Jump to content

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

Aku.

Member
 • Content Count

  52
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Aku.

 • Rank
  Advanced member
 • Birthday 08/01/2001

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.rpg2.b-zone.ro/account/general
 • Discord
  Dragos#0627
 • Instagram
  Dragosiustin_

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti

Previous Fields

 • Real name
  Dragos
 • RPG2 Nickname
  Omi

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nume (real): Istrate Dragos Iustin Varsta: Am frunoasa varsta de 18 ani. Nume in joc si rank in factiune: Omi/ Rank 4. De ce doresti sa aplici pentru functia de tester? (minim 2 randuri): In primul rand, doresc sa aplic pentru functia de tester deoarece mi se pare o responsabilitate foarte mare si ma consider o persoana responsabila. In al doilea rand, aceasta functie implica corectitudine, o calitate pe care pun foarte mult pret atat in viata reala cat si in joc. Imi doresc sa pot da teste cu playerii noi si sa ii evaluez cum am spus anterior cu responsabilitate si corectitudine. De ce te crezi potrivit pentru aceasta functie si de ce ar trebui sa te acceptam pe tine si nu pe alt candidat?: Nu ma consider superior altui candidat pentru toti suntem la fel, dar consider ca sunt potrivit pentru aceasta functie deoarece indeplinesc cerintele atat morale cat si cele ''virtuale''. Sunt o persoana cu simtul umorului, dar cand este vorba de seriozitate ma consider un model. Cu ce crezi ca poti ajuta News Reporters odata cu primirea functiei de tester? (minim 2 randuri): Consider ca playerii pe care o sa ii evaluez si o sa ii accept o sa aduca un beneficiu acestei factiuni deoarce o sa fie doar playerii de elita care merita sa fie in aceasta factiune. O sa evaluezi playerii corect, fara favorizari. Daca merita, o sa fie acceptati. Pe scurt, prin rezultatele lor se vor vedea si meritele mele. Cred ca acest lucru este cel mai mare beneficiu pe care as putea sa il aduc factiunii. Care sunt sursele pe care te vei baza atunci cand adresezi unui candidat o intrebare? (enumera minim 2 topicuri): Regulamentul Intern, Ghidul Reporterului, Regulamentul Factiunilor Pasnice, etc. Iti vei accepta pedeapsa in cazul in care vei incalca regulamentul factiunii si regulile impuse pentru functia de tester?: Cu siguranta! Alte precizari: Multumesc anticipat! Promit ca nu o sa va dezamagesc!
 2. Aku.

  Nume: Omi Emisiunea acordata: Spanzuratoarea Poza [/livemembers]: https://imgur.com/a/Xyr0hsQ Poze din timpul emisiunii: https://imgur.com/a/6ZhiYHd Alte precizari: Pwp Mihnea!
 3. Nick: Omi Numarul interviului: 6876 Poza [/livemembers]*: https://imgur.com/a/20w7sdG Poze din timpul interviului (4-5): https://imgur.com/a/6ctIA3l Alte precizari: Noroc
 4. Aku.

  @TurboAlex. cererea ta pentru interviu a fost acceptata, contacteaza un reporter cu rang 3+ pentru a sustine interviul. Numarul interviului este 6868.
 5. Nick: Omi Numarul interviului: 6828 Poza [/livemembers]*: https://imgur.com/a/hwQZDTs Poze din timpul interviului (4-5): https://imgur.com/a/tjH1XVs Alte precizari: - Intre timp s-a alaturat si VladNabulThau
 6. Nick:Omi Numarul interviului: 6812 Poza [/livemembers]*: https://imgur.com/a/Jip4nVx Poze din timpul interviului (4-5): https://imgur.com/a/DDHt9DN Alte precizari: Multumesc
 7. Aku.

  Nume:Omi Emisiunea acordată:Spanzuratoarea Poză [/livemembers]:https://imgur.com/a/oZk1Ld1 Poze din timpul emisiunii (minim 3): https://imgur.com/a/wrRHqKw Alte precizări:Mersi!
 8. Nick: Omi Numarul interviului: 6807. Poza [/livemembers]*: https://imgur.com/a/J4rIItM Poze din timpul interviului (4-5): https://imgur.com/a/U2JKhzp Alte precizari:
 9. Nick: Omi Numarul interviului: 6785 Poza [/livemembers]*: https://imgur.com/a/u16TbOa Poze din timpul interviului (4-5): https://imgur.com/a/vpc72Ts Alte precizari: Am luat crash eu si i-am dat ulterior cu 1$ cand am intrat. Iar in timpul liveului, Cosmin a acumulat 3/3 pentru greseli gramaticale si a fost scos. Salut!
 10. Aku.

  @kyro. cererea ta pentru interviu a fost acceptata, contacteaza un reporter cu rang 3+ pentru a sustine interviul. Numarul interviului este 6785.
 11. Aku.

  Nick:Omi Cine ti-a aprobat ziarul?:Omi Cine ti-a corectat ziarul (+ dovada)?:Omi Poza cu ziarul: https://imgur.com/a/YBucRmL Alte precizari:Bafta!
 12. Aku.

  Nume: Omi Emisiunea acordată: Spanzuratoarea Poză [/livemembers]: https://imgur.com/a/N0BS60r Poze din timpul emisiunii (minim 3): https://imgur.com/a/6foYAbr Alte precizări: Pup Quentin.
 13. Aku.

  Nick: Omi Cine ti-a aprobat ziarul?: Omi Cine ti-a corectat ziarul (+ dovada)?: Omi Poza cu ziarul:https://imgur.com/a/Cr8IhiZ Alte precizari: Pup Quentin.
 14. Nick:Omi Numarul interviului:6715. Poza [/livemembers]*: https://imgur.com/a/TcRaSC0 Poze din timpul interviului (4-5): https://imgur.com/a/yR2nK5V Alte precizari:Bafta!
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.