Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Valentin69VLN

Member
  • Posts

    344
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Valentin69VLN last won the day on February 14 2020

Valentin69VLN had the most liked content!

3 Followers

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Pitești
  • Hobbies
    Mecanic colectionar

Previous Fields

  • Real name
    Valentin George
  • RPG Nickname
    ValentinN

Recent Profile Visitors

881 profile views

Valentin69VLN's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

88

Reputation

  1. Update pe B-zone fara buguri in ultimi 5 ani nu a mai fost
  2. Nick : ValentinN Rank: 2 Motivul absentei : NU am curent. Data warului: 03.07.2020 Alte precizari?: Multumesc. Numarul total de invoiri: 1/2
  3. Nick : ValentinN Rank: 1 Motivul absentei : S-ar putea sa plec si sa fiu sigur. Data war-urilor:18 .06.2020 Alte precizari: Fac tot posibilul. Numarul total de invoiri: 1/2
  4. Mersi de informatii dar nu prea le vad rostul ca totii playeri spun ce spun si eu.. ca altfel nu ma apucam eu sa vorbesc aiurea pe aici, si mai ales am deschis subiectul de faza de ieri pentru ca am pierdut aproape 2 ore degeaba.... si nu intelege nimeni..
  5. Da bai nasule dar daca ''acel prieten a terminat quest-ul pe ziua de azi urmatoarea zi nu trebuie sa-l ajut si eu?'' Asa din bun simt. Ne tot laudam atat ca putem face quest-ul cu un prieten dar daca stam sa o luam logic trebuie sa-l ajutam si noi candva pe acel prieten si tot in timpul ala ajungi. Las-o asa.... Questurile de acest gen ar trebui sa dureze 30 minute maxim pe zi...
  6. Ok ba atunci sa presupunem ca iti ia 1 minut dar cu toate ca iti i-a mult mai mult decat spui tu 1x50 si cu ce mai explodezi si mai intra cnv in tine o ora. O ora? pentru ce? Sa o iau cum spui tu cu toate ca daca tu imi faci quest-ul asta intr-o ora eu iti donez 100 euro. Dar nu are cum deeoarece toti se plang nu doar eu. Ar venii undeva la 6 ore de munca cum ai spune tu pe toata durata questului Pentru ce ? Se vede ca ne fraeriti. Si apropo nu compari tu Apple / Samsung cu samp-ul. Si daca tot v-a asumati vine acordati playerilor ziua de ieri in care au muncit ca ''prosti'' sa zic pe romaneste. A si apropo crezi ca daca te ajuta cineva ii alta chestie? Ma gandesc asa logic ma ajuta un prieten in schimb dupa nu trebuie sa il ajut si eu pe el? Nu e tot mancarea aia de peste ca pierd timpul iara ? tot aici ajungem mestere. Hai sa lasam lucrurile asa... macar bagati quest-uri vechi ca alea macar suntem siguri cu ele.
  7. Ba, dar voi stiti sa faceti ceva din prima fara sa aveti probleme? Nu-i prima oara cand o dati in bara cu quest-ul. Am facut undeva la 40 am stat 2 ore si ceva, intru in joc nimic. Si nu doar eu. Pe langa asta din astea 40 nu se mai recupereaza nimic pot spune ca 2 ore am omorat mijlocul degeaba sa stau pe un scaun sa ma chinuiesc de dragul ca voi nu sunteti atenti si nu ganditit ce faceti. Pe de alta parte, quest-ul iti ia 3 ore, inainte cand era questul clasiic si trebuia sa colectionezi 150 de ''obiecte'' cate 50 in fiecare oras iti lua 2 ore dar luai premiul cu totul. Questurile de genul trebuie sa dureze cel mult 30 minute pe zi ca altfel din distractie devine stres si asta nu este bine deloc. Pai decat sa stai 3 ore pe zi pentru 50k si nuj cat gold un car slot si hidd mai bine ma duc si fac job si castig triplu chiar si fac si gold din achivement. Parerea mea ca numarul cadourilor trebuie redus la 15 maxim!!! Iti ia 2 minute pe fiecare cadou. Si ar trebui ca ziua de ieri sa se dea la totii pentru ca nu-i cine stie ce tinand cont ca a fost gresala voastra. Dar pana la urma asta e B-zone...... n-ai ce face de ataia ani noi nu ne mai ridicam pe picioare si incepem sa ne ducem la fund din cauza unora din staff care nu stiu sa-si faca treaba... Kelton, dar tu ai incercat de vorbesti? Iti ia cel putin 2 minute intre case! Noi ca playeri experimentati si cu masini decente dar un civil de level 10 ce are? O blista / phionix, ii ia cel putin 3-4 minute intre case daca il mai explodeaza si cineva pe autostrada e chin nu distractie. Bagati-va mintile in cap si faceti treburi ca lumea daca faceti daca nu stati degeaba si gata. Nu mai chinuiti playeri in halul asta ca dupa v-a miratii ca scade comunitatea si nu stiti cum.
  8. Iti ia 2 ore pe putin. Nu se merita ar trebui cadouri mai putine sau macar sa iti dea in acceasi zona casa nu la 2k m, Re!
  9. Nume: ValentinN Rank: 5 Data: 30/04/2020 Am dat test cu: Insert12 Desfășurare: 2/3 teoretic, 1/3 practic Alte precizări: Fii mai atent!
  10. Nume: ValentinN Rank: 5 Data: 30/04/2020 Am dat test cu: Denissa Desfășurare: 0,5/3 teoretic, 0/3 practic Alte precizări: Felicitari!
  11. Nume: ValentinN Rank: 5 Data: 30/04/2020 Am dat test cu: Reaki Desfășurare: 0/3 teoretic, 1/3 practic Alte precizări: Ce o fii asa greu sa pornesti o sirena :).
  12. Nume: ValentinN Rank: 5 Data: 30/04/2020 Am dat test cu: 1o.Faraon Desfășurare: 1,5/3 teoretic, 1/3 practic Alte precizări: Fii putin mai atent.
  13. E bine am si eu unu de 12 dar am ceva si mai rau.... nepoata de 2
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.