Jump to content

Nea Mirel Wanted. Detalii aici

 

Aplicațiile pentru gradul de VIP pe forum au fost deschise. Aplicați aici

Sugestiile pentru serverele de sa-mp au fost deschise. Postați aici

Stafful Discord organizează un concurs de desenat. Detalii aici

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

TLG Sopi

Member
 • Content Count

  1295
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

TLG Sopi last won the day on March 15

TLG Sopi had the most liked content!

Community Reputation

648 Fantastic

About TLG Sopi

 • Rank
  be kind, its gangster
 • Birthday 06/24/2004

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.rpg2.b-zone.ro/players/general/.Lizard
 • Discord
  .Lizard#4300
 • Instagram
  vlad.ganganu

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Hobbies
  Sportsman

Previous Fields

 • Real name
  Vlad
 • RPG2 Nickname
  .Lizard

Recent Profile Visitors

3888 profile views
 1. TLG Sopi

  Numele tău (Discord ID#): Sopi#4300 Numele membrului din echipa ta (In caz că sunteți o echipă): - Sunteti de acord cu respectarea regulilor impuse mai sus?: Bineinteles. Alte precizari: Mult succes tuturor!
 2. e marti si mai am putin si il termin si pe asta..
 3. TLG Sopi

  super!
 4. TLG Sopi

  multumesc mult, chiar e frumos... mai astept si altceva
 5. TLG Sopi

  e frumos, dar am cerut cover profil, adica banner
 6. TLG Sopi

  Display Name: TLG Sopi Doresc (Avatar/Semnătură/Userbar/Logo/Cover Profil): Cover Profil. Imagine (obligatoriu pentru semnătură): - Tema (Natură, fete, peisaje, apus, răsărit, mașini, vintage, b&w, abstract, texturi, animale, etc.): orice Text(opțional): TLG Sopi Dimensiuni (opțional): - Alte precizări (opțional): Multumesc tuturor pentru munca depusa!
 7. TLG Sopi

  Nick-name: Diamond.amkod Rank: 1 Ma invoiesc de la: war Motivul pentru care nu pot veni: nu am net. Data: 10.08.2020 Numarul invoirii din aceasta saptamana (x/2): 1/2 Alte precizari: Fratele meu Diamond nu are net ca a jucat gta 5 pe date mobile pana la 3 dimineata. F pentru el!
 8. TLG Sopi

  merge
 9. TLG Sopi

  laic pt munca
 10. * Nick: .Lizard* Rank: 2 * Echipa: Roads* Lipsesc din motivul: sunt la munca, voiam sa pun de aseara invoire dar am uitat, o pun acum* Alte precizari?: succes
 11. Au fost publicate în Monitorul Oficial normele pentru reluarea competițiilor sportive. Conferințe online și fără spectatori Normele care trebuie respectate pentru competițiile sportive au fost publicate în Monitorul Oficial. Prezența spectatorilor va fi interzisă, iar sportivilor li se va lua temperatura În Monitorul Oficial a fost publicat ordinul miniștrilor Nelu Tătaru și Ionuț Stroe, în privința competițiilor sportive organizate în aer liber sau în bazine. Conform News.ro, fiecare sportiv va fi obligat să aibă o sticlă de aplă și un set individiual de protecție, format din măști, servețele, gel dezinfectant și un pahar de unică folosință. Deplasarea la locul disputării partidei se va face cu autobuze/microbuze proprii sau rezervate în acest sens sau cu maşina personală. Se vor evita schimburile de echipament sportiv, strângerile de mână sau îmbrăţişările la finalul evenimentului. Conferințele de presă se vor organiza în mod exclusiv online. Pentru flash-interviuri se va păstra distanța regulamentară. Meciurile de fotbal vor fi delimitate în trei zone: Zona 1, care cuprinde terenul de joc, marginea terenului de joc, tunelul de acces şi zona vestiarelor. Zona 2 cuprinde zona tribunelor inclusiv spaţiile pentru administrative pentru transmisiunea TV a jocurilor şi zonele specifice media. Zona 3 este zona exterioară, care curpinde locul de parcare pentru transmisiile TV şi zona imediat exterioară a stadionului/terenului de joc. În Zona 1 au voie maxim 80 de persoane, în Zona 2 maxim 85, iar în Zona 3 maxim 60. Sursa: digisport.ro
 12. TLG Sopi

 13. TLG Sopi

  Daca v-a placut acest meme nu uitati de +1
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.