Jump to content

bUdyowN

Member
 • Content count

  24
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

About bUdyowN

 • Rank
  Newbie

Previous Fields

 • Real name
  Adrian
 • RPG3 Nickname
  ROBERT.HYENA
 1. Buna seara Kelton, am primit ban pe nedrept pentru aceasta dovada .

  In primul rand din aceasta dovada nu reiese ca am folosit aimbot si no-reload.

  In al doilea rand la secunda 0:32 se poate observa cu ochiul liber ca arma a fost schimbata arma iar adminul nostru a taiat faza cand incarcam, se poate observa la 0:34 cu viteza de 0.25 ca arma incarca, o dovada ca eu nu am folosit no reload.O alta dovada ca nu am folosit cheatul aimbot este la 0:41 cand playerul era cu spatele la mine si doar odata l-am nimerit cand el nu se misca, si tot in aceasi faza arma incarca.In alte faze se poate observa cand dau 2/2 cand playerul este AFK sau trage in mine si se misca.am deschis o cerere de unban insa raspunsul a fost unul negativ.

  In concluzie, dovezile aduse de adminul Robica sunt insuficiente si ca ar trebui sa fiu debanat.

 2. Multumesc.
 3. Multumesc
 4. Multumesc.
 5. Denumirea originala al modului: bUdyowN ✪ - Winter Modpack v2.0 Descrierea modului:Arme albastre, skin-uri, sunete, tinte multicolore, zapada, etc Poze / Video (obligatoriu): Download Link: https://drive.google.com/open?id=1MKi0D-zIU3iFmiZlzDf5aGN_dWvc1rjj Instructiuni de instalare (obligatoriu): Se desarhiveaza folder-ul. Alte precizari: Este asemanator cu modpack lui kenzor din royal, doar ca am schimbat mici lucruri.
 6. Titlul clipului: ► ❖ bUdYOwN ✪ // b-zone wars #1Gen: GAMINGData: 18.11.2017Scurta prezentare: cateva killuri la wars optionale.Link:
 7. multumesc
 8. Multumesc
 9. Jucati pe aceasta comunitate de mult timp(sau chiar putin timp), stiti ca daca dai /id 23 (daca e pe turf, sau da test pentru intrarea intr-o factiune) se vede ca e AFK. Legalizarea infinite run este geniala, mai ales la war-uri cand dai attack pe o mafie si nu are lider si vin 2-3 pe turf si este in coltul celalalt al turf-ului.. Felicitari !
 10. Titlul clipului: ► bUdyowN // cs:go frag movie #1Gen: GAMINGData: 14.11.2017Scurta prezentare: cs:go frag movieLink:
 11. Nu, mersi.Vreau sa avansez in kia (main team). thanks man
 12. Multumesc.
 13. Multumesc
 14. multumesc
 15. Multumesc tuturor, dati si +1 m-ar ajuta foarte mult
×