Jump to content

Mihay69

Member
 • Content Count

  61
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7 Neutral

2 Followers

About Mihay69

 • Rank
  Supreme member

Previous Fields

 • Real name
  Mihai
 • RPG2 Nickname
  Mihay69

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Neața, bine acasa tu? Poftă bună!
 2. Mihay69

  Nick: Mihay69 RPG Bar (mic): Nick-ul celorlalti participanti (daca exista): . RPG Bar (mic) al celorlalti participanti (daca exista): . Alte precizari: Multumesc!
 3. Mihay69

  Nick: Mihay69 RPG Bar (mic): Nick-ul celorlalti participanti (daca exista): . RPG Bar (mic) al celorlalti participanti (daca exista): . Alte precizari: Multumesc!
 4. Mihay69

  Nick: Mihay69 RPG Bar (mic): Nick-ul celorlalti participanti (daca exista): . RPG Bar (mic) al celorlalti participanti (daca exista): . Alte precizari: Multumesc!
 5. Nick: Mihay69Rank: 2Motiv: Vreau sa merg dupa wanted si sa arestez infractorii.Alte precizari: Multumesc.
 6. Nume: Mihay69 Nivel: 32 Propunere: Propun sa putem confisca permisul cand playerii sunt pe /sleep . Poza (daca e nevoie):Nu e nevoie. Argumente:https://www.rpg2.b-zone.ro/players/report/113724 - Unii playeri pot sa abuzeze de aceasta chestie si nu s ar mai ajunge la sanctiuni non rp . Alte precizari: E propunere pentru toate PD.
 7. Nu ma refeream sa ai acees de la rank 1 la toate masinile, sa difere de la rank la rank. Rank 1 premier, hpv. Apoi la rank 2 NRG, apoi la rank 3 Infernus. Sa profiti de fiecare rank. Nu sa staii de dragul ca sa faci Rank 3 ca sa ai acces si la no drept si la Infernus si la NRG. Asa stii ca la fiecare rank avansezi si cu mașină si mai apoi toti jucătorii is cam vechi si conturile mici de asemenea au masini rapide pentru ca acum ceva timp se faceau foarte rapid bani din misiuni. Si din cate știu de la rank 3 ai voie si cu masina personală. Este opinia mea acum nu stiu cat de buna vi se pare. O zi buna va doresc!
 8. Salut , cam naspa noile reguli si tinand cont ca mai toti jucatorii au masini rapide , noua la rank 1 , 2 ne e foarte greu sa ii prindem cu HPV si Premier...Cea cu primul /ms este buna.
 9. Mihay69

  Am rezolvat , rog un moderator sa inchida topicul. Multumesc!
 10. Mihay69

  Salut , am si eu o problema. Cand instalez un mod in CLEO : fpsunlock , copcmd sau alt mod primesc crash la conectare. Daca sterg modurile din CLEO nu mai am nici o problema. Am dezinstalat jocul , am reinstalat si aceiasi problema , cum bag un mod in cleo = crash. Cleo este bun este de pe site-ul lor. Daca a mai patit cineva si ma poate ajuta raman dator. Multumesc!
 11. Mihay69

  https://imgur.com/a/y8OgRe1
 12. Mihay69

  @Soricel Felicitari ai rezolvat misiunea , o sa ai raport optional in aceasta saptamana!
 13. Mihay69

  Misiunea din aceasta saptamana consta in : 1.Sa faceti o poza exact ca aici : https://imgur.com/a/PzTslgG 2.Sa faceti o poza cu un Shamal la intrarea in curtea HQ-ului ca aici : https://imgur.com/a/liJAsxS 3.Sa faceti o poza in care sa se vada HQ-ul ca aici :https://imgur.com/a/kQUNwrG Primul care rezolva misiunea o sa aiba raport optional in aceasta saptamana. ***REGULI DE PARTICIPARE*** 1.Pozele sa nu fie mai vechi de 28/05/2018 2.Nu editati pozele! 3.Respectati modelul de postare! Mult succes!
 14. Mihay69

  @Soricel Felicitari ai rezolvat misiunea , o sa ai raport optional in aceasta saptamana.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.