Jump to content

Mihay69

Member
  • Posts

    73
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

Previous Fields

  • Real name
    Mihai

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Mihay69's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

13

Reputation

  1. * Nick: Mihay69* Rank: 5* Echipa: SWAT* Lipsesc din motivul: Nu pot ajunge o sa fiu la munca.* Alte precizari:  Multumesc!
  2. Salut , Snow incerca sa pui sedintele putin mai tarziu , cred ca la 19:30 multi sunt pe afara sau la munca , parerea mea . O zi buna va doresc!
  3. Nick: Mihay69* Rank: 5* Echipa: SWAT* Lipsesc din motivul: Miercuri la ora 20: 00 o sa fiu la munca , ajung tarziu seara.* Alte precizari:  Multumesc!
  4. * Nick: Mihay69* Rank: 4* Echipa: SWAT* Lipsesc din motivul: Am inceput munca si la ora aia o sa fiu la munca , daca era pe seara/noapte veneam cu tot dragul.* Alte precizari: N-am, succes la activitate! Toate cele bune!
  5. Nick: Mihay69 RPG Bar (mic): Nick-ul celorlalti participanti (daca exista): . RPG Bar (mic) al celorlalti participanti (daca exista): . Alte precizari: Multumesc!
  6. Nick: Mihay69 RPG Bar (mic): Nick-ul celorlalti participanti (daca exista): . RPG Bar (mic) al celorlalti participanti (daca exista): . Alte precizari: Multumesc!
  7. Nick: Mihay69 RPG Bar (mic): Nick-ul celorlalti participanti (daca exista): . RPG Bar (mic) al celorlalti participanti (daca exista): . Alte precizari: Multumesc!
  8. Nick: Mihay69Rank: 2Motiv: Vreau sa merg dupa wanted si sa arestez infractorii.Alte precizari: Multumesc.
  9. Nu ma refeream sa ai acees de la rank 1 la toate masinile, sa difere de la rank la rank. Rank 1 premier, hpv. Apoi la rank 2 NRG, apoi la rank 3 Infernus. Sa profiti de fiecare rank. Nu sa staii de dragul ca sa faci Rank 3 ca sa ai acces si la no drept si la Infernus si la NRG. Asa stii ca la fiecare rank avansezi si cu mașină si mai apoi toti jucătorii is cam vechi si conturile mici de asemenea au masini rapide pentru ca acum ceva timp se faceau foarte rapid bani din misiuni. Si din cate știu de la rank 3 ai voie si cu masina personală. Este opinia mea acum nu stiu cat de buna vi se pare. O zi buna va doresc!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.