Jump to content

bUdyowN

Member
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by bUdyowN

  1. Buna seara Kelton, am primit ban pe nedrept pentru aceasta dovada .

    In primul rand din aceasta dovada nu reiese ca am folosit aimbot si no-reload.

    In al doilea rand la secunda 0:32 se poate observa cu ochiul liber ca arma a fost schimbata arma iar adminul nostru a taiat faza cand incarcam, se poate observa la 0:34 cu viteza de 0.25 ca arma incarca, o dovada ca eu nu am folosit no reload.O alta dovada ca nu am folosit cheatul aimbot este la 0:41 cand playerul era cu spatele la mine si doar odata l-am nimerit cand el nu se misca, si tot in aceasi faza arma incarca.In alte faze se poate observa cand dau 2/2 cand playerul este AFK sau trage in mine si se misca.am deschis o cerere de unban insa raspunsul a fost unul negativ.

    In concluzie, dovezile aduse de adminul Robica sunt insuficiente si ca ar trebui sa fiu debanat.

  2. Titlul clipului: ► ❖ bUdYOwN ✪ // b-zone wars #1Gen: GAMINGData: 18.11.2017Scurta prezentare: cateva killuri la wars optionale.Link:
  3. Jucati pe aceasta comunitate de mult timp(sau chiar putin timp), stiti ca daca dai /id 23 (daca e pe turf, sau da test pentru intrarea intr-o factiune) se vede ca e AFK. Legalizarea infinite run este geniala, mai ales la war-uri cand dai attack pe o mafie si nu are lider si vin 2-3 pe turf si este in coltul celalalt al turf-ului.. Felicitari !
  4. Titlul clipului: ► bUdyowN // cs:go frag movie #1Gen: GAMINGData: 14.11.2017Scurta prezentare: cs:go frag movieLink:
  5. bUdyowN

    Nu, mersi.Vreau sa avansez in kia (main team). thanks man
  6. Titlul clipului: UdyowN // *PHENOMENAL SKILLS*Gen: GAMINGData: 12.11.2017Scurta prezentare: cateva killuri la paintball.Link:
  7. bUdyowN

    mersi
  8. bUdyowN

    Titlul clipului: bUdoywN on b-zone?Gen: GAMINGData: 30.11.2017Scurta prezentare: cateva killuri la paintball.Link:
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.