Jump to content

MagiciaNuDaN13L

Member
  • Posts

    269
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Hobbies
    Fotbal

Contact Methods

  • Skype
    DaN13L

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

MagiciaNuDaN13L's Achievements

Explorer

Explorer (5/14)

29

Reputation

  1. MagiciaNuDaN13L

    Multumesc
  2. MagiciaNuDaN13L

    multumesc
  3. MagiciaNuDaN13L

    Display Name:DaN13L Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo/Cover Profil):Avatar Link către ultima cerere făcută (obligatoriu):- Imagine (obligatoriu pentru semnătură):- Tema (În caz că nu există o imagine):Ceva magicieni Text:MagiciaNu^DaN13L Dimensiuni:150x250 Alte precizări:-
  4. Ce problema ai?:Ori de la cs ori de la pc O scurta descriere a situatiei, trebuie sa spui clar ce componente ai:Nu stiu cred ca ori fi de la pc ori de la cs 1.6,cand vreau sa intru pe un sv cu modele,ex:bb,zm,dr,hns care au modele imi arata ca se descarca si dupa 5 sec imi da crash,Nu stiu daca e de la pc sau de la cs dar nuj ce sa mai fac!Am schimbat vreo 10 cs-uri pe toate tot la fel,le-am sters pe toate am lasat doar 1 tot la fel,am schimbat toate rezolutiile tot la fel!Nu stiu ce sa mai fac.Daca nu exista o solutie va rog dati-mi un tutorial cum sa reinstalez windows-ul! Screenshot/Video:https://imgur.com/a/21WmCZv Link catre posibilele rezolvari pe care le-ai incercat pe Google si nu au mers dintr-un motiv sau altul:
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.