Jump to content

Nea Mirel Wanted. Detalii aici

 

Aplicațiile pentru gradul de VIP pe forum au fost deschise. Aplicați aici

Sugestiile pentru serverele de sa-mp au fost deschise. Postați aici

Stafful Discord organizează un concurs de desenat. Detalii aici

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

.TONYMARYAN

Member
 • Content Count

  51
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

15 Good

1 Follower

About .TONYMARYAN

 • Rank
  Advanced member
 • Birthday 09/05/2000

Previous Fields

 • Real name
  Toni

Recent Profile Visitors

662 profile views
 1. Nume: .TonyMaryan Rang: 2 Vreau in echipa: SWAT Motivul:Vreau aici in echipa SWAT deoarece imi place sa fac wanted si e mult lag la /ticket Alte precizari: Multumesc!
 2. Dumnezeu sa te ierte,jocul asta nea facut pe toti prieteni si in realitate ....Dar cand se termina totul numai ce face...Sa te odihnesti in pace.

 3. .TONYMARYAN

  Decat ca tine ,toata ziua pe autovit cascand la loganuri si rable ,mai bine sa am grija de niste animalute care imi face o placere sa am grija de ele .Tot un copil prost ai ramas
 4. .TONYMARYAN

  Eu am fost membru a lui pe rpg3,prieten foarte bun cu el ,stateam ore in sir pe skype si ne intelegeam,pana ma lasat la rank 3 automat de la rank 1 .Cand eram rank 4 mi-a dat mie atat tester ca eram prieten cu el dar celorlalti nu le dadea.A sa vedeti ce fel de persoana e.
 5. .TONYMARYAN

  Foarte bine ti-a facut Sabzero ,Vlad esti un mare prost ,is Toni ca sa stii cine vorbeste.Esti un jegos ,un prost si intri din an in paste pe samp,uiti sa dai rank up,tester nu dai decat pe pile cu care stai pe skype,ai ajuns sa fii lider si pe rpg1 lasa drq functia si veziti de treaba, ti un loc aiurea ocupat.
 6. REMOVE HAHA

  1. Robertequ

   Robertequ

   =))) demisie pa 

   N-ai ce face cu viața ta, dacă iese vreunul din staff îi comentezi pe forum cu replica ta celebră * remove *

    

  2. .TONYMARYAN

   .TONYMARYAN

    Tot cu 10 fps te joci?

  3. Robertequ
 7. .TONYMARYAN

  Vorbesc Talibanii intre ei
 8. .TONYMARYAN

  Nick-ul tau:Sergiu_HYENAServer:RPG4.B-ZONE.RODescrierea bugului:Cand dau /q si vreau sa intru inapoi pe server iau close the conection ,am dat restart la pc ,si asa face de vreo 2 ore de incercat sa ma conectez.Screenshot(s):https://imgur.com/a/CgefZNg
 9. De ce numai esti helper boss?

 10. Nume: ..TonyRank:1Suma depusă:10kMotivul amendării : -11 la war si 1/4 absent.Screenshot:https://imgur.com/a/zKJlSSd
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.