Jump to content

Alexandru Marian1

Member
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

About Alexandru Marian1

  • Birthday 11/12/2002

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Craiova

Previous Fields

  • Real name
    Ivan Alexandru
  • RPG Nickname
    Naihazz.Beleaua

Alexandru Marian1's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Nick :Naihazz.BELEAUA Rank :4 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war):activitate Data la care nu poti veni :22 aprilie 2018 Lipsesc din motivul: Nu sunt acasa si nu pot ajunge. Numarul de învoiri din aceasta saptamana:E prima. Alte precizari:bafta
  2. Nick : Naihazz.BELEAUA Rank : 4 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): War Data la care nu poti veni : 21.03.2018 Lipsesc din motivul: Nu sunt acasa, imi pare foarte rau Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 1/2 Alte precizari: Bafta <3!
  3. Nick : Naihazz.BELEAUA Rank : 4 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): War Data la care nu poti veni : 12.03.2018 Lipsesc din motivul: Nu sunt acasa, este ziua cuiva. Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 1/2 Alte precizari: Bafta, multumesc!
  4. Nick : Naihazz.BELEAUA Rank : 3 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): war Data la care nu poti veni : 09.02.2018 Lipsesc din motivul: Trebuie sa ma duc pana la niste rude in alt oras si nu cred ca voi ajunge la war, scuze! Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 1/2 Alte precizari: Suuces la war si multumesc!
  5. Nick : Naihazz.Beleaua Rank :2 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war):war Data la care nu poti veni :31.01.2018 Lipsesc din motivul: Am un meci de box Numarul de învoiri din aceasta saptamana:2/2 Alte precizari: Multumesc frumos, bafta la war!
  6. Nick : Naihazz.Beleaua Rank :2 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war):war Data la care nu poti veni :30.01.2018 Lipsesc din motivul: Trebuie sa ma prezint la un eveniment din Craiova Numarul de învoiri din aceasta saptamana:1/2 Alte precizari: Multumesc frumos, bafta la war!
  7. Nick : Naihazz.BELEAUA Rank : 2 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): war Data la care nu poti veni : 24.01.2018 Lipsesc din motivul: Am racit si am programare la doctor Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 1 Alte precizari: Multumesc, bafta la war!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.