Jump to content

IP-urile serverelor RPG au fost modificate. Mai multe detalii aici.

BUG Fix ore jucate pe toate RPG-urile. Avem nevoie de feedback aici.

vld99

Member
 • Content count

  21
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About vld99

 • Rank
  Newbie
 1. E bine asa cum e, pe full magie un bm iti da 4,5-5k pe sfera intunecata, cam asa dai cu toti ceielalti tot o sa rupa in pvp, bineinteles doar la 1v1.
 2. Salut, ma eu cat timp am jucat n-am avut problema cu pergamentele, am dat si +8 +9 cu el si a mers(stiu ca sunt banat si n-ar trebui sa postez dar sunt plictisit pierd si eu timp ).
 3. *Numele tău in joc:Patriarhul *Nume reclamat:MareGreseala *Motivul reclamației:M-au impiedicat sa cresc in v4 luandu-mi camerele.Se vede doar numele lui si alui Ubu insa cred ca doar el e de vina cu restu n-am treaba. Ma hartuiesc non-stop pe chat ca am hack insa eu cred ca el are ceva, omora yonghani unu dupa altu instant.Si sa fie 5-6 otravite nu-l omoara asa, se poate dovedi si prin loguri nu am filmare sa se vada clar treaba doar un mic screenshot.Si eu am gresit fata de cativa din breasla lui si tin sa-mi cer scuze ca le-am adresat vorbe urate chiar daca au fost nevinovati, se stiu ei. Alta chestie care ma deranjeaza e ca el mereu afirma ca ia de la gm iteme sau doneaza pentru ele cand pe site nu sunt donatii.N1kon daca se poate dona fa frate un topic pe forum sau baga item-shop si eu am destui bani nu mi se pare cinstit sa aiba doar el. *Dovadă (obligatoriu imagini sau video): https://imgur.com/a/f0s6W https://imgur.com/a/y96k4 https://imgur.com/a/K72Uh
 4. Da merit mute, ti-am spus ca esti un bou si asta esti nu am injurat.
 5. Ma samanu are peste 18 ani, e un om capabil sa ia singure decizii nu-i spun eu ce sa faca, daca l-a folosit asta e. Recunosc ca m-am folosit de toti care au hack din breasla daca n1kon considera ca merit sa fiu si eu banat n-am sa ma impotrivesc deciziei lui, oricum si tu ai fi profitat de ei si el si oricine sa fim seriosi acuma.
 6. 1.Nu am send se vede clar pe filmare cat despre saman nu ma bag. 2.Macar daca ma reclami fa-o cu o dovada calumea, nu folosesc hack, da am recunoscut ca, cat timp eram bm m-a crescut dariustih cu hack dar eu nu am folosit.
 7. Pai upgradezi orice, daca se baga cufere upgrade sa-ti dea cate 2 iteme up RANDOM, blana de yeti + talpa de urs etc.
 8. Retrag reclamatie , am discutat cu reclamatul si a fost o greseala, scuze.
 9. Up, daca nu doresti sa bagi NPC macar cufere cu upgrade la metine, sunt convins ca multor playeri le-ar placea asta :).
 10. Propun sa se adauge scoici din nou la pescar sau macar sa poti pune pestii pe 1,2,3,4,f1 etc.
 11. S-a rezolvat multumesc frumos
 12. *Numele din joc:Patriarhul *Bug-ul găsit:Nu ma pot conecta, am incercat sa intru v3 m-a scos iar acum de fiecare data cand incerc sa ma conectez nu merge.Am incercat sa intru pe alt cont dupa care iar pe asta si tot nu merge, nu mai stiu ce sa fac. *Poza / Video:
 13. *Numele tău in joc:Patriarhul *Nume reclamat:c0ka1nE *Motivul reclamației:E foarte spurcat de gura, jigneste incontinuu. *Dovadă (obligatoriu imagini sau video):https://imgur.com/a/AW6Yc
 14. *Numele tău in joc:Patriarhul *Nume reclamat:doov *Motivul reclamației:M-a jignit fara motiv. *Dovadă (obligatoriu imagini sau video):https://imgur.com/a/dAHmO
 15. *Numele tău in joc:Patriarhul dar atunci eram pe DariusTih contul unui pr. bun. *Nume reclamat:MaxImus *Motivul reclamației:M-a jignit, i-am spus ca-i vand otel pe 300kk si s-a luat de mama, un gest foarte urat, daca-mi zicea altceva nu ma enervam dar cand zici de mame e urat deja. *Dovadă (obligatoriu imagini sau video): https://imgur.com/a/pJ1aG https://imgur.com/a/tWkmJ
×