December 17 2020

TLG Benga had the most liked content!

Community Reputation

116 Extraordinary

About TLG Benga

 • Rank
  I'm addicted
 • Birthday 05/07/2003

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Real name
  Robert
 • RPG1 Nickname
  .Benga
 • RPG2 Nickname
  Benga.FinantzBanK.

Contact Methods

 • Discord
  Benga#8299
 • Instagram
  Constantin.robert_06

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Salutare, paramedici! Raportul de activitate al factiunilor a fost setat optional in aceasta saptamana datorita problemelor de conexiune. Prin urmare, prezenta voasta in perioada VPTB-ului este optionala, puteti face orice altceva doriti in acea perioada. Tin sa va informez de un nou aspect in privinta activitatii lunare: "Daca un membru a avut inactivitate 2 saptamani acesta trebuie sa aiba doar jumate orele necesare, respectiv 3 sferturi daca a avut doar o saptamana" Testerii, ati fost adaugati intr-un PM nou. Va rog sa cititi tot si sa va conformati pentru a nu avea probleme. 7.04.2021
 2. @Mr.Kennen @eB AdeliNN @CatalinCata @Alexandrionn, am analizat aplicatiile voastre si pana la urma am decis sa va ofer tuturor o sansa. O sa va adaug pe toti intr-un nou PM. Am pretentia de la voi sa fiti cat se poate de atenti la teste, stiti destul de bine ca orice greseala, fie ea si cea mai mica va poate duce la scoaterea din functie si sanctionarea la nivel de factiune. De asemenea, tin sa va anunt ca urmatoarele sesiuni puteti da testul cu cine doriti.
 3. Aplicatiile pentru functia Tester sunt din acest moment deschise. Aveti grija cum redactati aplicatia, voi tine cont si de activitatea voastra.
 4. Nume: Benga.FinantzBanK. Rangul detinut: Lider Numele celui sanctionat: Kidzor Data sanctionarii: 01.04.2021 Sanctionat cu: FW Motiv: Evidenta activitatii luna martie. Dovada: Evidenta activitatii luna martie. Nume: Benga.FinantzBanK. Rangul detinut: Lider Numele celui sanctionat: Madaliin Data sanctionarii: 01.04.2021 Sanctionat cu: Demitere (3/3 FW) Motiv: Evidenta activitatii luna martie, imi pare rau! Dovada: Evidenta activitatii luna martie. Nume: Benga.FinantzBanK. Rangul detinut: Lider Numele celui sanctionat: CloudPARAMEDICU Data sanctionarii: 01.04.2021 Sanctionat cu: Demitere (3/3 FW) Motiv: Evidenta activitatii luna martie, pare rau! Dovada: Evidenta activitatii luna martie.
 5. TLG Benga

  Salutare, paramedici! Aceasta este evidenta activitatii voastre in luna martie: CloudParamedicu, Madaliin -> Imi pare rau, dar o sa fiti demisi. Kidzor-> Cu parere de rau, vei primi FW in urma efectuarii statisticii si vei fii scos din echipa testerilor! Felicitari Robert[RupCODU], iti vei primi premiul cat de repede posibil! -> Cel mai activ membru. Felicitati DarkEvo. si Ciprian.TRIST, o sa primiti si voi premiul pe cat de repede posibil! ->cei mai activi testeri. Daca am omis sau gresit ceva astept un PM!
 6. -31.03.2021- Salutare, paramedici! Regulamentul Intern a fost actualizat cu regula privind VPTB ce era in vigoare de ceva timp, mai exact de pe 6 decembrie. Regula spune cam asa: "Daca nu puteti participa din motive mai mult sau mai putin serioase, trebuie sa va invoiti cu minim 15 minute inainte la unul dintre cei de rang 6+. (Invoirile de la 18:45 nu mai sunt acceptate). Daca obtineti aprobare din partea acestora, faceti o dovada (screenshot) pentru orice eventualitate si va puteti vedea de treaba). ATENTIE! Nu se accepta invoirile pe motive de genul ca nu aveti chef, nu vreti sa stati duty sau chestii de genul. Insa puteti sa va invoiti pe motive de genul: Dau testele pentru licente si nu pot ajunge la fix, intarzii putin sau sunt intr-o misiune si intarzii sau sunt la job si sa termin cursa si intarzii sau faze de genul. ATENTIE 2! Nu se accepta invoiri pe toata perioada VPTB, decat daca nu puteti participa o perioada din motive solide. NU incercati sa mintiti, riscati sa fiti sanctionati!" Regulamentul Intern in limba engleza a fost si el actualizat, multe lipsind din el. A fost schimbat criteriul ce vizeaza orele pentru aplicarea in factiune: "1) Dacă aplicațiile au fost făcute până la jumătatea lunii curente, criteriul minim pentru acceptare este 20 de ore jucate pe luna trecută și X ore jucate normale în luna curentă (X - reprezintă ziua în care răspundeți la aplicații). Exemplu: ați deschis aplicațiile pe 14 martie și le corectați pe 16, jucătorii trebuie să aibă 16 ore jucate în această lună și 20 luna trecută. 2) Dacă aplicațiile au fost făcute în a doua jumătate a lunii curente, criteriul minim pentru acceptare este de X ore jucate normale în luna curentă. Exemplu: luna martie are 31 de zile, ați descshis aplicațiile pe 15 martie, fix la jumătatea lunii și le corectați pe 18, candidații trebuie să aibă 18 ore jucate."
 7. TLG Benga

  In urma verificarilor s-a decis ca JuSsTyn sa ramana in factiune.
 8. @TLG AlexDN7 Pot spune ca au fost cele mai frumoase aproape 300 de zile petrecute in cariera mea de sampist, petrecute alaturi de tine lider, sublider, si rank5. Multumesc de increderea pe care mi-ai dat-o in tot acest timp si multumesc ca ai reusit sa ridici numele de "paramedici" pe server la un nume pe care cel mai probabil multi si ar dori sa il aiba acum, prin prisma realizărilor făcute de tine la nivel administrativ, ai ridicat factiunea la una dintre cele mai de top, daca nu, cu siguranta cea mai. Ai reusit sa i pastrezi pe cei cu vechime. Nu ma mai lungesc, tin sa ti multumesc pentru toate momentele petrecute in factiunea asta, la inceput nu ma gandeam ca o sa ajungem aici, sa avem un asa colectiv. MULȚUMIM, ALEX!
 9. TLG Benga

  @Ciprian.ZEW , imi pare rau sa te anunt, dar dovezile nu sunt suficiente. Da, jucatorul s-a omorat, dar cum se vede pe dovada ta, acesta spune ca a fost afk si nu a avut de unde sa stie ca i-ai acceptat comanda, acesta fiind pe Chilliad, dandu-si kill. @Ana R, dat fiind faptul ca acesta te-a deranjat in timpul testului si facand DM, jucatorul o sa fie adaugat pe BlackList cu 2/2 AV.
 10. TLG Benga

  Felicitari, @oC .Enized ! Ai postat misiunea corect, asadar primesti locul 1! -> Raport optional. Felicitari, @Ana R ! Misiunea a fost corecta, deci vei ocupa locul 2! -> Raport injumatatit. Felicitari, @Alexandrionn ! Ai indeplinit misiunea cu succes, prin urmare ocupi locul 3! -> 100.000$ V-ati miscat repede, tinand cont si de faptul ca misiunea a fost mai usoara fata de cele anterioare, lucru ce ma imbucura! Pe curand, paramedici!
 11. TLG Benga

  Nume:Benga.FinantzBanK. Rang:6 Culoarea aleasa: Verde/Green Data (vinerea) cand aceasta este valabila: 26.03.2021 Alte mentiuni: Nu uitati, aveti voie sa vopsiti ambulanta doar in aceasta culoare, conform regulametului, vineri! Have fun, paramedici!
 12. TLG Benga

  Zi frumoasa, paramedicilor! Misiunea acestei saptamani (22.03.2021 - 28.03.21) vine cu urmatoarele cerinte: 1. Trebuie sa faceti o poza cand oferiti rehab unui membru dintr-o mafie. 2. O poza langa un vehciul de tip Bullet. 3. O poza alaturi de un membru Hitmen Agency. Premii: Locul 1: Raport opţional. Locul 2: Raport înjumătăţit.  Locul 3: 100.000$. (Suma acordata de mine sau @TLG AlexDN7) Alte precizari: Pozele se fac cu F8, nu telefonul sau altceva. Nu contează dacă apare chatul în poze. Aveţi 48h la dispoziţie să postaţi, ce depăşeşte acest număr de ore nu va fi luat în considerare. Pozele trebuie încărcate pe Imgur, nu site-uri dubioase, cu tot felul de probleme. În poze trebuie să apară data, ora, numele şi serverul, fără poze editate. Dacă ați postat și nu a fost corect, v-ați pierdut dreptul de participare pe săptămâna aceasta, deci va rog sa va uitati de doua ori peste cerinte si poze inainte sa postati! Daca aveti nelamuriri, va rog sa-mi dati un mesaj pe Discord sau sa faceti un PM pe forum si o sa va explic ce este neclar. *Note* Câștigătorii vor fi aleși în funcție de data postării în acest topic. Premiile de tip raport înjumătățit / opțional se acordă câștigătorilor DOAR în săptămâna curentă cu misiunea. Cei care câștigă unul dintre premiile mențioante mai sus nu au voie să mai participe la următoarea misiune.
 13. Nick: Benga.FinantzBanKRank:6Activitate: Hide & Seek in Bayside urmata de un DM pe politisti.Desfasurare: Foarte bună.Membrii prezenti: Alex.FinantzBanK, Benga.FinantzBanK., Andrei.FinantzBanK, Alexandrion.TRIST, Melisa, Lacer, Ana, DarkEvo. , Voiculescu. , .VLadD. , Ratonescu, Note Membrii invoiti: Catalin. Membrii absenti: -Alte precizari: Sper ca v-ati distrat la activitate, daca am omis pe cineva astept un PM. Cei care au lipsit nu vor fi sanctionati, prezenta a fost optionala!
 14. TLG Benga

  Ne au prins, si scapam basma curata daca nu era Pink bagacios... Nu-i așa@TLG AlexDN7 ?
 15. Nick: Benga.FinantzBanK Rank: 2 Ma invoiesc pentru data de: 12.03.2021 Ma invoiesc la activitatea / sedinta cu numele: Targ Auto Motiv: Posibil prezent din Paramedics.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.